Εκπτώσεις-Προσφορές.

Έχω την εντύπωση ότι η bosch την έχει δει "κάπως" με την πράσινη σειρά.
Το θετικό με το συγκεκριμένο είναι ότι έχει κινητήρα χωρίς καρβουνακια. Όμως η ροπή του είναι πολύ μικρή (max 32).
Το να ζητά αρχική τιμή 270 και με την υποτιθέμενη έκπτωση να κατεβαίνει στο 160 το θεωρώ εντελώς φεικ.
Προσωπικά αν αποφάσιζα να φτάσω σε αυτές τις τιμές θα προτιμούσα το dewalt https://www.skroutz.gr/s/5073743/Dewalt-DCD795D2.html?from=account_favorites που αν το παρακολουθήσεις ο Καυκας ανεβοκατεβαίνει στην τιμή 200-208

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Βοηθείστε λίγο ρε παιδιά. Θέλω να πάρω ένα κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας για δουλειές σπιτιού και είδα το παραπάνω στάνλεϊ από το eshop. Επίσης το eshop έβγαλε και ένα makita στα 179 ευρώ το εξής.

Ποιο από τα δύο πιστεύετε είναι καλύτερο; Είμαι ψιλοάσχετος.

Αν ειναι να πας σε 12βολτο καλυτερα να σκεφτεις το Bosch GSB
Νομιζω οτι ειναι καλυτερο σε γενικες γραμμες απο το Μακιτα συν το οτι εχει μια τεραστια γκαμα 12βολτων σε προσιτες τιμες αν θελεις καποιο αλλο εργαλειο της σειρας.

Tρυπες σε μπετον μπορεις να κανεις. Τα 8μμ ειναι το οριο αλλα μπορεις να προτρυπησεις με μικροτερο τρυπανι και μετα με 8μμ.

Απο την αλλη το stanley ειναι ισχυροτερο ως 18βολτο αλλα βαρυτερο και ποιο επομενως πιο δυσχρηστο. Επισης δεν ειναι τοσο δοκιμασμενο στην αγορα και δεν εχουμε ακουσει σχολια.

Το πράσινο για κανένα λόγο. Το Stanley είμαι η καλύτερη επιλογή.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.lefeld.de/scheppach-bandsaege-basa1-professional-195mm-230v.html

Η μικρη πριονοκορδελα της scheppach με 10 εκατοστά υψος κοπης στα 129 ευρω. Νομιζω ειναι οτι καλύτερο μπορει να παρει καποιος σε αυτη την τιμη

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις δοκιμάσει το κατάστημα; Γνωρίζεις το κόστος των μεταφορικών;

Εχω παρει την ιδια απο εκει. 15 ευρω μεταφορικα (ερχεται με ups) ανεξαρτητως τιμης.
Έχεις δοκιμάσει το κατάστημα; Γνωρίζεις το κόστος των μεταφορικών;

Απο τα πλεον αξιοπιστα καταστηματα.
Πολλοι φιλοι εδω εχουν αγορασει απο εκει.

Παιδια για 2 τμχ τα μεταφορικα πως πανε?
Το ιδιο ειναι, μαζι με την κορδελα ειχα παρει και 3 ακομα πραγματακια και παλι ηταν στα 15 ευρω. Μαλιστα η κορδελα ειχε διαφορετικο tracking number απο τα αλλα 3 αλλα ηρθαν ολα μαζι

Εχω παρει την ιδια απο εκει. 15 ευρω μεταφορικα (ερχεται με ups) ανεξαρτητως τιμης.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μέχρι τώρα είσαι ευχαριστημένος από τη χρήση της;
Πόσο ίσια/καθαρή μπορεί να βγει η κοπή σε ξυλεία πάχους 10 - 30 mm;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μέχρι τώρα είσαι ευχαριστημένος από τη χρήση της;
Πόσο ίσια/καθαρή μπορεί να βγει η κοπή σε ξυλεία πάχους 10 - 30 mm;
Για τα λεφτά της απολυτα, αν σκεφτεις οτι ημουν κοντα στο να παρω την einhell. Φραχτη εχει αρκετα καλο που μπορει να σε βοηθησει σε ισιες κοπες, το καθαρες ειναι καθαρα θεμα κορδελας

Για ρωτήστε τον κ. Παύλο με κάνα Pm μήπως δεν το έχει δει. Ρωτήστε αν έχει κ αν συμφέρει πάρτε κ ανταλλακτικες κορδέλες. Πιό φθηνός & από Κίνα, με καλούτσικες κριτικές (πλην μίας). https://www.e-shop.gr/samsung-fortistis-taxidioy-eta0u10ebe-micro-usb-p-TEL.009714 PRO μύτες με χρωματική κωδικοποίηση https://www.e-shop.gr/kasetina-epag...romatiki-kodikopoiisi-2607017319-p-TLS.031371

Last edited by a moderator:
Κυριάκο μαζί σου..
μαζί σου αλλά δεν κατέχω από αγορές εξωτερικού!!!

Κώστα δυστυχως αυτος ο φορτιστης με 0,7 Α απευθυνεται σε παλαιοτερα κινητα πολυ μικρής χωρητικότητας.
Αν πας να φορτισεις ενα κινητο 3000μΑ θες ενα 6ωρο.

Οι μυτες ειναι. VFM

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Κώστα δυστυχως αυτος ο φορτιστης με 0,7 Α απευθυνεται σε παλαιοτερα κινητα πολυ μικρής χωρητικότητας.

Οι μυτες ειναι. VFM

Ίσως όμως να μην έχουν όλοι νέα απαιτητικά κινητά ! :flipout:

Οι μυτες ειναι. VFM

αν δε βουίζει είναι ότι πρέπει για νυχτερινό φόρτισμα