Εκπτώσεις-Προσφορές.

Εγώ δεν ξέρω πόσοι αγόρασαν πάντως ούτε δημοσιευ κάθε μέρα πόσα κουπόνια υπάρχουν ακόμα... .. και δεν το είχα δει καθώς διατυμπανιζε μέχρι τις 17 Μάη. Αν ήταν έτσι αυτό που λες έπρεπε να έχει κυρίαρχο όχι τις 17 Μάη. Όπως και να έχει τα μεταφορικά θα βγάζαμε. Προτιμώ Κινέζο πάντως. Σου λέει μέχρι τότε του μηνα, ε είναι μέχρι τότε...
Eπειδή πριν από καμιά βδομάδα είχα κατεβάσει την εφαρμογή του άμαζον για να δω αν δούλευε το κουπόνι των 10 ευρώ, ένα προιόν που είχα βάλει στο καλάθι, όταν πήγα να κάμω check out είδα ότι μου είχε αφαιρέσει όντως 10 ευρώ με το κουπόνι που έδιναν.

Ναι κι εγώ το ίδιο...
Είδα ότι δεν στέλνει αρώματα Ελλάδα και είχα επικεντρωθεί σε τρυπάνια περισσότερο και έψαχνα διαφορα αλλα ψιλολογια ακομα

Σωστά. Έχασε η Βενετιά βελόνι που λένε και στο χωριό. Από αντιπραξη θα διαγράψω την εφαρμογή κι εγώ από το κινητό. Έτσι κι αλλιώς αν βάλεις τα μεταφορικά δεν έχει καμία σοβαρή διάφορα από τις ελληνικές τιμες

Eπειδή πριν από καμιά βδομάδα είχα κατεβάσει την εφαρμογή του άμαζον για να δω αν δούλευε το κουπόνι των 10 ευρώ, ένα προιόν που είχα βάλει στο καλάθι, όταν πήγα να κάμω check out είδα ότι μου είχε αφαιρέσει όντως 10 ευρώ με το κουπόνι που έδιναν.
Και σε εμένα τι ιδιο. Δούλεψε κανονικά το κουπόνι σε μια αγορά που έκανα!

Βρήκα τις παρακάτω προσφορές στο πρακτικερ.
Μια σεγα μπαταρίας Bosch. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 130 ευρώ.

Ένα γωνιακό τροχό ρεύματος της Bosch.

Με λογική ξεστοκαρίσματος, το BG έχει ρίξει πάρα πολύ τις τιμές σε 2-3 καλά μηχανήματα laser engraving - cutting.

Το ένα επειδή το παρακολουθώ κάποιους μήνες είναι το Geekcreit X TWOTREES TS2 Laser Engraver, το οποίο κανονικά παίζει σε τιμές κοντά στα 450-600 ευρώ. Έβγαλαν όμως για λίγο κουπόνι που το ρίχνει κάτω από τα 140 ευρώ! Είναι το "28af5b" και καλύπτει δοκιμασμένα την αποθήκη τσεχίας.

Απαιτεί χώρο γιατί έχει διαστάσεις κοντά στα 75χ75cm, αλλά πρόκειται για προσεγμένη κατασκευή με 10W Laser Power, υποδομή για air assist, auto focus, γυροσκόπιο και flame detector ως μέτρα ασφάλειας.

Ένα άλλο μηχάνημα που έβλεπα παλαιότερα, το GEEKCREIT&SCULPFUN S9 Laser Engraving Machine, το ρίχνουν σχεδόν στα 90 ευρώ από αποθήκη τσεχίας με το κουπόνι "212dcf", και μάλιστα φαίνεται να συνοδεύεται από air assist και air pump 30L/min! Τυπικά αυτό το σετ βρίσκεται γύρω στα 300 ευρώ.

Last edited:
Με λογική ξεστοκαρίσματος, το BG έχει ρίξει πάρα πολύ τις τιμές σε 2-3 καλά μηχανήματα laser engraving - cutting.

Το ένα επειδή το παρακολουθώ κάποιους μήνες είναι το Geekcreit X TWOTREES TS2 Laser Engraver, το οποίο κανονικά παίζει σε τιμές κοντά στα 450-600 ευρώ. Έβγαλαν όμως για λίγο κουπόνι που το ρίχνει κάτω από τα 140 ευρώ! Είναι το "28af5b" και καλύπτει δοκιμασμένα την αποθήκη τσεχίας.

Απαιτεί χώρο γιατί έχει διαστάσεις κοντά στα 75χ75cm, αλλά πρόκειται για προσεγμένη κατασκευή με 10W Laser Power, υποδομή για air assist, auto focus, γυροσκόπιο και flame detector ως μέτρα ασφάλειας.

Ένα άλλο μηχάνημα που έβλεπα παλαιότερα, το GEEKCREIT&SCULPFUN S9 Laser Engraving Machine, το ρίχνουν σχεδόν στα 90 ευρώ από αποθήκη τσεχίας με το κουπόνι "212dcf", και μάλιστα φαίνεται να συνοδεύεται από air assist και air pump 30L/min! Τυπικά αυτό το σετ βρίσκεται γύρω στα 300 ευρώ.
Έχεις καταλήξει σε κάποιο?
Θα με ενδιέφερε κάποιο το οποίο να μπορεί να κόψει αποδεδειγμένα 6μμ κόντρα πλακέ με ένα η δύο έστω περάσματα.

• Like
Reactions: newbie
Το TWOTREES TS2 επέλεξα γιατί το είχα προσέξει κάποιους μήνες για ορισμένα χαρακτηριστικά του. Έχει μεγάλη επιφάνεια εργασίας, το πλαίσιό του είναι υψηλής ποιότητας για την κατηγορία τιμής, έχει autofocus το οποίο λειτουργεί εύκολα και χειροκίνητα όποτε χρειαστεί, το σύστημα cable management είναι υψηλότερης κατηγορίας, και έχει υποδομή για air assist. Το βασικό παράπονο από κάποιους χρήστες είναι πως το fire alarm ενεργοποιείται εύκολα καθώς είναι πολύ ευαίσθητο, αλλά αυτό διορθώνεται από αυτά που έχω διαβάσει. Το 10άρι laser κανονικά επαρκεί για να κόψει 6mm κόντρα πλακέ ακόμα και με ένα πέρασμα. Αλλά ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως δέχεται και 20W laser upgrade αν χρειαστεί, καθώς το ίδιο μηχάνημα βγαίνει και σε 20W εκδοχή.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Δεν ξέρω πώς έριξαν τόσο την τιμή, αν για κάποιο λόγο θέλουν να αδειάσουν την αποθήκη ή κάτι συμβαίνει, πάντως βρίσκεται περίπου 300 ευρώ κάτω από το επίπεδο που το έβρισκε κανείς.
Βλέπω πως από τσεχία έριξαν υπερβολικά την τιμή και σε μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας της Geekcreit 50x50cm. Τυπικά σε αυτές τις διαστάσεις το κόστος είναι πάνω από 50 ευρώ και το βλέπω στα 9ευρώ με κουπόνι "764df9" .
Αξιοποιώντας και ένα κουπόνι shipping allowance $7, τα μεταφορικά ελαχιστοποιήθηκαν.

Last edited:
Δεν θα κοιμηθω σημερα ....

Επισης αξιολογο εργαλειο με κουπονι eb26a6 πεφτει στα 11 ευρω με Allowance
Το χτυπησα κι αυτο :cool:

73469472-0178-485d-a91a-24ff7d773c48.jpg.webp

Το TWOTREES TS2 επέλεξα γιατί το είχα προσέξει κάποιους μήνες για ορισμένα χαρακτηριστικά του. Έχει μεγάλη επιφάνεια εργασίας, το πλαίσιό του είναι υψηλής ποιότητας για την κατηγορία τιμής, έχει autofocus το οποίο λειτουργεί εύκολα και χειροκίνητα όποτε χρειαστεί, το σύστημα cable management είναι υψηλότερης κατηγορίας, και έχει υποδομή για air assist. Το βασικό παράπονο από κάποιους χρήστες είναι πως το fire alarm ενεργοποιείται εύκολα καθώς είναι πολύ ευαίσθητο, αλλά αυτό διορθώνεται από αυτά που έχω διαβάσει. Το 10άρι laser κανονικά επαρκεί για να κόψει 6mm κόντρα πλακέ ακόμα και με ένα πέρασμα. Αλλά ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι πως δέχεται και 20W laser upgrade αν χρειαστεί, καθώς το ίδιο μηχάνημα βγαίνει και σε 20W εκδοχή.
Δεν ξέρω πώς έριξαν τόσο την τιμή, αν για κάποιο λόγο θέλουν να αδειάσουν την αποθήκη ή κάτι συμβαίνει, πάντως βρίσκεται περίπου 300 ευρώ κάτω από το επίπεδο που το έβρισκε κανείς.
Βλέπω πως από τσεχία έριξαν υπερβολικά την τιμή και σε μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας της Geekcreit 50x50cm. Τυπικά σε αυτές τις διαστάσεις το κόστος είναι πάνω από 50 ευρώ και το βλέπω στα 9ευρώ με κουπόνι "764df9" .
Αξιοποιώντας και ένα κουπόνι shipping allowance $7, τα μεταφορικά ελαχιστοποιήθηκαν.
Για τους ίδιους λόγους το επέλεξα και εγώ!
Αγόρασα με πόντους και μια έκπτωση και βγήκε στα 140 ευρώ ακριβώς με shipping insurance.
Και αν δεν κάνω λάθος έχει και limit switches που δεν έχει το άλλο.
Αν βρεις κάποιο air assist που μας κάνει στείλε μου!

Δεν θα κοιμηθω σημερα ....

Επισης αξιολογο εργαλειο με κουπονι eb26a6 πεφτει στα 11 ευρω με Allowance
Το χτυπησα κι αυτο :cool:

73469472-0178-485d-a91a-24ff7d773c48.jpg.webp
Θανάση αυτό είναι universal σωστά?
Θα κάνει και στο δικό μου.

Καλοριζικα!!

Ναι κανει, ειναι συμβατο με τα περισσοτερα laser.

To μονο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι η μινιμουμ διαμετρος ειναι τα 2 εκατοστα (μαξ. τα 8εκ.) και εγω το ηθελα κυριως για τα στυλο που φτιαχνω στον τορνο
Παρ'ολα αυτα με 9 ευρουδακια δεν μπορει κανεις να αντισταθει, οποτε ισως βρουμε καμμια πατεντα για να ρολλαρει μικροτερες διαμετρους.

• Like
Reactions: nikfor
Καλοριζικα!!

Ναι κανει, ειναι συμβατο με τα περισσοτερα laser.

To μονο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι η μινιμουμ διαμετρος ειναι τα 2 εκατοστα (μαξ. τα 8εκ.) και εγω το ηθελα κυριως για τα στυλο που φτιαχνω στον τορνο
Παρ'ολα αυτα με 9 ευρουδακια δεν μπορει κανεις να αντισταθει, οποτε ισως βρουμε καμμια πατεντα για να ρολλαρει μικροτερες διαμετρους.
Μόνο αν φτιάξεις αλλα πλαϊνά που να μην εχουν fix θεσεις με τρυπες . Δεν ξέρω αν αλλάξεις την διάμετρο των rollers με καποια σωληνα αν θα ανταποκρίνεται σωστά στις συντεταγμένες.

• Like
Reactions: Χιωτης
Eχει τσεκαρει κανεις πως γινεται η εστιαση στο SculpFun10?

-Γυρνωντας το δακτυλιδι του φακου μεχρι να ελαχιστοποιηθει η κουκιδα?
-Ρυθμιζοντας πανω κατω το module μεχρι να ελαχιστοποιηθει η κουκιδα?
-Η εστιαση ειναι σταθερη, οποτε ρυθμιζεις το υψος του module με εναν σταθερο αποστατη συγκεκριμενου υψους?

Για τους ίδιους λόγους το επέλεξα και εγώ!
Αγόρασα με πόντους και μια έκπτωση και βγήκε στα 140 ευρώ ακριβώς με shipping insurance.
Και αν δεν κάνω λάθος έχει και limit switches που δεν έχει το άλλο.
Αν βρεις κάποιο air assist που μας κάνει στείλε μου!

To air pump για air assist της ίδιας εταιρείας είναι αυτό, έχει καλές κριτικές και πέφτει στα 18 ευρώ με το κουπόνι "5b8f3b". Λογικά κάνει και για άλλους engravers.
Αυτό που πρόσεξα είναι μια τάση σε πολλά προϊόντα από Τσεχία να φύγουν με τιμές χαμηλότερες, αλλά κυρίως σε προϊόντα με την επωνυμία Geekcreit, μπροστά από τον τυπικό παραγωγό (TwoTrees / Sculpfun).

Eχει τσεκαρει κανεις πως γινεται η εστιαση στο SculpFun10?

-Γυρνωντας το δακτυλιδι του φακου μεχρι να ελαχιστοποιηθει η κουκιδα?
-Ρυθμιζοντας πανω κατω το module μεχρι να ελαχιστοποιηθει η κουκιδα?
-Η εστιαση ειναι σταθερη, οποτε ρυθμιζεις το υψος του module με εναν σταθερο αποστατη συγκεκριμενου υψους?

Ναι, Μιχάλη, με αποστάτη

Δες στο 2:25

Άλλωστε και ο άλλος που λέμε εδώ, το ίδιο κάνει, απλώς κινεί την κεφαλή πάνω κάτω με ένα μοτεράκι.
Δηλαδή, μηχανικό είναι και το Auto focus στον Twotrees, όχι οπτικό, να κουνάει εσωτερικά τον φακό.

• Like
Reactions: Χιωτης
To air pump για air assist της ίδιας εταιρείας είναι αυτό, έχει καλές κριτικές και πέφτει στα 18 ευρώ με το κουπόνι "5b8f3b". Λογικά κάνει και για άλλους engravers.
Αυτό που πρόσεξα είναι μια τάση σε πολλά προϊόντα από Τσεχία να φύγουν με τιμές χαμηλότερες, αλλά κυρίως σε προϊόντα με την επωνυμία Geekcreit, μπροστά από τον τυπικό παραγωγό (TwoTrees / Sculpfun).
Αν βρεις και κουπόνι για το air assist της sculpfun ρίξε ένα μήνυμα.

Kατεβασα και ενα σχεδιακι απο το thinginverse για εκτυπωση, για να αποθηκευουμε πανω στο μηχανημα και να μην χανουμε το κυλινδρακι του sculpfun 10 που ρυθμιζει το υψος. Αν και μαλλον θα φτιαξω κατι ακομα πιο μαζεμενο και με μαγνητες.

Eπισης υπαρχει και ενας ρυθμιστης υψους της βασης στην περιπτωση ογκωδους αντικειμενου η οταν χρησιμοποιειται το εξαρτημα rotary roller

• Like
Reactions: zerlan and nikfor