Εκπτώσεις-Προσφορές.

Απάντηση: Εργαλεία Μπαταρίας

Πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά και, όπως έμαθα, πρόκειται, μάλλον, για παραεισαγωγή και η παρτίδα δεν βρίσκεται ούτε σε αποθήκη του μαγαζιού ούτε σε κανένα κατάστημα της αλυσίδας.

Οι παραγγελίες, μάλλον, διανέμονται στους πελάτες μόνον από την αποθήκη του προμηθευτή, γιαυτό και δεν υπάρχει διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα.
Επέμεινα πολύ στην Εξυπηρέτηση Πελατών και τελικά δέχτηκαν να το παραδώσουν σε κατάστημα της επιλογής μου, από όπου θα το παραλάβω, αφού με ενημερώσουν ότι έφτασε εκεί.

Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Μακη σωστο καθως με τον κωδικο αυτον δεν μπορεσα να το βρω και να το δηλωσω για την εγγυηση στην B&D.
Σε ερωτηση προς την εταιρεια μου ειπαν πως μας καλυπτουν εκεινοι σε τυχον προβλημα αν θυμαμαι καλα.
Ψαξτε το λιγακι να δειτε και εσεις τι θα αποκομισετε.

Μόλις μίλησα με Κωτσοβολο και μου είπαν ότι καλύπτεται με εγγύηση , αφού το προμηθεύονται από την αντιπροσωπεία .Βεβαια δεν το είπαν και με πολύ σιγουριά .
Αν υπάρχει κάτι νεότερο ενημερώστε ,παρακαλώ

Μόλις μίλησα με Κωτσοβολο και μου είπαν ότι καλύπτεται με εγγύηση , αφού το προμηθεύονται από την αντιπροσωπεία .Βεβαια δεν το είπαν και με πολύ σιγουριά .
Αν υπάρχει κάτι νεότερο ενημερώστε ,παρακαλώ
Σε καλυπτει ο Κωτσοβολος . Δηλαδη αν παθει κατι μου ειπαν να το παω πρωτα σε αυτους...

ΥΓ εξαντηληθηκε πριν λιγο η προσφορα.

Πολύ καλή προσφορά από ότι φενεται ήταν.. όποιος το πρόλαβε είναι πολλαπλά κερδισμένος...με 34 ευρώ μόνο..
Φαντάζομαι ήθελε να το διώξει και θα είχε πολύ λίγα κομμάτια..

Παιδες εαν το εργαλειο είναι παραεισαγωγη η οχι και εάν καλυπτεστε θα το μάθαινε από την ίδια την Black&Decker κάνοντας ένα τηλ αύριο στην αντιπροσωπεία...

μπορείς να βάλεις link?

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπορείς να βάλεις link?

https://www.kotsovolos.gr/site/kipos-ergaleia-spiti/ergaleia-mastoremata/katsavidia/184712-black %26 decker-bdchd18-qw-18v?cmicc=skroutz

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.kotsovolos.gr/site/kipos-ergaleia-spiti/ergaleia-mastoremata/katsavidia/184712-black %26 decker-bdchd18-qw-18v?cmicc=skroutz

δεν βγαίνει το link δοκίμασε αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/kipos-ergaleia-spiti/ergaleia-mastoremata/katsavidia/184712-black %26 decker-bdchd18-qw-18v?refSrc=184712&nosto=productpage-nosto-3

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ, με το τελευτσίο link έκσνα την αγορά με μοναδική επιλογή την αποστολή στο χώρο μου.

Είχα παρει το απλό πριν εναμιση χρόνο στα 50-60 ευρώ
Στα 39 το κρουστικό είναι κορυφαία προσφορά

Εβαλα και εγω μια παραγκελία για το κρουστικό
Μόνο και μόνο ότι θα έχω τώρα δύο μπαταρίες & φορτιστές – τα αξίζει τα λεφτά του

Εντωμεταξύ το απλό μη κρουστικό το έχω κακομεταχειριστεί και εγώ και δύο φίλοι ως τώρα σε ανακαινίσεις, αλλά και σε εξωτερικές εργασίες στον κήπο, και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.

Από μύτες έχω καλή συλλογή από bosh που μεγαλώνει με τα χρόνια

Οι τιμες ειναι παρα πολυ καλες και πραγματικα δελεαστικες. Ειναι σχεδον σαν να αγοραζεις εργαλεια απο την 12βολτη σειρα!!

Ετσι την "πατησα" πριν αρκετα χρονια και ενω ειχα ουσιαστικα ολη την 12βολτη πρασινη σειρα της Βosch, αρχισαν οι εκπτωσεις στην μπλε 12βολτη, στην ιδια τιμη περιπου με τα πρασινα!
Δεν με χαλασε βεβαια, αλλα λεμε :))

Θα συνιστούσα λίγο υπομονή και παρακολούθηση. Το συγκεκριμένο μαγαζί σε σημαντικά εμπορικά timing κάνει και 10% έκπτωση. Πχ μαύρη παρασκευή, Χριστούγεννα κλπ. Επειδή πλησιάζει το Πάσχα ας έχουμε το νου μας. Εγώ θα το ρισκάρω 😉

Εδώ συμφέρει πολύ για ομαδική παραγγελία.
Μπράβο μάστορα (Panoss1) για το ποστάρισμα σου αυτό.