Εκπτώσεις-Προσφορές.

Και με έξτρα 10 ευρώ ένα 40μετρο μετρό λέιζερ Stanley.

Τι μεταφορικά έχει γνωρίζουμε?

Έβγαλες άκρη με αυτό το θέμα;

Εγώ, τους έστειλα πριν μια βδομάδα ένα mail και τους ρώτησα αν στέλνουν Ελλάδα (αφού δεν μας έχουν στις χώρες που υπάρχουν στη φόρμα εγγραφής μέλους) και πόσα είναι τα μεταφορικά για το Dewalt (με έτρωγε ... :p )

Αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν! :confused:
Πολύ κακή εντύπωση μου έκανε. Και κρίμα γιατί έχει σουπερ τιμές

Έβγαλες άκρη με αυτό το θέμα;

Εγώ, τους έστειλα πριν μια βδομάδα ένα mail και τους ρώτησα αν στέλνουν Ελλάδα (αφού δεν μας έχουν στις χώρες που υπάρχουν στη φόρμα εγγραφής μέλους) και πόσα είναι τα μεταφορικά για το Dewalt (με έτρωγε ... :p )

Αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν! :confused:
Πολύ κακή εντύπωση μου έκανε. Και κρίμα γιατί έχει σουπερ τιμές
Τους έστειλα κι εγώ πριν 5 λεπτά και μου απάντησαν κιόλας:

Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank für Ihre Anfrage,

leider ist uns ein Versand nach Griechenland derzeit nicht möglich.

Wir bitten daher um Ihr Verständnis.

Vielen Dank im Voraus!

--
Mit freundlichen Grüßen

Nico Linsmeier

Μετάφραση (από google):

Αγαπητέ πελάτη,
Σας ευχαριστώ για το αίτημά σας, Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να παραδώσουμε στην Ελλάδα.
Ζητάμε λοιπόν την κατανόησή σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Θερμούς χαιρετισμούς Νίκο Λινσμάιερ

• Like
Reactions: nikfor
Α, μπράβο Παναγιώτη γιατί είχα μείνει με την απορία. Θα παράπεσε το δικό μου mail.

Κρίμα που δεν στέλνουν. Έχει κατά καιρούς απίθανες τιμές (όπως το DeWalt που έβαλε ο Κυριάκος)

Ίσως αξίζει παραγγελία μέσω EshopWedrop. (το μαγαζί το στέλνει σε γερμανική διεύθυνση που σου δίνει το EshopWedrop και μετά στο στέλνουν αυτοί. Δεν το χω χρησιμοποιήσει ποτέ).

• Like
Το leroy έχει έκπτωση 20% στις μπαλαντεζες για ρίξτε μια ματιά οποίος τον ενδιαφέρει για ακόμη και οι lexman βγαίνουν σε πολύ χαμηλές τιμές!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 2/01/2022 ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΜΕΙΟΝ 22% ΣΤΙΣ ΟΝ ΛΑΪΝ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

Αν ενδιαφέρεται κανείς, το e-shop έβγαλε πάλι το ωραίο πολύπριζο της Hama με τους ξεχωριστούς διακόπτες για κάθε θέση, αυτό που έχουμε συζητήσει και παλιότερα, στην εξαιρετική τιμή των 10,90€ (χαμηλότερη τιμή στο σκρουτζ στα 14,90€)

Εγώ έχω ήδη δυο και με έχουν βολέψει πολύ. Παρήγγειλα και τρίτο :)

Παρα πολυ καλο, ευρυχωρο και βολικοτατο αυτο το πολυπριζο με τους διακοπτες σε καθε πριζα. Συνισταται ανεπιφυλακτα!

Αν ενδιαφέρεται κανείς, το e-shop έβγαλε πάλι το ωραίο πολύπριζο της Hama με τους ξεχωριστούς διακόπτες για κάθε θέση, αυτό που έχουμε συζητήσει και παλιότερα, στην εξαιρετική τιμή των 10,90€ (χαμηλότερη τιμή στο σκρουτζ στα 14,90€)

Εγώ έχω ήδη δυο και με έχουν βολέψει πολύ. Παρήγγειλα και τρίτο :)

εχω 4, παρηγγειλα και πεμπτο! :)

• Like
Reactions: sputnik
Εγώ το ήθελα πιο μαζεμένο....!!!
Εάν δεν το θες η δεν σου κανει Νικο αλλάζουμε....Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη από τότε που το πήρα.. !!

Στο site γράφει 47Χ8 και στα 2...!!!
Τι γίνεται...;

• Like
Σε ευχαριστώ πολύ Κωστή, αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εμένα με βόλεψε που είναι μαζεμένο για το σημείο που ήθελα να το βάλω, αλλά επειδή ήθελα και να το βιδώσω στον τοίχο, έκανα μια μικρή πατέντα, το κόλλησα πάνω σε ένα σανιδάκι.

Νομίζω όμως πως δεν είναι ο ίδιος κωδικός. Όταν γυρίσω στο σπίτι θα το ψάξω.

Ναι είναι διαφορετικοί οι κωδικοί...
Τεσπα πήρα ένα...Γιατί το προηγούμενο εαν κρίνω από την φωτο σου είναι 10 πόντους σιγουρα μικρότερο από το παλιό που δεν με βολεύει χωροταξικά τελικά για εκεί που το προόριζα...
και θα δω τι θα το κάνω...

ω! πραγματικα! δεν το ειχα προσεξει.
αν και ηθελα ενα τετοιο με λοξες πριζες για φορτιστες κινητου στο γραφειο με μικροτερο μηκος.
ετσι χαμενο δεν θα παει, απλα θα παρω και ενα κλασικο ακομα οταν το ξεναβγαλει στο μελλον :)

Πινελακι σιλικονης για απλωμα ξυλοκολλας -και οχι μονο- απο τα Jumbo. 1.29 ευρω.

pinelo-silikonis-23-ek.-ogimage.jpg

Στο Leroy με ενα ευρουδακι

Υπαρχουν πινελα σιλικονης ακομα πιο φτηνα, απο 60 λεπτα.

• Like
Reactions: nickolas
Μιχάλη, επειδή το πρώτα που δοκίμασα ήταν αυτά τα πινέλα σιλικόνης μαγειρικής που είχαμε στο σπίτι, νομίζω πως δεν βολεύουν γιατί έχουν μακριές και μαλακές "τρίχες". Είναι καλά για το λάδι που αλείβεις το φαΐ, αλλά στην ξυλόκολλα λυγίζουν εντελώς και δεν δουλεύουν. :-/

Για αυτό και το πινέλο της Titebond * και αυτό της Rockler έχουν κοντές και χοντρές "τρίχες".

*Πάντως, αυτό της Titebond από Ελλάδα είναι προσφορά αν το συγκρίνεις με τις τιμές που το πουλάνε στο εξωτερικό :)

Εχεις δικιο Νικο αλλα αν κοψεις λιγο τις τριχες κανουν δουλεια. Ειδικα αυτο του Leroy ειναι μια χαρα και χωρις κουρεμα.

Βεβαια το πινελακι της titebond ειναι κομμενο και ραμμενο ειδικα για τον σκοπο που προοριζεται, δεν το συζηταμε.

ΥΓ.
Να πω οτι εγω εχω αυτο απο το Jumbo και το χρησιμοποιω οπως ειναι, χωρις να το κουρεψω, γιατι ειναι αρκετα σφιχτες οι τριχες.

Last edited:
  • Like
Ολα αυτα τα πινελα μαγειρικης απλως "απλωνουν" απο εδω και απο εκει το υλικο αλλα δεν αφηνουν την ιδια ποσοτητα παντου..
Αυτα που ανεβασε ο Νικος δεν ξερω εαν ειναι χοντροτερες οι τριχες και σκληροτερα αλλα δειχνουν πολυ καλυτερα..
Της Titebond ειναι καπως λογικη η τιμη του...

Προσωπικα επειδη θελω και εγω να το ψαξω, νομιζω,μπορει και να κανω λαθος, οτι το απλωμα πρεπει να γινεται με χτενι ωστε το υπαρχον υλικο που εχει πεσει στην επιφανεια να "σπαει" σε περισσοτερα και μετα να απλωσει...
Περιπου οπως αυτο...

• Like
Reactions: pavlos49 and nikfor