Εκπτώσεις-Προσφορές.

Το Metabo δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτη την προσφοραρα, ηλεκτροκολληση MIG με -95% και τελικη τιμη 18,30 ευρω και κοστος μεταφορικων 34 ευρω (κατι δεν παει καλα :smash:)

Υπάρχουν και οι παντελώς ανυποψίαστοι. με τα 4 θα τρέξουν.(αν και είναι υπέρ το δέον κραυγαλέα η τιμή)
μήπως μωρέ έχουν κάνει λάθος και ξέχασαν να βάλουν το 3 μπροστά απ την τιμή ; :smash:

Αυτο ειναι το φυσικο καταστημα του εν λογω σαιτ. Δεν εχει καμμια σχεση με εργαλεια σαν καταστημα, ειναι μαλλον απο αυτους που παραγγελνεις κατι και μετα αυτοι το παραγγελνουν απο ενα σαιτ και βαζουν τη διεύθυνση σου.
f81a94eb6fef6febf0d0cb4f4df2a459.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε στην τιμή έκαναν λάθος,στο 95% που γραφουν?και εκει λαθος? Αλλιώς μάλλον ψαρεύουν και μετά οποίος πάρει θα του λένε άλλα (βλεπε κωτσοβολο) μήπως πάρει κάτι άλλο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε στην τιμή έκαναν λάθος,στο 95% που γραφουν?και εκει λαθος? Αλλιώς μάλλον ψαρεύουν και μετά οποίος πάρει θα του λένε άλλα (βλεπε κωτσοβολο) μήπως πάρει κάτι άλλο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδια τωρα Μιλησα μαζι τους η ηλεκτροκοληση ειναι λάθος τιμολόγηση αλλα το φαλτσοπριονο ειναι σωστό 189 και ειναι με παραγγελία 10-15 μερες απο εξω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην ομάδα.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη, υπήρξε λάθος στην αναγραφή των τιμών.

Η εισαγωγή METABO και GÜDE γίνετε από Γερμανία. Δεν κάνουμε dropshipping
Ο χρόνος εισαγωγής είναι περίπου 15 εργάσιμες.

Δεν είναι σκοπός η διαφήμιση μας εδώ , αλλα επειδή δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ώστε
να μην υπάρχει παραπληροφόρηση

Με εκτίμηση,
Αμανατίδης Κωνσταντίνος
Υπέυθυνος πωλήσεων

Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη, υπήρξε λάθος στην αναγραφή των τιμών. Η εισαγωγή METABO και GÜDE γίνετε από Γερμανία. Δεν κάνουμε dropshipping Ο χρόνος εισαγωγής είναι περίπου 15 εργάσιμες. Δεν είναι σκοπός η διαφήμιση μας εδώ , αλλα επειδή δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση Με εκτίμηση, Αμανατίδης Κωνσταντίνος Υπέυθυνος πωλήσεων
Σωστή η κίνηση σας αυτή. Το έβαλε πάλι το σετάκι με τις μύτες το οποίο είναι πολύ καλό. https://www.e-shop.gr/set-32-tem-dewalt-mytes-antaptoras-dt7969-p-TLS.011255

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη, υπήρξε λάθος στην αναγραφή των τιμών.

Η εισαγωγή METABO και GÜDE γίνετε από Γερμανία. Δεν κάνουμε dropshipping
Ο χρόνος εισαγωγής είναι περίπου 15 εργάσιμες.

Δεν είναι σκοπός η διαφήμιση μας εδώ , αλλα επειδή δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ώστε
να μην υπάρχει παραπληροφόρηση

Με εκτίμηση,
Αμανατίδης Κωνσταντίνος
Υπέυθυνος πωλήσεων

Κυριε Αμανατιδη ευχαριστουμε πολύ.
Η κινηση σας αυτη σας τιμα.

Βοηθείστε λίγο ρε παιδιά. Θέλω να πάρω ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας για δουλειές σπιτιού και είδα το παραπάνω στάνλεϊ από το eshop. Επίσης το eshop έβγαλε και ένα makita στα 179 ευρώ το εξής.

Ποιο από τα δύο πιστεύετε είναι καλύτερο; Είμαι ψιλοάσχετος.

12v το ενα 18v το αλλο. Αν ειναι για περιστασιακή χρήση εγω στο stanley θα πηγαινα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το makita εμένα μου το δείχνει στα 219. Το 179 είναι κάποια άλλη προσφορά;
Βέβαια ενώ το λέει κρουστικό, στις προδιαγραφές δεν δείνει την τιμή διάτρησης σε μπετό ή τοιχοποιία, αλλά μόνο σε μέταλλο και ξύλο.
Η αλήθεια είναι ότι ένα μακιτα πάντα το λαμβάνεις υπόψη σου ειδικά με 2 4αρες μπαταρίες.
Αν είναι κρουστικό όντως (γκουγκλαρε τον τύπο να επιβεβαιώσεις) και θέλεις να ανέβεις 30 , η τιμή στα 179 είναι πολύ καλή.
Αν δεν είναι όμως τότε πάνε στο stanley. Έχει καλές προδιαγραφές και αν είναι ολομεταλλο όπως λέει, θα σου κανει όλες τις δουλειές.

Παιδια προτεινεται και αυτο...πρασινη σειρα. Δεν ξερω εαν ειναι οντως ευκαιρια, 18 βολτ..

TLS.031574.jpg

ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BOSCH PSB EXPERT+ LI-2 ERGONOMIC 18V 2.5AH LI-ION 06039B0303

https://www.e-shop.gr/drapanokatsab...nomic-18v-25ah-li-ion-06039b0303-p-TLS.031574

από
269.95
μόνο
159.95
Περιεχόμενα συσκευασίας: 1 μπαταρία PBA 18V 2.5Ah W-B, διπλή κατσαβιδόλαμα, φορτιστής AL 1830 CV, πλαστική κασετίνα.