Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αντιγραφη απο το eshop.

Διάμετρος διάτρηση: ξύλο 19 mm, μέταλλο 10 mm
Δυνατότητα σε χάλυβα: 19 mm
Δυνατότητα σε ξύλο: 10 mm

Οτι να 'ναι γραφουν, μια "ετσι" μια "γιουβετσι"!

Παιδιά, συγγνώμη αν έχει αναρτηθεί αλλού αλλά επειδή με ενδιαφέρει πολύ καιρό αυτό το εργαλείο: έχει κανείς εμπειρία; Είναι αξιόπιστο; Ποιος είναι ο ανταγωνισμός του και τι άλλο μπορώ να κοιτάξω στο ίδιο μέγεθος και λειτουργικότητα;

Ευχαριστώ,
Άγγελος.

Παιδιά, συγγνώμη αν έχει αναρτηθεί αλλού αλλά επειδή με ενδιαφέρει πολύ καιρό αυτό το εργαλείο: έχει κανείς εμπειρία; Είναι αξιόπιστο; Ποιος είναι ο ανταγωνισμός του και τι άλλο μπορώ να κοιτάξω στο ίδιο μέγεθος και λειτουργικότητα;

Ευχαριστώ,
Άγγελος.
Η μιση μαστορικη ελλαδα εχει εμπειρία και το συμπερασμα είναι πως το εργαλειο αυτο ειναι vfm και συστήνεται. Μόνη ένσταση στο συγκεκριμένο πακετο οι μπαταρίες που ισως σου είναι μικρές μιας και βγηκαν πλεον και μεγαλύτερες, αλλα τι λεω...

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Η μιση μαστορικη ελλαδα εχει εμπειρία και το συμπερασμα είναι πως το εργαλειο αυτο ειναι vfm και συστήνεται. Μόνη ένσταση στο συγκεκριμένο πακετο οι μπαταρίες που ισως σου είναι μικρές μιας και βγηκαν πλεον και μεγαλύτερες, αλλα τι λεω...

Tέλεια, αυτή την εικόνα είχα κι εγώ αλλά είναι καλύτερα όταν το λένε έμπειρα μέλη. Έτσι κι αλλιώς εγώ το θέλω για προσωπική / οικιακή χρήση. Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Tέλεια, αυτή την εικόνα είχα κι εγώ αλλά είναι καλύτερα όταν το λένε έμπειρα μέλη. Έτσι κι αλλιώς εγώ το θέλω για προσωπική / οικιακή χρήση. Ευχαριστώ!

Ο μετρητής αποστάσεων της dw πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση. Κάθε τόσο χρειάζομαι να μετράω αποστάσεις μέσα στο σπίτι, οπότε τον έβαλα παραγγελία. Να δούμε....

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο μετρητής αποστάσεων της dw πιστεύω ότι είναι καλή περίπτωση. Κάθε τόσο χρειάζομαι να μετράω αποστάσεις μέσα στο σπίτι, οπότε τον έβαλα παραγγελία. Να δούμε....

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον ειχε παρει πρόσφατα ο Μπαμπης!

Εγω παραγγειλα αυτα που εχουν τιμή χαρισμα.
https://www.e-shop.gr/set-6-tem-kat...ecker-cr-v-2-24-3-mm-ph-pz-66428-p-TLS.020506

Last edited:
Επειδη αυτα τα σετακια ειναι ακριβειας ειναι καλο να περιεχουν τα κατσαβιδακια philips 000 και τα ισια 1.4 ειτε 1.8μμ.

Νομίζω ότι αξίζει να τον δει κάποιος που θέλει πάγκο εργασίας μεταλλικό...
120*60 στα 79 ..
Ergaleia.gr
c267b143d51c63a34f9e9af68218f973.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk