Εκπτώσεις-Προσφορές.

Θα σου έλεγα να μην πας για το 5.
Δεν χρειάζεται περισσότερα βατ το συγκεκριμένο ειναι πολύ δυνατό και επειδή δεν έχουν κάποιο σοβαρό σύστημα αντιδονησης θα είναι πολύ κουραστικό στην χρήση.
Πιστεύεις δηλαδή πως θα κάνω δουλειά με τον ξύλινο πάγκο που λέγαμε?
Να το πάρω αν είναι.

η καλη μικρη και αστεράτη ΜΜΑ ηλεκτροκολληση της τοπσακ σε τιμη κοντα στην κατωτατη της περι τα 47€ με μεταφορικα και με κουπονακια ακομα πιο κατω!
https://coupondealer.gr/coupons-banggood/595776/

αριστες κριτικες, για οποιον δεν εχει ηλεκτροκολληση, θα τον βολεψει πολυ στις συνηθεις εργασιες ερασιτεχνη

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η εν λόγω έρχεται χωρίς καλώδια/τσιμπίδα/σώμα γείωσης (τουλάχιστον άλλα 15 ευρώ κόστος), καταλήγει να μην είναι και τόσο ευκαιρία αν κάποιος δεν έχει ήδη τα συγκεκριμένα (απαραίτητα για τη λειτουργία της) παρελκόμενα.
Η παρακάτω πχ έρχεται από Ελλάδα γύρω στα 52 ευρώ με τα μεταφορικά και είναι έτοιμη για χρήση (αφού περιλαμβάνει τα απαραίτητα παρελκόμενα) ενώ έχει και την ελληνική εγγύηση καλής λειτουργίας:

Φυσικά τα 200 τόσα αμπέρ που αναφέρουν οι κινέζοι είναι μούφα, αφού σε πολλά τεστ που έχω δει την έχουν υπολογίσει περί τα 120Α, όσα δηλαδή είναι και αυτή που ανέφερα από Ελλάδα.

πολυ καλο στα 11.8€ με μεταφορικα και με κουπονακια λιγοτερο
για μενα απαραιτητο αξεσουαρ, οχι μονο για συνηθη τριψιματα ( ειναι ομως αδυναμο) αλλά βασικα για οτι εχει σχεση με νυχια, ποδια, καλους κλπ
με την ασφαλεια οτι δεν ειναι ρευματος με κινδυνο ηλεκτροπληξιας. γιατι οταν φτιαχνεις τα ποδια σου πανω απο τη λεκανη με το νερο μπορει να γινει και στραβη με του ρευματος.
επιπλεον με αυτο εχω φαει την εσοχη της γλωσσας της κλειδαριας του πορτονιου του κηπου που θα ηθελα να τραβηξω μπαλαντεζες και με το χερι μου εβγαινε η πιστη, εχω τριψει και εχω κοψει αρκετα μικροσημεια στο κηπο και στο αμαξι ακομα!
πολυ χρησιμο, αν και φυσικα αν καποιος διαθετει 50-60 ευρω παιρνει ενα δωδεκαβολτο και εχει και δυναμη αρκετη
το συγκεκριμενο ομως ειναι αρκετα ελαφρυ και μικρο σε ογκο και σε μικροδουλιες ειναι προτιμοτερο
(εχει γραφτει απο λαθος στο σαιτ εκπτωσεων οτι κοστιζει 14 και κατι . με το κουπονι παει πιο κατω)

https://coupondealer.gr/coupons-banggood/596542/

επιπλεον, για οποιον θελει να "καθαρισει" με το θεμα τρυπανια sds, το σετ με μακρια και κοντα τρυπανια 7Χ της μπος ειναι σε ευκαρια τιμη , καθως με 40 € εχεις την δυνατοτητα και για αμεσες ουπες αλλά και βαθιες . τα 7Χ ειναι πιο πανω απο τις αναγκες ενος ερασιτεχνη , απευθυνονται σε επαγγελματιες που δουλευουν συνεχεια με αυτα.
εχω τα 5Χ που εχουν την μιση τιμη και δεν καταλαβαινουν τιποτα με το πιστολετο 1050 της παρκι οσο και να τα εχω χρησιμοποιησει
μαλιστα με ενα κοντο 5Χ των 5μμ που χρησιμοποιω συνηθως ως προτρυπημα και εχει κανει εκατονταδες ουπες, δεν εχει κανει κιχ ειτε σε τουβλο ειτε σε μπετο. παραμενουν οι τρυπες του απολυτα σφιχτες σαν καινουριο.
ολη μου τη ζωη δεν νομιζω να μπορεσω να "γερασω" τα 5Χ σαν ερασιτεχνης , ποσο μαλλον αν ειχα τα 7Χ

https://www.prometheus.gr/product.a...SI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJtTCt0RSJ9XQ

Last edited:
πολυ καλο στα 11.8€ με μεταφορικα και με κουπονακια λιγοτερο
για μενα απαραιτητο αξεσουαρ, οχι μονο για συνηθη τριψιματα ( ειναι ομως αδυναμο) αλλά βασικα για οτι εχει σχεση με νυχια, ποδια, καλους κλπ
με την ασφαλεια οτι δεν ειναι ρευματος με κινδυνο ηλεκτροπληξιας. γιατι οταν φτιαχνεις τα ποδια σου πανω απο τη λεκανη με το νερο μπορει να γινει και στραβη με του ρευματος.
επιπλεον με αυτο εχω φαει την εσοχη της γλωσσας της κλειδαριας του πορτονιου του κηπου που θα ηθελα να τραβηξω μπαλαντεζες και με το χερι μου εβγαινε η πιστη, εχω τριψει και εχω κοψει αρκετα μικροσημεια στο κηπο και στο αμαξι ακομα!
πολυ χρησιμο, αν και φυσικα αν καποιος διαθετει 50-60 ευρω παιρνει ενα δωδεκαβολτο και εχει και δυναμη αρκετη
το συγκεκριμενο ομως ειναι αρκετα ελαφρυ και μικρο σε ογκο και σε μικροδουλιες ειναι προτιμοτερο
(εχει γραφτει απο λαθος στο σαιτ εκπτωσεων οτι κοστιζει 14 και κατι . με το κουπονι παει πιο κατω)

https://coupondealer.gr/coupons-banggood/596542/
Tο τσίμπησα για το τρίψιμο του σκληρού δέρματος στις φτέρνες. 😵‍💫

Κοπή πλάσμα της Topshak σε πολύ καλή τιμή από Ευρώπη

Νικόλα απορώ πως σου ξέφυγε 😄

Θυμάμαι ότι κάποιος την είχε πάρει από εδώ αλλά δεν μας είπε ποτέ αν την δοκίμασε.
Μπάμπη μήπως θυμάσαι κάτι; 😁

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
Κοπή πλάσμα της Topshak σε πολύ καλή τιμή από Ευρώπη

Θυμάμαι ότι κάποιος την είχε πάρει από εδώ αλλά δεν μας είπε ποτέ αν την δοκίμασε.
Μπάμπη μήπως θυμάσαι κάτι; 😁

Μια χαρά είναι, τη δοκίμασα. Κι αν θυμάμαι καλά το ανέφερα κιόλας.
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι γίνεται σε παρατεταμένη χρήση, στις δοκιμές που έκανα εγώ ήταν παραπάνω από καλά, σίγουρα πάνω απ’τα λεφτά που ζητάει.
Υποτίθεται οτι για να δουλέψει τέλεια θέλει πίεση 6bar, εγώ τη δοκίμασα και στα 6bar και στα 4bar και δεν κατάλαβα διαφορά.
Ίσως δεν έχω και την εμπειρία να το καταλάβω αλλά και να υπάρχει διαφορά θα είναι πολύ μικρή.

Last edited:

τουτο το φεγγαρι μου εχει κατσει στραβα οικονομικα και το εχω ριξει σε πνευματικες συζητησεις :) :ROFLMAO: κι ετσι μην εχοντας "φτερα" για την ωρα, κανω το ψωφιο κοριό

περιμενω και πολλα απο αλι και μπαγκ..

επιπλεον, για οποιον θελει να "καθαρισει" με το θεμα τρυπανια sds, το σετ με μακρια και κοντα τρυπανια 7Χ της μπος ειναι σε ευκαρια τιμη , καθως με 40 € εχεις την δυνατοτητα και για αμεσες ουπες αλλά και βαθιες . τα 7Χ ειναι πιο πανω απο τις αναγκες ενος ερασιτεχνη , απευθυνονται σε επαγγελματιες που δουλευουν συνεχεια με αυτα.
εχω τα 5Χ που εχουν την μιση τιμη και δεν καταλαβαινουν τιποτα με το πιστολετο 1050 της παρκι οσο και να τα εχω χρησιμοποιησει
μαλιστα με ενα κοντο 5Χ των 5μμ που χρησιμοποιω συνηθως ως προτρυπημα και εχει κανει εκατονταδες ουπες, δεν εχει κανει κιχ ειτε σε τουβλο ειτε σε μπετο. παραμενουν οι τρυπες του απολυτα σφιχτες σαν καινουριο.
ολη μου τη ζωη δεν νομιζω να μπορεσω να "γερασω" τα 5Χ σαν ερασιτεχνης , ποσο μαλλον αν ειχα τα 7Χ

https://www.prometheus.gr/product.a...SI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJtTCt0RSJ9XQ
επειδή ψάχνω να πάρω τρυπάνια SDS (χωρίς να ξέρω "τι λένε" τα performance του Lidl αυτές τις μέρες), σκέφτομαι να πάρω τα 7x που πρότεινε ο Νικόλας από Amazon τα οποία όμως δεν έχουν τα διπλά μεγέθη των 6" και 8". Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ίδιο σετάκι (και ίσως και για το αντίστοιχο της Bosch cyl-9) μπορούμε να το δούμε.
Μένω Πάτρα btw!

επειδή ψάχνω να πάρω τρυπάνια SDS (χωρίς να ξέρω "τι λένε" τα performance του Lidl αυτές τις μέρες), σκέφτομαι να πάρω τα 7x που πρότεινε ο Νικόλας από Amazon τα οποία όμως δεν έχουν τα διπλά μεγέθη των 6" και 8". Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ίδιο σετάκι (και ίσως και για το αντίστοιχο της Bosch cyl-9) μπορούμε να το δούμε.
Μένω Πάτρα btw!
Eγω θα ελεγα οτι ειναι πολλα τα 25-26 ευρω,,,
Αυτα που χρειαζονται οι περισσοτεροι ειναι τα 6,8 και 10...και απο εκει και περα συμπληρωνεις...
Εαν δεν τρυπας μονο σε μπετο τα 7Χ δεν τα χρειαζεσαι....και τα 5Χ μια χαρα ειναι...
Aυτο το σετακι ειναι μια χαρα...και θα σε καλυψη στο 95% των εφαρμογων σου....

Eαν ΔΕΝ κανετε πολλες κοπες μην παρετε σετ με πολλα τεμαχια, παρ'ολο που η τιμη ανα τεμαχιο μπορι να ειναι εξαιρετικη.

Ο λογος ειναι οτι οι δισκοι κοπης εχουν ημερομηνια ληξης (αναγραφεται πανω στον δισκο), οποτε θα πανε χαμενοι εαν δεν χρησιμοποιηθουν μεσα σε μια διετια.

Nαι βεβαια εχουν ημερομηνια ληξης, μιλαμε για ολους τους ρητινουχους δισκους λειανσης και κοπης.
Η ημερομηνια ληξης συνηθως γραφεται στο ασημενιο δακτυλιδι γυρω απο την τρυπα.

Το οριο ζωης που διδεται σε αυτους τους δισκους ειναι τρια χρονια απο την ημερομηνια παραγωγης.
Και αυτο με την προυποθεση οτι οι δισκοι ειναι αποθηκευμενοι σωστα, δηλαδη μακρυα απο φως, υγρασια και εντονες αλλαγες θερμοκρασιας.

Τωρα θα πει καποιος, εαν ο δισκος χρησιμοποιηθει μια μερα η ενα μηνα μετα την ημερομηνια ληξης θα σπασει?
Το πιο πιθανο ειναι να μην σπασει αλλα οσο περισσοτερο απομακρυνομαστε απο την ημερομηνια ληξης τοσο μεγαλωνει το ρισκο ενος ατυχηματος.

Παλαιοτερα οι περισσοτεροι ερασιτεχνες δεν τα γνωριζαμε ολα αυτα και κοβαμε αβερτα με δισκους που ειχαν ληξει πριν χρονια ολοκληρα...

Eδω ενα ενδιαφερον λινκ με περισσοτερες πληροφοριες που εχει και ενα βιντεο με ελεγχομενο σπασιμο δισκου.

Mε 30 μολις ευρουδακια βρισκεις το γνωστο ειδος τρομπας ελαστικων με μπαταρια 4000μΑω!! Απο Τσεχια Banggood και ενα κουπονακι!
2022-09-08-15_12_35-Bikight-150psi-4-in-1-wireless-air-pump-with-led-light-4000mah-usb-rechargeable--pugkxb513mebqhosb1nwmpf1h713p89ij4k5rc0a54.jpg

Κουπονι BGc185d8

Mε 30 μολις ευρουδακια βρισκεις το γνωστο ειδος τρομπας ελαστικων με μπαταρια 4000μΑω!! Απο Τσεχια Banggood και ενα κουπονακι!
2022-09-08-15_12_35-Bikight-150psi-4-in-1-wireless-air-pump-with-led-light-4000mah-usb-rechargeable--pugkxb513mebqhosb1nwmpf1h713p89ij4k5rc0a54.jpg

Κουπονι BGc185d8
Πόσο αξιόπιστο είναι το μανόμετρο που έχει για την μέτρηση της πίεσης;