Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σωκράτη τα καλά σετ με καρυδάκια πάνε πολύ παραπάνω από τα €113 μάρκες όπως facom, hazet, gedore, usag κλπ και νομίζω ότι αρκετοί από εδώ μέσα τα έχουμε πληρώσει.
Πάντως έχε στο νου σου ότι αν πάρεις αυτή την συλλογή μετά πιθανον θα χρειαστείς και μια συλλογή στη 1/2" για να έχεις και τα μεγαλύτερα νούμερα στα καρυδάκια.
Έχεις μπλέξει εδώ μέσα αλλά σου αρέσει απ'οτι βλέπω![]()

Μπαααα,δεν έγινε για εμένα η ανάρτηση.Ούτε με τα 55€ τα θέλω.
το θέμα είναι ποιος μας κοροϊδεύει.Αυτός με τα 55 ή αυτός με τα 113€?
Λάζαρε δεν είναι αέρος...αλλα είναι η σειρά Fatmax που αντέχει για τέτοιου είδους κατάστασεις...Αρκετά καλό και πλήρες φαίνεται Κωστή το σετ της Stanley στην παραπάνω φωτό. Είναι αέρος τα καρυδάκια;
Τι εννοείς, κάποια εργαλεία της η metabo θα τα καταργήσει και θα τα αντικαταστήσει με hikoki;απο αυτα που η μεταμπο διωχνει για να αντικατασταθουν με τα hikoki
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.