Εκπτώσεις-Προσφορές.

Τελευταία στιγμή έβαλα την βουρτσα της ΤΙΤΕΒΟΝΤ στην ομαδική αλλά δεν έχω προλαβρι να την δοκιμάσω ακόμα.
Από βίντεο που βλέπω παντως στην άλλη πλευρα του Ατλαντικου την χρησιμοποιουν όλοι.

Το βουρτσακι της titebond ειναι μελετημενο και πρεπει να ειναι το ιδανικο για απλωμα ξυλοκολλας.

To jumbo και το leroy ομως εχουν την βουρτσα του φτωχου με ενα ευρουδακι :)
Κατα τη γνωμη μου κανει καλη δουλεια στο απλωμα και αν χρειαζεται καποιος πιο σκληρη 'τριχα', απλα την την κουρευει.

Το απλωτηρι (glue spreader) που λεει ο Κωστας ειναι πολυ χρησιμο ιδιως για την βενζινοκολλα που απλωνει δυσκολοτερα απο την ξυλοκολλα.
Μπορουμε μαλιστα να το τυπωσουμε σε διαφορες εκδοσεις :)
225269_thinset-mortar-glue-spreader-by-finch
3767565_glue-spreader-by-troydl
4450625_glue-spreader-parametric-freecad-by-mario-m
3662346_4-quot-teeth-by-steve-johnsen

Εαν μπορούμε να τυπώσουμε στους 7-8 πόντους νομιζω σαν μεγεθος θα ηταν οκ..
Εγω ενα-δυο θελω και θα σου ήμουν υπόχρεος...και όλο και κάτι θα βρούμε να πατσισουμε..!!!
Να βάλουμε και μια λαβή για να το πιάνουμε και θα ήμαστε οκ..

• Like
Reactions: Χιωτης
ειχα παρει το καλοκαιρι ενα καλό σετακι στα 15 ευρώ απο bangood αλλά τωρα το έχει υπερτιμημένο σετ
Από aliexpress παει γυρω στα 17 με μεταφορικα σετ2

• Like
Reactions: nikfor
Το απλωτηρι (glue spreader) που λεει ο Κωστας ειναι πολυ χρησιμο ιδιως για την βενζινοκολλα που απλωνει δυσκολοτερα απο την ξυλοκολλα.
Μπορουμε μαλιστα να το τυπωσουμε σε διαφορες εκδοσεις :)
Ένα τέτοιο βολικό απλωτήρι δίνεται πακέτο (τσάμπα) με την βενζινόκολα της Durostick. Εγώ το χρησιμοποιώ και στην ξυλόκολλα.

Ούτε μαγαζί στο κολωνάκι...
χχχ.jpg

Πολλες βενζινοκολλες ερχονται με τετοια σπατουλακια ομως περιοριζονται απο τα 2εκ. εως τα ~3εκ πλατος μαξ.

Απο την αλλη, αυτα που τυπωνουμε τα κανουμε οτι μεγεθος θελουμε αλλα δεν ειναι σιλικονης ειναι απο πλαστικο PLA που δεν ξερω κατα ποσο ευκολα καθαριζει.

Για αυτο τυπωσα προχειρα δυο σε σμικρυνση και τα τσεκαρω τωρα για να δω αν κανουν για αυτη τη δουλεια. Αυριο θα ξερουμε :)
ASFad5qh.jpg

• Like
Reactions: dk31 and KOSSTV
Μιχαλη δεν θα εχουμε προβλημα νομιζω..κανε τις δοκιμες σου αλλα πιστευω με ενα πανακι ασετον η διαλυτικο αμεσως θα καθαριζεται..

Για απλωμα κολλας χρησιμοποιω με μεγαλη επιτυχία ρολακι για ταπετσαρίες. Απλωνει πολυ καλα και η κολλα οταν στεγνωσει γίνεται σαν πετσα και αφαιρείται πανευκολαView attachment 190856
Που χάθηκες ρε ψηλέ!!!!!

Όντως και αυτό χρησιμοποιείται σε λαμιναρισμα μεγάλων επιφανειών.

Last edited:
Σε καλές τιμές (11,50 €) από Leroy Merlin η Πένσα ηλεκτρολόγου KNIPEX
και το ίσιο Μυτοτσίμπιδο της KNIPEX , αφού συνήθως στην αγορά η τιμή τους προσεγγίζει τα 20 €.

Σε εξαιρετική τιμή και το πληρέστατο ring light ELEGIANT EGL-09 που στην αποθήκη της Πολωνίας υπάρχουν λίγα κομμάτια με 10,6 ευρώ. (Έχω παραλάβει και χρησιμοποιώ κάποιες εβδομάδες το μικρότερο ELEGIANT EGL-06S και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα και τη λειτουργικότητά του στο γραφείο, οπότε έγινε παραγγελία και για το 09, καθώς σε δουλειές στο εργαστήριο που απαιτούν ρυθμιζόμενο φωτισμό χωρίς σκιάσεις ο δακτύλιος των 18" είναι πολύ χρήσιμος).
ELEGIANT EGL-09.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Εργαλείο δεν είναι, αλλά όπως Κάιντα εργαλεία μας δίδουν χαρά.
Έχει κανείς τρόπο να δει αν υπαρχει κανένα εκπτωτικό κουπόνι για αυτό?
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπαινειβλινκ
[US$149.49]Eachine Mini P-47 Razorback Bonnie Warbird EPP 500mm Wingspan RTF 2.4G 6-Axis Gyro Stabilizer RC High Scale Airplane Fixed Wing with Flight Controller for Beginner RC Drones from Toys Hobbies and Robot on banggood
Data sent exceeds limitlimit
IMG_20220109_144527.jpg

• Like
Reactions: lazarefa
Αν δεν έχεις ξαναπετάξει να μην το πάρεις- θέλει κάτι πιο εύκολο (και μεγαλύτερο) για ξεκίνημα.

Αν κάποιος έχει νέο λογαριασμό στο Banggood μπορεί αγοράσει ένα μικρό spot welder με έκπτωση εδώ.
Participants needed!Come group shopping together and save more!