Εκπτώσεις-Προσφορές.

αχχχχχ... εργαλειο ηταν κι εκεινο το δραπανο της aeg προ ημερων με 60nm ροπη και 1100w στα 100 ευρω.
το αντιστοιχο αλλά υποδιαιστερο σε χαρακτηριστικα, δραπανο υψηλης ροπης της dewalt για παραδειγμα, κανει τα διπλα+ !
πρεπει να ειναι το πιο ροπατο δραπανο της αγορας με εξαιρεση τα πανακριβα βιομηχανικα των metabo και bosch που ειναι σε αλλη κλαση κοστους αλλά και βαρους.
οσο το μελετω σαν εργαλειο, τοσο το βλεπω σαν ευκαιρια ακομα και στα 150 ευρω!

αλλά εχω τρια δραπανα, το ενα με 2 ταχυτητες, συν ενα πνευματικο πιστολετο, συν δραπανοκατσαβιδα, θα ηταν υπερβολη άλλο ενα.
ελπιζω ομως οτι θα το ξαναβγαλουν καποια στιγμη, οπως και θα βγουν και καποια metabo τους προσεχεις μηνες.
η κριση δημιουργει ευκαιριες αγορας παντα...
metabo, hitachi και aeg περιμενω να μας δωσουν καλα κομματια σε τρελες τιμες, ιδιαιτερα σε εργαλεια μπαταριας.


ωραιος ο ταινιολειαντηρας σου, τον ειχα στα υποψη αλλά με πετυχε η προσφορα τοτε στην bf, του bormann στα 27 ευρω ο οποιος παραδοξως μου εχει βγει πολυ καλος!
πρεπει να εχει και κυκλωμα διατηρησης σταθερων στροφων (!) δεν μπορω να εξηγησω αλλιως το πως κραταει σταθερες στροφες σε ζορι, οταν του ριχνω τις στροφες με ντιμερακι.
αλλά ο δικος σου ειναι πολυ καλυτερος και εχει και σοβαρο συστημα για τη σκονη.
σε αυτη τη τιμη ειναι πολυ ελκυστικος.

τωρα, ο τροχος αυτος, ναι ειναι εργαλειο!
βεβαια οι Φ230 ειναι αβολοι, κουραστικοι και "αντρικοι". δεν ειναι το "φιλαρακι" που θα γινει προεκταση του χεριου μας οπως οι 125.
αλλά ειναι γρηγοροι και τις λιγες φορες που θα τους χρειαστει κανεις, πολυ χρησιμοι.
τον φτηνο budget 230 τον προοριζω για βαση, οπότε θα χρειαστω και εναν για το χερι. ποσο μαλλον αυτον που πρεπει να εχει ελαχιστους κραδασμους.
ελπιζω καποιος φιλος να τον αγορασει και να μας πει τη γνωμη του
 
Last edited:
Νικόλα να η ευκαιρία για εμενα.
 
τον ειδα κι εγω προχτες στις εκπτωσεις, αλλά ειναι μονο 1540 βαττ.
αλλη κλαση τα 2400

.....

ωπ! στο αμαζον τον λενε 2200
τι ανεμο, η ντεβαλτ δινει την ισχυ σε τιμη χωρις φορτιο? γιατι θαβουν τον εαυτο τους?
 
ενδιαφερουσα αυτη η προταση της dewalt κυριακο
μπορει να ειναι παλιο μοντελο, να μην εχει σοφτ-σταρτ και αντι-βολτ, δεν εχει αντικραδασμικη λαβη, ειναι και λιγο μικροτερος και λιγο ακριβοτερος, αλλά δεν παυει να ειναι ενας τροχος dewalt...
επειδη ομως τον δευτερο 230 τον θελω για το χερι και αυτα τα χαρακτηριστικα που του λειπουν εναντι του aeg, μετρανε, ο ντεβαλτ που εβαλες θα ειναι ο... τριτος που θα παρω! ;)
θελω αλλον εναν αργοτερα για να τον βαλω με ντιμερ σε ιδιοκατασκευη με τροχαλιες και αξονα, μεγαλου σιδηροπριονου σταθερης βασης που θα εκτελει και χρεη περιστροφικου τριβειου.
κατι σαν κι αυτον αλλα αντι του μοτερ που εχει βαλει, θα βαλω εναν γωνιακο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μονο που οταν θελω, ο μηχανισμος θα πακτωνει και αντι δισκου κοπης θα μπαινει δισκος για γυαλοχαρτα ιδιοκατασκευη και μπροστα του μια βαση. ο ντεβαλτ πρεπει να εχει μεγαλη ροπη.
με 1 προς 4 εως 5 περιπου αναλογια τροχαλιων, και ντιμερ για ελλατωση, το εργαλειο και θα κοβει τα παντα ως σιδηροπριονο με τρελη ευκολια και ασφαλεια, αλλά και θα λειαινει ο,τι θελω!
και με την χρηση πετρας και της καταλληλης διαμορφωσης της βασης θα εχω στην ουσια και διδυμο τροχο μεγαλης ισχυος.
βρηκα πριν λιγο καιρο καταχωνιασμενους κατω απο κατι σακια στην αποθηκη του γέρου μου 3 δισκους σιδηρου 220-250 που προφανως εμπαιναν στο τριφασικο σιδηροπριονο υγρης κοπης του μηχανουργειου και ειναι κριμα να καθονται ;)
 
Νικόλα να τον παρεις, δεν παιζουν ρόλο μόνο τα watt στην απόδοση όπως σωστά γράφεις.

Για τον φίλο που ψάχνει δισκοπριονο στα 130mm ας δει και το παρακατω στα 190 από το eshop και ίσως αλλάξει γνώμη.
 
Ειναι πλεον για οσους ενδιαφερονται.....
Ευχαριστώ πολύ!
Είχα πάρει ένα σετ και μόλις παρέλαβα και είδα την θήκη λέω κρίμα δεν πήρα δύο. Οπότε τώρα με το λινκ πήρα άλλο ένα.
 
  • Like
Reactions: KOSSTV
Ευκαιρια και σε συσκευασιες τσιμεντου με ωραιο και πιασαρικο τιτλο-παραφραση της λαικης σοφιας που λεει η "Η Τεχνη θελει Μαστορα κι η Φαβα θελει Λαδι":)
639052-900-100000.jpg
 
Ωραίος ο τίτλος... Για τσιμέντο ρωτήστε και στην μάντρα γιατί μπορει να είναι φθηνότερο και να στο φέρει στο σπιτι.
 
  • Like
Reactions: teodor_ch
Δεν ξερω αν ειναι ευκαιρια, αλλα ειναι πολυ καλη και φτηνη λυση αποθηκευσης για εξωτερικους και υπογειους χωρους.

Ντουλαπα απο Praktiker

Nτουλαπα απο Leroy (υπαρχει σε εκδοση με τρια ραφια καθως και σε εκδοση με χωρισμα στη μεση και ραφια)

To Leroy εχει προσφορα και αυτην, λιγο μεγαλυτερη και καλυτερη ποιοτητα
 
Εχω πολυ κακη εμπειρια απο αυτες Μιχαλη...την ειχα στο πισω μπαλκονι....με το λιγο παραπανω βαρος,που ερχεται εν καιρο και χωρις σκεψη,η συγκεκριμενη ντουλαπα ανοιξε και εν τελη εσπασε....
Μεταλλικη πλεον..φυσικα με το αναλογω τιμημα...
 
Εγω, παντως, μια αντιστοιχη, αλλα πιο μεγαλη, που εχω στο μπαλκονι, χρειαστηκε να της κανω 2 επεμβασεις;
1. Αλλαξα με μεταλλικα κρικακια τα ενσωματωμενα πλαστικα που ειχε και τα οποια εσπασαν αμεσως. Στα κρικακια αυτα βαζω ενα λουκετακι (με το κλειδι πανω), για να μην ανοιγει απο τον αερα.
2. Σχεδον αμεσως, με τον πρωτο μεγαλο αερα, επεσε κατω (ευτυχως χωρις αλλες συνεπειες). Εκανα, λοιπον, μια τρυπα στον τοιχο απο πισω και περασα ενα στριφωνακι με ουπατ και ροδελα. Απο τοτε δεν εχει κανει κιχ.

Βεβαια, φροντιζω τα ραφια να μην τα παραφορτωνω, βαζοντας τα πιο βαρια στο πατωμα.
 
  • Like
Reactions: KOSSTV
Συνολο 45 κιλα μου φενεται παρα πολυ.....!!!!
Εγω τοσα,σε βαρος,δεν ειχα και εγινε οτι εγινε.....
 
Την πρωτη του leroy την εχω. Θελει καλυτερη στηριξη στα ραφια. Με το ζορι τα 12 κιλα ανα ραφι
 
  • Like
Reactions: KOSSTV
Bγαινουν σε βελτιωμενες εκδοσεις καθε τοσο.
Εγω εχω του Leroy, τις παλιες, τρεις στο συνολο και με εχουν βολεψει παρα πολυ, χωρις καμμια παρεμβαση, εκτος απο το να προσθεσω ενα επιπλεον ραφι.

Μακη τα 15 κιλα ειναι ανα ραφι, και θα καταλαβεις αμεσως αν μπορουν να τα αντεξουν και τα φορτωνεις αναλογα.

Θυμαμαι οταν εψαχνα για αποθηκευτικους χωρους για το υπογειο, αυτες ηταν απο τις πιο πρακτικες και πιο συμφερουσες λυσεις, τουλαχιστον για τις αναγκες μου.
 
  • Like
Reactions: KOSSTV and makfil
Η δικη μου ειναι η πρωτη του leroy που εβαλε ο Μιχαλης. Πριν απο 4 μηνες τη πηρα. Ενω φαινεται να κραταει τελικα δεν...
 
  • Like
Reactions: KOSSTV