Κυριάκο τι είναι τα "hex bugs" ;;23% έκπτωση στο allsmartclub για σήμερα με κωδικό LOVE23.
Σε όλα!
Παραγγειλα ένα μέτρο Stanley και 2 hex bugs!
1 cent με δωρεάν μτχ, λάθος τιμή θα ανεβάσανε... Θανάση, που τα χρησιμοποιείς αυτά;Για οποιον χρησιμοποιει κονεκτορες XT 60
Με τα πιτσιρίκια σου έπρεπε ήδη να τα ξέρεις.Κυριάκο τι είναι τα "hex bugs" ;;
Για πες να μαθαίνω
Δεν ειναι καθολου λαθος η τιμη ... αφου τοσα πληρωσα. Σημερα μου εδωσε και tracking number απο HU1 cent με δωρεάν μτχ, λάθος τιμή θα ανεβάσανε... Θανάση, που τα χρησιμοποιείς αυτά;
Έχεις δίκιο. Το γράφει: "We are clearing the inventory of this building block, and now we are selling it at a loss. Please kindly give us 5-star praise after receiving the goods."Δεν ειναι καθολου λαθος η τιμη ... αφου τοσα πληρωσα. Σημερα μου εδωσε και tracking number απο HU
Τα χρησιμοποιω σε εφαρμογες DC ... μπαταριες, 3Dprinter κλπ
Ήδη όπως έγραψα και στο άλλο θέμα ακύρωσα την χθεσινή παραγγελία και το παρήγγειλα ξανά στα 47,20.
Το παλμικό κατσαβίδι της Einhell, στα 28 ευρώ, αξίζει σαν απόδοση σε σχέση με το αντίστοιχο της Parkside (αν θυμάμαι το έφερε προχθές στα 35 ευρώ, εγώ το είχα πάρει στα 30 το 2020); Έχω το τελευταίο, αλλά όσες φορές το δούλεψα, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα (τρόπος του λέγειν) με τη δύναμη του
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.