Εκπτώσεις-Προσφορές.

Που ειναι εκεινη η κοπελα με το χαλασμενο, να το δει. Ισως αξιζει να το παρει απο το να παιδευεται με το παλιο.

Μάλλον δεν είναι ίδιο με αυτό...

https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapano-bosch-gsb-16-re-72876

To 16 RE εχει ξεχωριστο κελυφος στο σωμα εκει που γινεται η μεταδοση και οχι μονοκομματο πλαστικο. Ειναι μια ακομα αποδειξη πως 1 λεπτομερεια στην κατασκευη ανεβαζει το κοστος 25-30 ευρω την στιγμη που αλλες φτηνες εταιριες με 30 ευρω δινουν ολο το δραπανο. Αν δουλευεις το δραπανο επαγγελματικα, το μονοκομματο πλαστικο τυπου "σωματος" του εργαλειου θα ζεσταθει περισσοτερο και σαφως σε καποιες θεμοκρασιες θα αρχισει να παραμορφωνει και σταδιακα να τρωει εσωτερικα την "μεταδοση". Το αλλο που ειναι ξεχωριστο κομματι εχει κατασκευαστει με αλλες ανοχες, προδιαγραφες, πλαστικα και μεδοδο για να υποστηριξει πιο αποτελεσματικα την μεταδοση της ισχυος οταν αρχιζουν τα ζορια.
Επειδη εχω το 1600 RE πολλα χρονια και εχει δουλεψει πολυ το σημειο που ελιωσε και φθαρθηκε τελικως ειναι το στρογγυλο πλαστικο σημειο εκει που σφιγγει η προσθετη λαβη.

Και μιας και το συζητάμε...

... αυτός είναι ο ξεκολλημενος συλλέκτης απ' το ρότορα του φθηνού δραπανου (24 ) του lidl,ο οποίος αφού ανακάτεψε τρία χαρμάνια μπετόν σε 12λιτρο κουβά,παρέδωσε το πνεύμα.
Υπόψη ότι αν το σταματαγα να κρυώσει,όταν στο δεύτερο κουβά κάπνιζε...θα δούλευε ακόμα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το είδες να καπνίζει και δεν έκανες διάλειμμα? Αυτό λογίζεται ως user error.

Μία ακόμη απόδειξη πως το κάπνισμα σκοτώνει.

Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό, με 30- ετίας σχεδόν δραπανοκατσάβιδο ρεύματος Β&D που όταν έφαγε κάποια στιγμή πολύ ζόρισμα άρχισε να καπνίζει και να μυρίζει. ήξερα ότι αν συνέχιζα θα μου έμενε στο χέρι, και το σταμάτησα. Ήμουν σίγουρος ότι ίσως και να μην ξαναδουλέψει. αλλά την άλλη μέρα δούλεψε κανονικά.
Βέβαια δεν θα με πολυ πείραζε μιας και έχω άλλο δυνατότερο και καλύτερο που δεν θα το ζόριζα ποτέ σε τέτοιο σημείο.
Το παλιό το έχω βέβαια για πιο ''βρώμικες'' δουλειές.

Γεια σας.
TLS.020699.jpg

https://www.e-shop.gr/drapanokatsab...n-2x-15ah-2-tax-balitsa-bdchd18k-p-TLS.020699

Χρειάζομαι ένα για μικροδουλειές στο σπίτι. Το ανωτέρω αξίζει;

Δραπανοκατσαβιδο και παλμικο 18v με δύο μπαταρίες και φορτιστή 99ευρω. Για όσους δεν ξέρουν τα dexter είναι brand του leroy. Το καλό είναι ότι οι μπαταρίες είναι Samsung και σαν εργαλεία είναι συμπαθητικά.
ad5fd97ed9f6aacfadc3496d34a650dd.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δραπανοκατσαβιδο και παλμικο 18v με δύο μπαταρίες και φορτιστή 99ευρω. Για όσους δεν ξέρουν τα dexter είναι brand του leroy. Το καλό είναι ότι οι μπαταρίες είναι Samsung και σαν εργαλεία είναι συμπαθητικά.
ad5fd97ed9f6aacfadc3496d34a650dd.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ένα δράπανο κρουστικό καλωδιακό που έχω αγοράσει, πολύ σύντομα έβγαλε πρόβλημα στο τσοκ είτε δεν σφίγγει καλά και γλιστράει το τρυπάνι είτε σφίγγει τόσο πολύ που για να το ξεσφίξω το καταφέρνω με κάβουρα. Εκτός αυτών επειδή γλυστραει το τρυπάνι έχουν φαγωθεί οι δαγκάνες. Δεν θα ξανα αγόραζα dexter με τίποτα. Όπως επίσης και einhell εργαλείο καλύτερα parkside!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gsr 12v με 100
https://www.e-shop.gr/drapanokatsabido-mpatarias-bosch-pro-gsr-12v-15-li-2-li-ion-2x15ah-p-TLS.031094?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB.intent.extended