Εκπτώσεις-Προσφορές.

Παραλαβη απο toolshouse.gr.

20180407_100044.jpg

Ο λογος που μπαινουν εδω ειναι οι τιμες τους.
5.5 ευρω απο 12 ενα πληρες σετ μυτες της Black & Decker και 18.5 ευρω το λιτρο το υγρο γυαλι.

Παραλαβη απο toolshouse.gr.

Ο λογος που μπαινουν εδω ειναι οι τιμες τους.
5.5 ευρω απο 12 ενα πληρες σετ μυτες της Black & Decker και 18.5 ευρω το λιτρο το υγρο γυαλι.

καλορίζικα Κυριάκο, καλά μαστορέματα. περιμένουμε να δούμε τι καλό θα φτιάξεις...

Έτυχε να διαβάσω αυτό το φυλλάδιο του Leroy για το νέο κατάστημα που άνοιξε στη Β. Σοφίας 112, κοντά στο Ιπποκράτειο.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά από μερικές τιμές που είδα αξίζουν μια προσοχή.
Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 6/5.

Όντως καλό & επαγγελματικό, αλλά αρκετά ακριβό για έναν ερασιτέχνη.

απ το στόμα μου το πήρες. καλό αλλά ακόμα και με την έκπτωση ακριβό (για το δικό μου budget πάντα)

Πιστεύω πάντως ότι αξίζει τον κόπο να το πάρει κάποιος. έχει 3 αξιολογήσεις στο skroutz με 5 αστέρια (αν λέει κάτι αυτό)

Οποιος θελει να αγορασει κρουστικο δραπανοκατσαβιδο 18V Black & Decker με 2 μπαταριες 1,5 Αh μικρο φορτιστη και πλαστικο βαλιτσακι με 60 ευρω θα το βρει στο καινουργιο Praktiker στην Παλληνη που ανοιγει αυριο.

Φαινεται πολυ καλο αυτο το θερμοπιστολο.
Εχω ξαναπει οτι περιμενω πως και πως να μου χαλασει το parkside για να αγορασω το Dewalt.
Δεν μου κανει τη χαρη ομως το ατιμο, δουλευει απροσκοπτα πανω απο 6 χρονια τωρα :)

Tο καλυτερο ειναι να χρησιμοποιουμε τον φορτιστη με τον οποιο ερχεται η συσκευη.
Η γρηγορη φορτιση ζεσταινει την μπαταρια κατι το οποιο δεν κανει καλο στην μπαταρια καθως μειωνει τους κυκλους ζωης της.
Ειδικα στα κινητα τηλεφωνα η παραπανω θερμοκρασια που ανεβαζει ο ταχυφορτιστης δεν κανει καλο και στην ιδια την συσκευη.
Επισης δεν επιδεχονται ολες οι συσκευες ταχεια φορτιση, δηλαδη δεν φορτιζουν γρηγοροτερα αν διπλασιασεις τα μΑ που δινεις.

Ας μας πει ο kospap την γνωμη του που εχει καλη αποψη για το θεμα.