Εκπτώσεις-Προσφορές.

ε ναι, με 16 ευρω τι δουλεια να περιμενουμε να κανει? ειναι η κλαση των ανεμιστηρων που θυμομαστε πιτσιρικαδες :)
ο συγκεκριμενος που εβαλα δεν ειναι και κατι σοβαρο ως κατασκευη, ψευτίζει.
ενας παλιοτερος midea που εχω ειναι πολυ πιο καλα κατασκευασμενος.
αλλά με 10-15 ευρω βρισκεις ανεμιστηρακια usb που δεν φυσανε ουτε χαρτοπετσετα :)

ο συγκεκριμενος ειναι για τα λεφτα του πολυ καλη περιπτωση και βασικα η βαση του για να την βρεις πρεπει να πας στα 30+
δεν ηξερα ποσο βολικες ειναι οι στρογγυλες μεχρι που το αγορασα.
μαλιστα τον δικο μου μου τον "εφαγε" η μανα μου και μου εδωσε τον midea γιατι στη κουζινα χτυπουσε πολλες φορες τα ποδια της στα ποδια του ανεμιστηρα της

• Haha
Reactions: Nektarios2015
Όντως κάτι τέτοιο είναι για λέιζερ...
Είναι πολύ πιο σταθερό για να πάρεις σωστές ενδείξεις...
Αλλά να το πάρεις άμα έχεις και λέιζερ 300+ ευρώ ώστε να συμπληρωθεί σωστα το "καρε"...
Τώρα με του lidl τι θα πάρεις..

ελα ντε!
ανοιξα το λινκ και πηγα να παθω αποπληξια απο τη τιμη :)
αυτα ειναι επαγγελματικα γκατζετ για επαγγελματικα εργαλεια, σωστα το λεει ο κωστης.

παντως αν καποια στιγμη βρω χρονο και διαθεση, θελω να φτιαξω ενα σταντ μονοσωληνιο απο ακαμπτο σωληνα ραφης λεπτου τοιχωματος, σε διπλη βαση στην οποια να πιανει με παξιμαδια σε διαφορετικο υψος, ετσι που να ειναι παντα καθετος και πανω του να πιανει ισως και μια μικρη βαση. περιπου σαν το στανλεη που εβαλε ο πανος χωρις ομως να πακτωνει στο πανω μερος.
κατι τετοιο θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ειτε για βαση λειζερ, ειτε για βαση δραπανου, εργαλειων κλπ

για οποιον ψαχνει ενα φτηνο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο κινεζικο, προσφορα για 14 ωρες ακομα το topshak με 2 μπαταριες και φορτιστη, στα 34 € με μεταφορικα απο τσεχια!
σε λιγα βιντεακια που το εχω δει, για την τιμη αυτη ειναι εξαιρετικο, γιατι ετσι κι αλλιως δεν θα βρειτε αλλο σε τετοια τιμη :)

• Wow
Reactions: Χιωτης
Όντως κάτι τέτοιο είναι για λέιζερ...
Είναι πολύ πιο σταθερό για να πάρεις σωστές ενδείξεις...
Αλλά να το πάρεις άμα έχεις και λέιζερ 300+ ευρώ ώστε να συμπληρωθεί σωστα το "καρε"...
Τώρα με του lidl τι θα πάρεις..
Δεν είναι έτσι. Το λινκ είναι ενδεικτικό για το τι χρειαζόμαστε,για το ότι με τον τρίποδα δεν μπορείς να αλφαδιάσεις ψηλά και για το τι μπορούμε να φτιάξουμε με δύο σωλήνες, την μία μέσα στην άλλη,δύο πόδια και δύο βίδες.
Δεν είναι για να πάμε να πάρουμε το συγκεκριμένο,αλλά τροφή για σκέψη κατασκευής.
Επίσης επειδή έχω και της bosch και του lidl να ενημερώσω ότι μια είναι η αλφαδια.Ολα την ίδια δείχνουν.Τωρα αν χρειαστει η λίγο περισσότερη φωτεινότητα ή το πάω πιο κοντά ή βαζω τα γυαλιά σταβομαρας :cool:

Μια άλλη πατεντα επισης για το αλφαδι λέιζερ είναι να το προσαρμόσεις σε βεντούζα τζαμιού με χειρολαβή...και άλλα πολλά...

για την ωρα παντως εγω εχω βρει μια λυση.
εχω ενα φτηνο τραπεζακι σπαστο φορμαικα. παναλαφρο. και πρεπει να ειναι και πολυ φτηνο. της λαικης που λεμε.
στηνεται μεσα σε 2 δευτερα, απλα το ανοιγεις, περιπου 80-85 ποντοι υψος. βαζω απο πανω τον τριποδα και παω κοντα στα 2 μετρα.
αλλά ο τριποδας δεν ειναι τοσο ευχρηστος οσο η σωληνα που σκεφτομαι και στην οποια θα πιανει πανω το μανταλακι του.

για την ωρα παντως εγω εχω βρει μια λυση.
εχω ενα φτηνο τραπεζακι σπαστο φορμαικα. παναλαφρο. και πρεπει να ειναι και πολυ φτηνο. της λαικης που λεμε.
στηνεται μεσα σε 2 δευτερα, απλα το ανοιγεις, περιπου 80-85 ποντοι υψος. βαζω απο πανω τον τριποδα και παω κοντα στα 2 μετρα.
αλλά ο τριποδας δεν ειναι τοσο ευχρηστος οσο η σωληνα που σκεφτομαι και στην οποια θα πιανει πανω το μανταλακι του.
Πάρε μια ιδέα.

Μανταλάκι με βιδα για να πιάνει η βάση του αλφαδιου.
Κάτω βιδα ρυθμιζόμενη στη βάση του αλφαδιου για την καθετοτητα(και αν θα χρειαστει)
Στήριξη στην πόρτα,ή αλλού.

20210620_231455.jpg
20210620_231927.jpg
20210620_232231.jpg
20210620_232240.jpg
Συγνώμη για τα bosch Νικόλα...:mad::)

Attachments

• 20210620_232240.jpg
    20210620_232240.jpg
    1,017.4 KB · Views: 57
To Αmazon.de εχει μειωσει την τιμη στο νεο 12βολτο τριβειο της Bosch στα 114 ευρω + 10 τα μεταφορικα.

New-Bosch-12V-18V-Cordless-Sanders-BiTurbo.jpg

Πολυ καλη η τιμη...το παρακολουθω καιρο τωρα ...
Έχω την εντύπωση ότι θα πέσει και άλλο γιατί έχει ζητήση....

Αυτό ρε παιδιά έχει ξαναμπεί;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρώτη φορά το είδα σήμερα! Δεν το βλέπω στην Αμαζόνα...

Συνηθως οταν εχει ζητηση η τιμη δεν πεφτει, αλλα η πτωση τιμης ειναι παντα καλοδεχουμενη ανεξαρτητως λογου:)

κουκλι! αϊντε, με το καλο ;)
Μεσα εισαι!
Αν δεν ειχε προβλημα το Amazon.de θα ειχε γινει ηδη η παραγγελια 😬

Αυτό ρε παιδιά έχει ξαναμπεί;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρώτη φορά το είδα σήμερα! Δεν το βλέπω στην Αμαζόνα...

H σειρα DIY της Βosch βγαζει 2 πολυ καλα κλαδευτικα, 4βολτα, με ενσωματωμενη την μπαταρια.

Η Pro σειρα δεν ξερω να βγαζει κηπευτικα εργαλεια.
Παντως το συγκεκριμενο, αν ειναι οντως Bosch, ειναι κακοσχεδιασμενο και εντελως ακαλαισθητο. Θα κανω παραπονα στο τμημα σχεδιασμου!

Αν μαλιστα η Βosch εχει επιλεξει την Aliexpress για καναλι διανομης των επαγγελματικων της εργαλειων....ειναι μαλλον κακο σημαδι, σημαδι απελπισιας, αλλα ποτε δεν ξερεις κιολας, μπορει να ειναι και κινηση στρατηγικης🙄

Εδω το λινκ, το bosch pro μαζι με τα κινεζικα κλαδευτηρια του σωρου :)

Πρέπει να είναι το ασχημότερο 12βολτο της όντως! Πάντως Μιχάλη και το μικρό 3.6 Bosch Go πρώτα εμφανίστηκε στους Κινέζους και μετά ήρθε στας Ευρώπας!

Το 4βολτο Bosch Go εκανε το ντεμπουτο του στην Ινδια, οντως.
Απο εκει μου ηρθε, oταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει και το ειχα παραγγειλει στο Amazon.co.uk.
Ομως περα που ηταν 4βολτο, το ιδιο κατσαβιδι με διαφορετικα χρωματα βγηκε και σε Dremel, και σε Bosch Πρασινο, και σε Bosch Pro.

Τωρα μιλαμε για την κλασσικη 12βολτη Pro σειρα και μου φαινεται περιεργο να λανσαρεται απο Αliexpress!!
Συντομα θα καταλαβουμε τι γινεται φανταζομαι. Παντως πολυ ενδιαφερον αυτο που βρηκες Γιαννη! (y)

• Like
Reactions: diablo
20200130_212823.jpg

Παιδιά μετά από πολλά χρόνια το δραπανο-κατσάβιδο μου παρέδωσε πνεύμα κατά τη διάρκεια εργασιών στην ανακαίνιση της κουζίνας.
Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν οι μπαταρίες καθώς προσπαθούσε να φορτίσει και έκοβε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Το πήγα στον Δήσιο και με πήραν σήμερα όπου μου είπαν ότι οι μπαταρίες είναι ΟΚ. Οπότε το συμπέρασμα είναι ή το μοτέρ ή η πλακέτα...

Θα παρακαλούσα αν πέσει στην αντίληψη σας κάποια καλή προσφορά με αφαιρούμενες μπαταρίες να με ενημερώσετε εδώ και θα έχω το νου μου.
Σκέφτομαι τη σειρά proffessional αλλά σε 12V κυρίως γιατί η χρήση είναι αμιγώς ερασιτεχνική και όχι σε καθημερινή βάση, για λόγους μεγέθους αλλά και για λόγους μελλοντικής συμβατότητας με άλλα εργαλεία μπαταρίας. Έχω την αίσθηση ότι η BOSCH έχει τη μεγαλύτερη γκάμα στην κατηγορία. Αν ξέρετε κάποιο εργαλείο 18V που να έχει κόμπακτ διαστάσεις θα ήθελα να το ξέρω.
Αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλο εργαλείο μπαταρίας επομένως αν έχετε άποψη επί του θέματος (για μακροπρόθεσμο χτίσιμο και άλλων εργαλείων) είναι καλοδεχούμενη.

Η Professional 12βολτη σειρα της Bosch ειναι πολυ καλη σκεψη γιατι τα εργαλεια εχουν ΚΑΙ δυναμη ΚΑΙ δεν ξεφευγουν σε ογκο καθως ειναι απο τα μικροτερα γενικως.
H Βοsch δεν εχει μονο την μεγαλυτερη γκαμα 12βολτων που μπορεις να βρεις στην Ελλαδα αλλα εχει και φτηνες μπαταριες σε σχεση με τις αλλες premium μαρκες.

Θα ηθελα να σου προτεινω να σκεφτεις και την Parkside σαν λυση (και τα 12βολτα και τα 18βολτα) καθως βλεπω οτι χτιζει μια πληρεστατη σειρα 12βολτων και 18βολτων εργαλειων, αλλα το ζητημα της αξιοπιστιας και αντοχης των εργαλειων της με κανει να δυσκολευομαι, ειδικα εαν υπαρχει η δυνατοτητα να ανεβεις κατηγορια.

Καλη και χρυση η 3ετης εγγυηση και η επιστροφη χρηματων για οποιοδηποτε λογο, αλλα τι να το κανεις οταν ζεις με τον φοβο μηπως σου πεθανει στα χερια ξαφνικα και να περιμενεις μεχρι να το ξαναφερει.

Βεβαια μπορεις να κανεις εναν συνδυασμο Bosch και Parkside με τα βασικα εργαλεια να ειναι βεβαια Bosch.