Εκπτώσεις-Προσφορές.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Καλησπέρα σε όλους.

Διαβάζω το forum τις τελευταίες μέρες και πραγματικά ζηλεύω τις γνώσεις (και τα εργαλεία ;) ) σας.
Ώρα να έχεις να διαβάζεις και να μαθαίνεις.
Προσωπικά, λόγω οικονομικών, χώρου και χρόνου, δεν μπορώ να πάω ψηλά σε εργαλεία, αλλά ό,τι μπορώ παίρνω.

Μία ερώτηση: Αυτό https://www.praktiker.gr/p/kroustiko-drapanokatsavido-black-decker-bcd003c1-qw-97543# είναι το ίδιο (ή σχεδόν) με αυτό: https://www.e-shop.gr/drapanokatsab...-li-ion-15ah-2-taxytiton-bdchd18-p-TLS.020584 ;
Μου φαίνεται πολύ καλή τιμή τα 50 για κρουστικό 18V (ok, όχι από τις κορυφαίες μάρκες, αλλά όχι και του πεταματού).
Αξίζει λέτε;

Με την ευκαιρία, το ίδιο και για αυτό: https://www.praktiker.gr/p/goniakos-troxos-stanley-fmeg220-qs-94070#. Καλή τιμή δεν είναι για Stanley;
Ξέρει κανείς αν έχει ελεγχόμενες στροφές (λογικά όχι);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα
(κάποια στιγμή θα γράψω και τις δικές μου εμπειρίες στο νήμα των lidl, που το διάβασα όλο(!)) :)

Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Αν δεν απατωμαι αυτο του eshop ειναι νεωτερη σειρα.
Θα σου προτεινα να δεις και το Stanley τα οποια θεωρω μια κλαση ανωτερα.
Εχει και εναν B&D στα 20 ευρω και θα παρω 2 σε ενα φιλο στην Χιο που τους εχει για πρωινο.

Καλως ηρθες στην παρεα μας.
Αν δεν απατωμαι αυτο του eshop ειναι νεωτερη σειρα.
Θα σου προτεινα να δεις και το Stanley τα οποια θεωρω μια κλαση ανωτερα.
Εχει και εναν B&D στα 20 ευρω και θα παρω 2 σε ενα φιλο στην Χιο που τους εχει για πρωινο.

Καλησπέρα και ευχαριστώ.

Κάπως φαίνεται ότι του praktiker είναι παλαιότερα, αλλά αυτό που κυρίως με φοβίζει είναι ότι δεν το βρίσκω σχεδόν πουθενά στο google με αυτόν τον κωδικό. Ενώ του e-shop είναι παντού. Μην είναι για πέταμα το άλλο...
Το είδα το Stanley (είναι και πολύ όμορφο το άτιμο), αλλά είπαμε, περιορισμένα οικονομικά, πάει πολύ. Και τα 50 με πόνο θα τα δώσω, αφού έχω ήδη το Parkside 16V, απλώς επειδή αυτό είναι κρουστικό.

Ο τροχός, πάντως, με ψήνει πολύ σε αυτήν την τιμή :)

Εγώ θα σου πρότεινα,για σοβαρή κρούση,ρεύματος και αρκετά watt.
Για τροχό,λόγω επικινδυνότητας,μόνο μπλε bosch...
Τα υπόλοιπα,για μένα,είναι απλά για συζήτηση... ευχάριστη ομως!

Εγώ θα σου πρότεινα,για σοβαρή κρούση,ρεύματος και αρκετά watt.
Για τροχό,λόγω επικινδυνότητας,μόνο μπλε bosch...
Τα υπόλοιπα,για μένα,είναι απλά για συζήτηση... ευχάριστη ομως!

Έχω ένα ρεύματος αρχαίο B&D. Κάνει δουλίτσα, απλώς το μπαταρίας βολεύει κάποιες φορές.
Απλώς δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό του praktiker ή πρεπει να πάρω του e-shop.

Για τα μπλε της Bosch δε διαφωνώ, αλλά αν σκεφτείς ότι μέχρι σήμερα κάνω δουλειά (έχω κόψει μπόλικα σίδερα) με έναν κινέζικο "no name", και ο stanley είναι μεγάλη πρόοδος. :)

Έχω ένα ρεύματος αρχαίο B&D. Κάνει δουλίτσα, απλώς το μπαταρίας βολεύει κάποιες φορές.
Απλώς δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό του praktiker ή πρεπει να πάρω του e-shop.

Για τα μπλε της Bosch δε διαφωνώ, αλλά αν σκεφτείς ότι μέχρι σήμερα κάνω δουλειά (έχω κόψει μπόλικα σίδερα) με έναν κινέζικο "no name", και ο stanley είναι μεγάλη πρόοδος. :)

Stanley!!!
Με 2 μπαταριες που θα σου χρειαστουν!
ακουσε με!

Stanley!!!
Με 2 μπαταριες που θα σου χρειαστουν!
ακουσε με!

Μωρέ έχεις δίκιο, το ξέρω. Και οι 2 μπαταρίες είναι μεγάλη δουλειά και η ποιότητα, βέβαια.
Αλλά, πραγματικά και το πενηντάρικο είναι ήδη μεγάλη υπέρβαση (θα πέσει και παντόφλα από το έτερο ήμισυ), δεν με παίρνει για παραπάνω.

Αυτα τα φυγαδευουμε στο σπιτι!!!

Παντως αν χρειαστεις 2η μπαταρια θες πανω απο 30 ευρω. Ξανασκεψου το.
Και σε αυτες τις χωρητικότητες ειναι απαραιτητη η 2η μπαταρια.

Χαχαχαχα, αλήθεια είναι, έχω κι εγώ 2-3 που τα έφερα νύχτα και τα έχωσα βαθιά στην αποθήκη :D :D :2thumb22sup:

Γενικά επειδή δεν κάνω "μεγάλες" εργασίες, στο parkside (που βέβαια φορτίζει σε 1 ώρα και είναι και 2ah) δεν έχει χρειαστεί 2η μπαταρία. Σε κάποια εξωτερική δουλειά εκτός σπιτιού, ή για κάτι μεγάλο, σίγουρα είναι πολύ χρήσιμη. Αλλά, είπαμε, τα οικονομικά είναι περιορισμένα. Μετά δεν θα έχει γάλα για το παιδί και θα κάνω yard sale με ό,τι έχω (υπό την επιτήρηση της...μαμάς) :P

Δυσκολα θα σου χρειαστει 2η μπαταρια αν δεν κανεις 'μεγαλες' δουλειες οπως λες. Ιδιως αν ειναι και 2μΑω η μπαταρια.
Αν ηταν αλλο εργαλειο πιο ενεργοβορο θα ηταν διαφερετικα. Ενα δραπανοκατσαβιδακι ομως ειναι οκ απο καταναλωση.

Οπως αγαπας!
Εγω οφειλα να το αναφερω!

Εδω οι προσφορες του Χιωτικου μαγαζιου!
Θεωρω πως οι τιμες στα κιτρινα δε παιζονται.

1.jpg
2.jpg