Εκπτώσεις-Προσφορές.

Παραμονη πρωτοχρονιας του 2018, εγω και μερικοι αλλοι (του forum) ειχαμε παραγγειλει το κρουστικο B&D 18V, με 2 μπαταριες, αν θυμαμαι καλα στα 50 ευρω, απο τον Κωτσοβολο. Τοτε μερικοι ειχαν παραλαβει κανονικα, αλλα εμενα και αλλους μας επαιρναν τηλεφωνο λεγοντας πως δεν υπαρχει αποθεμα και εαν θελαμε να αγορασουμε καποιο αλλο εργαλειο.
Εγω δεν το ειχα αμεση αναγκη, και ενω με ειχαν καλεσει 3 - 4 φορες για να με πεισουν, εγω τους ανεφερα πως να κοψουν τον κ@λ@ τους ... θα περιμενω αυτο που πληρωσα στην τιμη που το πληρωσα. Τελικα το παρελαβα μετα απο περιπου 1 μηνα.

Απο τη στιγμη που καποιος πληρωνει ιντερνετικα, ή ακομα και σε φυσικο καταστημα στην αναγραφομενη τιμη στο ραφι, (εστω και απο λαθος του καταστηματος) σε μια Χ τιμη, τοτε ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να το πουλησει στη Χ τιμη.

Να επιμενετε ...

Αυτο ακριβως ηθελα να κανει καποιος με τον Κουνελη και να το παει μεχρι τελους!

Ο Σωφρον έχει απόλυτο δίκιο και ενδεχόμενος θα έπρεπε να επιμείνουμε...Ισως θα επρεπε την πρωτη φορα που μιλησα να μην ημουν καθολου διαλακτικος αφου υπηρχε ακομη η τιμη...

Απο την αλλη είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις προπληρωσει και άλλο με αντικαταβολή η πληρωμή στο κατάστημα...
Στην πρώτη περίπτωση εμφανίζεται και έχει καταχωρηθεί η πληρωμή του προϊόντος βάση της τρέχοντος τιμης ενό στο δεύτερο είναι δεν εχει καταχηρωθει τιποτα για κανέναν..

Πριν ένα χρόνο περίπου το "toolplanet (Ζευγίτης)" είχε βγάλει μια προσφορά στα 89 το σετ 2 μπαταρίες BOSCH PROCORE 18ν 4ah με φορτιστή. Ήταν προφανώς λάθος τους γιατί η τιμή είναι 189 . Το άφησα 2 μέρες και όταν είδα ότι δεν αλλαζε η τιμή έκανα παραγγελία με αντικαταβολη και μάλιστα το δημοσίευσα κι εδώ. Κατάλαβαν το λάθος τους και διόρθωσαν την τιμή ΟΜΩΣ εγώ παρέλαβα κανονικά στα 89+μεταφορικά + αντικαταβολή 95 .
Παρ' Ολο που ήταν λάθος, παρά την αντικαταβολή ήταν άψογοι.
Γι αυτό λέω ότι δεν το περίμενα από τον Κουνέλη.
Η διαφορά ήταν 40 στο gsb. Πόσες παραγγελίες να είχε σε 3 μερες; 5-6? Τι συνολική απώλεια να είχε? 200 από το κέρδος του; άξιζε τον κόπο να φάει την ρετσινιά;
Ήταν μεγαλο λάθος η συμπεριφορά του

Last edited by a moderator:
Απο το ανωθεν μαγαζι εχω παρει πολλα πραγματα...ειναι πολυ πιο σοβαρο συγουρα απο το Κουνελη.....

BOSCH PRO GSB 12V-30 BRUSHLESS 2X 2AH LI-ION ΤΣΑΝΤΑ

TLS.031879.jpg

Δεν ξερω εαν ειναι βαρια η οχι...αλλα ο τροπος αντιμετωπισης ειναι και συμπέριφορας συγουρα καλυτερος...
Η αναφορα ειναι προσωπικη και με βαση την δικη μου εμπειρια..ο Κουνελης δεν αποκλειεται απο μενα σαν μαγαζι απλως δυσκολα στο μελλον θα το προτειμησω...
Αυτα για να μην λεμε λογια του αερα...προχωραμε παρακατω....

Δεν ξερω εαν αυτο το δραπανο της Stanley ειναι το ιδιο που ειχε βγαλει περυσι προσφορα το Praktiker με 100 ευρω.

Οπως και να'χει, βλεπουμε το παρα πολυ καλο 18βολτο κρουστικο της Stanley με δυο μπαταριες και φορτιστη, συν τσαντα μεταφορας, στα 75 ευρω στο Leroy!
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...-mpatarias-stanley-fmc626c2s-qw-18v-18682126/
1facb925-ca5d-47ab-abdc-06d5484e7c3e.jpeg

Με αυτην την τιμη και με δυο μπαταριες συναγωνιζεται ακομα και το αξιολογο 18βολτο κρουστικο της Parkside που βγαινει στα 50 ευρω με μια ομως μπαταρια.
Ουσιαστικα η διαφορα τιμης ειναι κατω απο 10 ευρω, οποτε και δεν τιθεται θεμα επιλογης νομιζω.

Οι μειωμενες τιμες στο Λερου θα ισχυουν ολο τον Μαρτιο μεχρι 29/3. https://www.leroymerlin.gr/gr/

Μιχάλη όχι δεν είναι το ίδιο τότε ήταν το FMC627D2...Αλλά και αυτό δεν πάει πίσω....
Νομίζω στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει εφαμμιλο...

Αυτο Μιχαλη το ειχε βγαλει προσφορα και το praktiker την black friday στα 69 ευρω αν θυμαμαι καλα..
Το αγορασα τοτε και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη.
Αρκετα δυνατο,με πολυ καλο τσοκ και γενικοτερα αρκετα ποιοτικο εργαλειο για τα χρηματα του.Μοναδικο μειον η μπαταρια του που ειναι χαμηλης χωρητικοτητας,αλλα με τις δυο που παραδιδεται το εργαλειο κανεις καλα τη δουλεια σου.
Συνισταται ανεπιφυλακτα

Εαν κρινω απο τις 2αρες που εχω οι 1.3 ενα μισαρο πανω κατω συνεχους χρησης θα το βγαζουν...σε καθε περιπτωση στα συν η δευτερη μπαταρια....

Αυτο Μιχαλη το ειχε βγαλει προσφορα και το praktiker την black friday στα 69 ευρω αν θυμαμαι καλα..
Το αγορασα τοτε και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη.
Αρκετα δυνατο,με πολυ καλο τσοκ και γενικοτερα αρκετα ποιοτικο εργαλειο για τα χρηματα του.Μοναδικο μειον η μπαταρια του που ειναι χαμηλης χωρητικοτητας,αλλα με τις δυο που παραδιδεται το εργαλειο κανεις καλα τη δουλεια σου.
Συνισταται ανεπιφυλακτα

Σε ολα μου τα 18βολτα δραπανα φοραω τις μικρες μπαταριες των 1.3Αh για να μειωσω το βαρος. Δεν θυμαμαι ποτε και κανενα project που να χρειαστηκα να βαλω πανω δευτερη μπαταρια.
Τα δραπανακια (ακομα και τα SDS) δεν ρουφανε πολυ ενεργεια σαν καποια εργαλεια μπαταριας οπως δηλαδη ολα τα κοπτικα, τα τριβεια και αλλα. Οποτε πολυ μικρο το κακο. Δεν ηξερα οτι ειχε κυκλοφορησει με 70 ευρω το σετ αυτο. Φοβερη τιμη.

Η μοναδικη φορα που με αφησε απο μπαταρια το συγκεκριμενο δραπανοκατσαβιδο ηταν οταν χρειαστηκε να ανοιξω 12 τρυπες 12αρες(με την αναλογη διαδικασια βεβαιως,δηλαδη τρυπημα αρχικα με 3αρι τρυπανι,μετα με 8αρι και τελος με 12αρι) σε σιδερογωνια παχους 3 χιλιοστων.Εκει το ζορισα αρκετα μπορω να πω αλλα με τη δευτερη μπαταρια ολοκληρωσα τη δουλεια..
Σε ξυλο δεν ειχα προβλημα...

Η μοναδικη φορα που με αφησε απο μπαταρια το συγκεκριμενο δραπανοκατσαβιδο ηταν οταν χρειαστηκε να ανοιξω 12 τρυπες 12αρες(με την αναλογη διαδικασια βεβαιως,δηλαδη τρυπημα αρχικα με 3αρι τρυπανι,μετα με 8αρι και τελος με 12αρι) σε σιδερογωνια παχους 3 χιλιοστων.Εκει το ζορισα αρκετα μπορω να πω αλλα με τη δευτερη μπαταρια ολοκληρωσα τη δουλεια..
Σε ξυλο δεν ειχα προβλημα...

Συγνωμμη αλλά καθόλου λίγο δεν είναι για 1.3ah...Μια χαρά χρήση σου έφτασε να κάνεις...
Με την 2αρα πλήρως φορτισμενη έχω κάνει πάνω από 35-40 τρύπες σε τούβλο/μπετό μαζί με τα βίδωμα χρόνος χρήσης γύρω περίπου στο 45λεπτο συνολικά....Με την 4αρα πολύ παραπάνω.

Συμφωνω Κωστη.Δεν εχω παραπονο απο το εργαλειο.Αυτη η χρηση για εμενα προσωπικα ηταν ακραια.Απλα το ανεφερα και για αλλους που πιθανως το προοριζουν για πιο επαγγελματικη χρηση