Μόνο US$54.04, αγοράστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ΤΟΨΑΚ TS-SD1 220V 130W με καλώδιο ηλεκτρικό ποντίκι Λεπτομέρειες τριβείο Μικρό τριβείο με 12 τμχ. σε χονδρική τιμή.
το πρακτικερ εχει βαλει εκπτωσεις στα lux, τουλαχιστον αυτο βλεπω απο την σελιδα προσφορων του σκρουτζ
πολυ περιποιημενα εργαλειακια τα lux, με καλη αντοχη σε αυτες τις τιμες συμφερουν ιδιαιτερα αν ισχυει και σε αυτη τη προσφορα, η τριετης εγγυηση του πρακτικερ
εκεινο το ηλεκτρικο κατσαβιδι της 4βολτ ειναι εξαιρετικο, με καλυτερο πιασιμο απο τα αλλα και λιγο πιο δυνατο
Το κατσαβίδι lux 3.6volt λέει στην περιγραφή ότι έχει 9 θέσεις ρύθμισης ροπής αλλά στην φώτο δεν φαίνεται κάτι
Το έχει δει κανείς από κοντά ώστε να επιβεβαιώσει;
Επίσης αν ξέρει κανείς σε σχέση με ένα 12v bosch gsr έχει μεγάλη διαφορά σε διαστάσεις;
το εχω στο χωριο, νομιζω οτι εχει και θεσεις αναμεσα στους αριθμους αν θυμαμαι καλα, αλλά΄ δεν μπορω να το επιβεβαιωσω τωρα. μικρη σημασια εχει παντως
για μενα ειναι καλυτερο στο χερι απο το budget που ειναι εξαιρετικο αλλά΄και απο του λιντλ με τις πολλες κεφαλες. ειναι το βασικο μου.
στα 16 ευρω αξιζει
Το 4βολτο Lux ειναι περιπου το ιδιο σε διαστασεις (μηκος/υψος) με το 12βολτο GSR μονο που το GSR ειναι πιο παχυ και ζυγιζει τα διπλα με την μπαταρια.
Εχω την εντυπωση οτι η ροπη του ειναι οντως 5Nm, που σε συνδυασμο με το μικρο του βαρος/ογκο ειναι ιδανικο για απλα βιδωματα και συναρμολογησεις επιπλων. Κατι τετοιο iσως να σκεφτει να παρει και ο φιλος Αντωνης μαζι με το GSB που πηρε
ασχετα τι λενε οι πωλητες που πολλες φορες μπερδευουν χαρακτηριστικα και φωτο ακομα (εσκεμμενα κατ'εμε) τα DDF ειναι τα απλα και τα DHP ειναι τα κρουστικα.
για αυτο αν προσεξτε ασχετα τι λεει στην περιγραφη το ε-σοπ, δεν δινει μεγεθος τρυπας σε μπετο. (το "άλλα δομικα υλικα" ειναι οτι μπορει να τρυπησει τουβλο) και το χρησιμοποιουν για να μπερδευουν τον αγοραστη.
επιπλεον το κλασικο συστημα των μπαταριων της μακιτα που χρησιμοποιουν οι κινεζοι στις μαϊμουδες τους ειναι το LXT . η συγκεκριμενη προσφορα εχει αυτο τον τυπο μπαταριας.
η συγκεκριμενη προσφορα του ε-σοπ ειναι πολυ καλη γιατι παιρνεις οριτζιναλ φορτιστη και μπαταρια εστω και μικρη και το εργαλειο σου ερχεται περιπου τσαμπα
το 453 ειναι απο τα κλασικα (και πολυ αντοχικα) μακιτα για καθημερινη χρηση.
αν δεν ειχα τοσα και τοσα δραπανοκατσαβιδα θα το χεριαζα ως βασικο καθημερινο μου εργαλειο για τις κατασκευες μου