Εκπτώσεις-Προσφορές.

Με αφορμή την ανάρτηση του Χιώτη για το τροχό 76mm της bosch και ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό που φαίνεται εξαιρετική ευκαιρία συγκρινόμενο με τιμές απο άλλα καταστήματα
Όποιος επιθυμεί μικρό τροχό μπαταρίας ας ρίξει μια ματιά μιας και η τιμή είναι στο 1/3

Κυρίακο συμφωνώ οτι είναι μόνο σώμα αλλά μου έκανε εντύπωση οτι η τιμή του στο συγκεκριμένο μαγαζί που είναι στο 1/3 σε σχέση με όλα τα άλλα μαγαζιά στο σκρουτζ.
Δηλαδή όλοι πουλάνε το ίδιο εργαλείο στα €155 ενώ ο συγκεκριμένος το δίνει στα €55
Για κάποιον που έχει μπαταρία δεν το συζητάμε είναι ευκαιρία μεγάλη

το ιδιο επαθα προ 2 ημερων στο "καραγιαννη"
εβγαλε σε προσφορα στο σκρουτζ δραπανοκατσαβιδο κρουστικο μπρασλες 18αρι στα 5Ε και κατι
αμεσως παραγγελια αλλά φυσικα επορριφθηκε.
για αυτο και δεν εβαλα τιποτα εδω.

μετα απο 2-3 ημειλ μου ειπαν οτι η τιμη ειναι στα 85 και κατι. μπραβο τους παντως γιατι μετα απο λιγες ωρες βγηκε και απο το σκρουτζ. αλλοι κανουν μια δυο μερες..
αυτα τα κανουν κατα καιρους και αλλοι και ο παυλατος παλιοτερα και αλλοι, μαλλον για να σε παρακινησουν να μπεις στο σαιτ κλπ

πολυ συμφερουσα τιμη για σετ καρυδακια. 80 € - 179 τεμαχια !!

• Like
Reactions: panoss1
ενα (καλων προδιαγραφων) νο-νεημ εργαλειο, πνευματικο πιστολετο sds-MAX (απο λαθος εχει γραφει στον ενα πωλητη ως sds-plus)

https://www.skroutz.gr/s/25954758/Ronix-2705-Κρουστικό-Σκαπτικό-Ρεύματος-1600W-με-SDS-Plus.html?from=price_drops

αν και ειναι σε πολυ καλη προσφορα στα 117 € αφου η φυσιολογικη του τιμη ειναι 189 € που και παλι για εργαλειο sds-max στα 9J ειναι πολυ καλη αν βαλεις μαλιστα οτι εχει αντικραδασμικους συνδεσμους στη λαβη κλπ οταν το μεγαλο parkside sds-plus στα 5 J και χωρις αντικραδασμικους συνδεσμους ειναι στα 60 +

Nικολα νομιζω οτι με λιγα ευρω πάραπανω περνεις πολυ καλυτερο εργαλειο και διπλασια δυναμη...!!!!

οχι κωστα αυτο που εβαλες δεν ειναι περιστροφικο, δεν λειτουργει ως δραπανο, μονο ως σκαπτικο.

• Like
Reactions: KOSSTV
κατι φτηνουλι, λογικα και ελαφρουλι :)
15 € + 4 € μεταφορικα και το εχεις στη πορτα σου.
δεν ξερω αν ξεγελα η φωτο παντως φαινεται οτι ειναι με μεταλλικο περιβλημα στο κιβωτιο
μου αρεσουν αυτα τα μικρα, ακομα και σαν μοτερ για συρματοβουρτσες ή δισκους με γυαλοχαρτα. τα πιανεις απο το χερουλι στη μεγγενη ή τα κρατας στο χερι λογω μικρου βαρους και κανουν τη δουλεια τους. αν μαλιστα ειναι και ευθυβολα για τρυπημα, ακομα καλυτερα. ειναι και κρουστικο
για φτηνα εργαλεια, τα raider δεν εχουν κακες κριτικες. και μαλιστα πολυ καλα λογια εχω δει στο νετ για τα τριβεια της.

Last edited:
Αυτες ηταν τιμες σε εργαλεια κατασκευασμενα σε Ρωσσια και χωρες του πρωην Ανατολικου μπλοκ που υπαρχουν στα ραφια αυτων των χωρων ακομα και σημερα!

9.95 ευρω κρουστικο δραπανο, χωρις το ΦΠΑ, 8 ευρω, χωρις το περιθωρειο κερδους, 5 ευρω? Χωρις τα μεταφορικα, αλλα εξοδα και τελη (εαν υπαρχουν)?
Μα ποσο μικρο μπορει να ειναι το κοστος παραγωγης του εργαλειου, εαν δεν προκειται για προωθητικη κινηση?

Παντως ειναι ωραιο να βλεπεις οτι υπαρχουν και τετοιες τιμες! :)

• Like
Reactions: nickolas
λογικο ειναι! στα 10 ευρω ειναι για γέλια. κριμα που αργησα να μπω να δω την νεα προσφορα, θα το παραγγελνα κι εγω κι ας εχω αλλα 3
σε αυτες τις φασεις ειναι "οποιος προλαβει" :)

Σημασια εχει που ποσταρονται τετοιες προσφορες στο φορουμ μας και εχουν την δυνατοτητα τα μελη και οι αναγνωστες μας να τις εκμεταλλευτουν!

Ενα μεγαλο μπραβο και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που κρατουν το νημα των προσφορων ενημερο (y)

Αυτες ηταν τιμες σε εργαλεια κατασκευασμενα σε Ρωσσια και χωρες του πρωην Ανατολικου μπλοκ που υπαρχουν στα ραφια αυτων των χωρων ακομα και σημερα!

9.95 ευρω κρουστικο δραπανο, χωρις το ΦΠΑ, 8 ευρω, χωρις το περιθωρειο κερδους, 5 ευρω? Χωρις τα μεταφορικα, αλλα εξοδα και τελη (εαν υπαρχουν)?
Μα ποσο μικρο μπορει να ειναι το κοστος παραγωγης του εργαλειου, εαν δεν προκειται για προωθητικη κινηση?

Παντως ειναι ωραιο να βλεπεις οτι υπαρχουν και τετοιες τιμες!

το πρωην ανατολικο μπλοκ ειχε τεραστιες δυνατοτητες παραγωγης.
υπαρχουν μηχανουργεια σε διαφορες "δευτεροκλασατες" χωρες οπως πολωνια, βουλγαρια κλπ που κατασκευαζαν πολεμικο υλικο.
τα οποια τωρα πια μην εχοντας αντικειμενο εργασιας (σε αντιθεση με τη ρωσια που εχει τριπλασιασει την παραγωγη πολεμικου υλικου της, την τελευταια τριετια- κατι περιμενουν) και εχοντας ακομα φτηνα μεροκαματα, εχουν πεσει στο να φτιαχνουν εργαλεια, γεωργικα μηχανηματα κλπ
εχω δει μηχανουργειο στην βουλγαρια (σε φωτος) του πρωην κοκκινου στρατου, με 300 τορνους και αλλες τοσες φρεζες και πρεσες! ολοι βεβαια παλαιου τυπου καμια σχεση με cnc.

Last edited:
  • Like
Reactions: Χιωτης
H τεραστια παραγωγικη δυνατοτητα και δυναμικη της βαριας βιομηχανιας της Βουλγαριας και της Ρουμανιας εχει κυριολεκτικα διαλυθει υπο τις οδηγιες της ΕΕ...
Ειναι θλιβερο να βλεπεις αχανη εργοστασια, καποτε γεματα ζωη και πολυτιμο εξοπλισμο να σαπιζουν και να ξεπουλιουνται ως scrap. Το ζησαμε και εδω στα 80΄ς