Εκπτώσεις-Προσφορές.

Kυρ εχει βαλει αυτο στα 250 ευρω...
https://www.skroutz.gr/s/10753197/Dewalt-DCD996P2-18V-2x5Ah.html

Γιώργο μην ξεχνάς ότι το practiker έχει ξανακάνει τέτοιες προσφορές..
Επίσης βρισκόμαστε σε μια περιέργεια κατάσταση στις αγορές και μπορεί να συμβεί το ότιδηποτε..
Για να είμαι ρεαλιστής ίσως να θέλει να ξεστοκαρει...τέτοιο προϊόν στην προηγούμενη τιμή βάση των καταστάσεων δύσκολο να έφευγε...

Κυρ και εμένα δεν μου ανοίγει τώρα....

Εξαιρετικη τιμη.
Μαλλον το κατεβασαν απο την ζητηση!!!

Ενα απο τα κορυφαια δραπανοκατσαβιδα της αγορας και με 5αρες μπαταριες σε αυτη την τιμη ειναι σουπερ προσφορά.

Νομιζω οτι θα δουμε αρκετες παρομοιες προσφορες και ακομα καλυτερες απο τα μαγαζια αυτες τις μερες, αλλα και την αμεσως προσεχη περιοδο.

Λογω της συγκυριας τα μαγαζια πνιγονται οικονομικως και χρειαζονται χρημα για να ανταπεξελθουν, οποτε ειναι λογικο να παρουσιαζονται τετοιες ευκαιριες ειδικα αυτη την περιοδο.

Τέτοια σετ πολύ δύσκολα φεύγουν για αυτο και νέα αναμένη τιμή...
Συγουρα υπάρχει οικονομική δυσπραγία στα μαγαζιά..

Υπάρχουν γενναίες εκπτώσεις σε αρκετά προϊόντα...ωραιος ο Καυκας..
Έχουμε να δούμε και άλλες...

Συγουρα είναι υπερπροσφορά..αλλά κρατήστε μικρό καλάθι μηπως και έχει γίνει λάθος..
Δεν είναι λίγος καιρός που την πατήσαμε 2-3 εδώ μέσα από τον Κουνέλη σε ανάλογη προσφορά με 12v κρουστικο δραπανοκατσαβιδο της Bosch του όποιο δεν το πήρε κάνεις στα 95 ευρώ που το ειχε...

Milwaukee m12 δραπανοκατσαβιδο με 2 4αρες μπαταριες

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ονειρο λιγων ωρων ηταν και παει..αληθεια/ψεμα η μονο ενα κομματι ποτε δεν θα το μαθουμε...!!!