Εκπτώσεις-Προσφορές.

Το παλμικό κατσαβίδι της Einhell, στα 28 ευρώ, αξίζει σαν απόδοση σε σχέση με το αντίστοιχο της Parkside (αν θυμάμαι το έφερε προχθές στα 35 ευρώ, εγώ το είχα πάρει στα 30 το 2020); Έχω το τελευταίο, αλλά όσες φορές το δούλεψα, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα (τρόπος του λέγειν) με τη δύναμη του
Λαζαρε εχεις αυτο που ειναι 160Ν;..
Τι εννοεις δεν εχει δυναμη...;

Τσάμπα ή μου φαίνεται?
Χάζευα και το είδα.
Εγώ είμαι πλήρης :)

Θοδωρη οντως ειναι πολυ φτηνα...

Εγω αλλο ειδα και το σκεφτομαι....δεν νομιζω να εχει πεσει τοσο χαμηλα η μικρη σκουπα της Bosch...

• Wow
Reactions: Χιωτης
Το παλμικό κατσαβίδι της Einhell, στα 28 ευρώ, αξίζει σαν απόδοση σε σχέση με το αντίστοιχο της Parkside (αν θυμάμαι το έφερε προχθές στα 35 ευρώ, εγώ το είχα πάρει στα 30 το 2020); Έχω το τελευταίο, αλλά όσες φορές το δούλεψα, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα (τρόπος του λέγειν) με τη δύναμη του
Δεν έχω το συγκεκριμένο einhel και δεν ξέρω. Έχω και εγώ το παλμικό της parkside το παλιότερο μοντέλο (νομίζω το 2017 το αγόρασα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχει αρκετή δύναμη!
Ενδεικτικά ανέβασα αυτές τις δύο προσφορές μιας και το Λιντλ έφερε προχθές τα αντίστοιχα δικά του για όποιον ενδιαφέρεται να δει την διαφορά τιμής που έχουν (13€ το επαναφορτιζόμενο δισκοπριονο και 7€ για το παλμικό).

Θυμάμαι αυτόν τον γωνιακό τροχό της Makita τον είχε σε περίοπτη θέση στην είσοδο του καταστήματος, σαν κράχτη στις προσφορές της black friday στα 46€ και τώρα τον έχει 40,80€. Νομίζω έχει αρκετές καλές προσφορές και σε προϊόντα εκτός εργαλείων.

• Like
Reactions: lazarefa
Λαζαρε εχεις αυτο που ειναι 160Ν;..
Τι εννοεις δεν εχει δυναμη...;
Κωστή νομίζω 160ΝΜ (στα χαρτιά τουλάχιστον) είναι αυτό στο οποίο αναφέρομαι. Τουλάχιστον 4-5 φορές που χρειάστηκε να το δουλέψω με αυτοδιάτρητες βίδες σε λαμαρίνα και γαλβανιζέ σωλήνα τέντας αντίστοιχα, το εργαλείο έδειχνε να μην πάει τις βίδες "αέρα", παρά το μικρό πάχος του μετάλλου. Έχοντας εικόνα από την ευκολία με την οποία παλμικό Makita παρεμφερούς ονομαστικής ροπής έκανε τις ίδιες δουλειές, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο Parkside δεν ανταποκρίνεται στα νούμερα ροπής που διαφημίζει...

• Like
Reactions: KOSSTV
Τσάμπα ή μου φαίνεται?
Χάζευα και το είδα.
Εγώ είμαι πλήρης :)

Μήπως δεν έχει φορτιστή;

To συγκεκριμενο μοντελο Einhell ειναι με μπαταρια και φορτιστη.

O φορτιστης δινει μισο αμπερακι, oποτε οντως η αδεια μπαταρια (των 1.3Αω) χρειαζεται ¬3 ωρες να φορτισει.
Οι 5 ωρες μου φαινονται υπερβολικες εκτος εαν το οριο συμπεριλαμβανει και μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταριες.

Το site του Praktiker δεν δουλεύει εδώ και αρκετές ώρες.Όμως και εχθές τα μεσάνυχτα που ήρθε το mail τους για το -20% και μπήκα να χαζέψω,σερνόταν.

....Έφτιαξε.

Last edited by a moderator:
ευκαιριακλα η μπρασλες ψαλιδα με μια μπαταρια και φορτιστη στα 56€ με μεταφορικα!!
αν εχετε κηπο ειναι το πιο χρησιμο εργαλειο σας!
με την συγκεκριμενη μπορει να δουλευει με τις ωρες.

https://www.banggood.com/VIOLEWORKS...6595dc55e1429c61c6af0c95a&utm_content=1010595

τρεχτε... :)
Μιλούσα με έναν γνωστό μου για κλαδευτήρι για αμπέλι. Είχε ένα Bosch μπαταρίας και μου ανέφερε ότι ήταν πολύ αργό (το χρησιμοποιούσε σε αμπέλι). Αυτό από ταχύτητα επαναφοράς πως το κρίνετε όσοι το έχετε? Επί λέξη μου είπε έχει αργή επιστροφή

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πολυ γρηγορο! ειναι απο τα πλεον καλα εργαλεια που εχω ανεξαρτητου μαρκας
ταχυτατο και πολυ δυνατο. τα κοβει ολα σαν βουτυρο.

σημερα η μανα μου κουρεψε με αυτην πολλες τριανταφυλιες της. αυριο η συνεχεια :)
μετα οταν τελειωσε, εγω πηγα και εκοβα παλι με τη ψαλιδα , τα γεματα αγκαθια κλαδια σε μικρα κομματια οπως ηταν πεσμενα στο εδαφος.
τελος τα εσπρωξα σε ενα μεγαλο σακο του λιντλ με τη σκουπα και φυγανε , ολα αυτα ταχυτατα και το πιο βασικο ξεκουραστα

την μπος δεν την βλεπω αργη αν και η δικη μου ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη στην επαναφορα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

παρομοια με τη δικια μας σε χρονους ειναι ετουτη
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο μηχανισμος της ειναι σε επωνυμες μαρκες του πεντακοσαρικου , ιδιος !

Για όσους ψάχνουν κάποια εναλλακτική σε parkside και λοιπά φθηνά κρουστικά δραπανοκατσάβιδα, έχει αυτές τις μέρες προσφορά το Leroy Merlin το παρακάτω κρουστικό δραπανοκατσάβιδο 20V σόλο στα 25,90. Με επιπλέον 32,90 μπορεί κανείς να πάρει και το σετ φορτιστή και μπαταρίας 2,5ΑΗ:
Συνολικά με κάτι λιγότερο από 60 ευρώ αποκτά κανείς ένα μάλλον αξιοπρεπές εργαλείο (η αίσθησή μου είναι ότι είναι καλύτερο συνολικά από το αντίστοιχο Parkside που βγήκε αυτές τις μέρες, επίσης στα 26 ευρώ σόλο, αυτό πχ έχει 50ΝΜ ροπής ενώ το Parkside 45).
Επίσης σε σόλο 20V έχουν και το παρακάτω κρουστικό κατσαβίδι, στα 34,90 ευρώ, μέγιστης ροπής 180NM:

ενταξει, τα τεχνικα χαρακτηριστικα στα φτηνα εργαλεια , συνηθως ειναι λιγο "γεια σου" :)
αρα τι 30 τι 40 τι 50 ...
αν καποιο δραπανοκατσαβιδο ή παλμικο ή γενικα εργαλειο μπαταριας ειναι μπρασλες αυτο ειναι πιο δυνατο, πιο οικονομικο σε ρευμα και πιο αξιοπιστο στο χρονο συνηθως
για τα δραπανοκατσαβιδα καλο ειναι να εχουν και μεταλλικο τσοκ.
απο εκει και μετα απλα επιλεγεις το ποια οικογενεια μπαταριων θελεις να εχεις

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Δεν πειραζει που δεν ειναι brushless τα δραπανακια γενικοτερα.
Aυτα που ειναι καλο να ειναι Brushless, ειναι κυριως τα ενεργοβορα εργαλεια.

Εδώ και καιρό.
Εμένα δε με χαλάει που είναι με ψήκτρες.
Με χαλάει που δεν έχει κρούση.

Πνευματικό πιστολέτο ρεύματος Topshak 1500W/6J σχεδόν στα 57 ευρώ μαζί με μεταφορικά, από αποθήκη Τσεχίας του Banggood:

Nομίζω αποτελεί καλή πρόταση για ερασιτέχνη που ψάχνει οικονομικό ανάλογο εργαλείο.

Και το έκκεντρο τριβείο ts4 της topshak σε προσφορά. Θα περιμένω λίγο ακόμα για το ts5

Και το έκκεντρο τριβείο ts4 της topshak σε προσφορά. Θα περιμένω λίγο ακόμα για το ts5
Θα σου έλεγα να μην πας για το 5.
Δεν χρειάζεται περισσότερα βατ το συγκεκριμένο ειναι πολύ δυνατό και επειδή δεν έχουν κάποιο σοβαρό σύστημα αντιδονησης θα είναι πολύ κουραστικό στην χρήση.

• Like
Reactions: mitsubae