Εκπτώσεις-Προσφορές.

Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα στο φτιάξουν, είναι υποχρεωμένοι, δε το κάνουν για ψυχικό.

Είχα πάρει μια ιarcmax 160A, προσωπικά δε μου άρεσε , στις 10 μέρες τη έβαλα για πούλημα. Πάρε μια bormann 160άρα, θερίζει!!

Εάν μιλάς για αυτήν...
https://www.skroutz.gr/s/11430758/Bormann-BIW1600.html

...μου έχουν πει τα καλύτερα....στο μαγαζι που εμπορευομαι πράγματα φέρνει όλη την σειρά της Borman και έχει δώσει 2-3 από το συγκεκριμένο μοντέλο...
Εγώ την θέλω για ερασιτεχνική/ημιεπαγγελματικη χρήση...
Δυστυχώς πολλές φορές κολλάμε στο όνομα και δεν αποφασίζουμε....

Όντως η τιμές αφορούν μάλλον έκπτωση στην προτεινόμενη τιμή στον κατάλογο της εταιρείας. Οπότε μάλλον την είχαν 100 ευρο ο κατάλογος λέει 200 και τώρα την πουλάνε 97... Τέλος πάντων. Και εγώ ψάχνω ηλεκτροκόλληση και είμαι ανάμεσα σε imperia smart η σε helix που έχω ακούσει καλά λόγια

Στάλθηκε από το BV5500Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@KOSSTV
Ναι γι' αυτήν λέω. Είναι αντικειμενικά εξαιρετικό μηχάνημα, την εχω καταευχαριστηθεί. Φίλος με σιδηροκατασκευαστική πήρε μια για δοκιμή όταν του χάλασε κάποια δική του και μετά από μια εβδομάδα πήρε και δεύτερη :) . Πολύ ζόρικο εργαλείο ;)

Από σήμερα αρχίζει το scouting για τις προσφορές εντός και εκτός Ελλάδας. Άντε μπας και βρούμε κανένα κελεπουρι. Άμα βρείτε κι εσείς τίποτα καλό σφυριξτε.

Ρώτησα φίλο που δουλεύει πρακτικερ και μου είπε ότι θα βγάλουν καλές προσφορές την Παρασκευή,αλλά δεν μου είπε λεπτομέρειες. Αν μπορέσω και περάσω καμία βόλτα θα μάθω συγκεκριμένα και θα σας πω.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

χαχαχαχα...το έχω ήδη παραγγείλει στον γυιο μου που πήγε Γερμανία για μερικές μέρες και ελπίζω να μου το φερει άμεσα...ωραίο σετάκι και μια και έχουμε και ένα κόλλημα με την συγκεκριμένη εταιρία. :drool1:

Λοιπον εχω στο BUY IT NOW την Proxxon DSH.

Αξιζει λετε α περιμενω μεχρι την Παρασκευη η να την παρω απο τον Βαρδακα που εχει τωρα την καλυτερη τιμη???

Εγω λεω να περιμενεις μεχρι την παρασκευη. Τοσα χρονια περιμενες να παρεις το καλο το πραμα, δυο μερουλες δεν ειναι τιποτα :)
Βαλε κανα λινκ του βαρδακα να δουμε αν παιζει καλυτερη τιμη με τα μεταφορικα και απο το εξωτερικο.

ωχ.
Αυτον δεν τον ειχα ψαξει.
Και απο καλυψη αντιπροσωπείας ειμαστε οκ?

Δεν χαλανε τα proxxon, τα εχω σχεδον ολα με μηδενικες βλαβες :)
Yπαρχει καλυψη στην Ελλαδα, ναι, για επισκευες και ανταλλακτικα. Η εγγυηση ομως δεν ισχυει αν το εχεις παρει εκτος Ελλαδος. Ετσι μου ειχαν πει παλαιοτερα.

Δεν χαλανε τα proxxon, τα εχω σχεδον ολα με μηδενικες βλαβες :)
Yπαρχει καλυψη στην Ελλαδα, ναι, για επισκευες και ανταλλακτικα. Η εγγυηση ομως δεν ισχυει αν το εχεις παρει εκτος Ελλαδος. Ετσι μου ειχαν πει παλαιοτερα.

Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή τουλάχιστον η βασική.
Αν προσφέρουν έξτρα έτη σαν υπηρεσία μπορεί να βάζει περιορισμούς η αντιπροσωπεία αλλά όχι στη βασική (1 ή 2 έτη)

Oπως προανεφερα τους ειχα παρει τηλεφωνο πριν απο καποια χρονια και μου ειπαν οτι δεν ισχυει η εγγυηση αν το προιον δεν αγοραστει απο τους εξουσιοδοτημενους εμπορους στην Ελλαδα.

Το οτι η εγγυση μπορει να ειναι πανευρωπαικη ειναι ενα ζητημα, το αν ισχυει στην Ελλαδα ομως ειναι αλλο οπως φαινεται. Εκτος αν εχουν αλλαξει τα πραγματα τα τελευταια 3-4 χρονια.

Εσυ Θοδωρε απο που συμπεραινεις αυτο που λες? Αν ισχυει ειναι πολυ καλο.