Εκπτώσεις-Προσφορές.

nikfor

AVClub Addicted Member
7 August 2007
2,840
Kατεβασα και ενα σχεδιακι απο το thinginverse για εκτυπωση, για να αποθηκευουμε πανω στο μηχανημα και να μην χανουμε το κυλινδρακι του sculpfun 10 που ρυθμιζει το υψος. Αν και μαλλον θα φτιαξω κατι ακομα πιο μαζεμενο και με μαγνητες.

Eπισης υπαρχει και ενας ρυθμιστης υψους της βασης στην περιπτωση ογκωδους αντικειμενου η οταν χρησιμοποιειται το εξαρτημα rotary roller

χάχα, ακόμα δεν ξεκίνησε η αποστολή, και αρχίσαμε τις προετοιμασίες :ROFLMAO:
Ωραίος Μιχάλη (y)

Πάντως, αν διαβάσεις και τα review, θα δεις πως η ακτίνα του S10 είναι πολύ λεπτή και ισχυρή και για αυτό μπορεί να κόβει τόσο χοντρά ξύλα. Αν η ακτίνα (μέσω του φακού) δημιουργούσε κώνο, δεν θα μπορούσε παρά να κόβει μόνο εκεί που έχουμε εστιάσει.
Θέλω να πω δηλαδή πως αυτός ο laser μάλλον "αντέχει" και σε αρκετά λάθος ρύθμιση εστίασης.

• Like
Reactions: Χιωτης

zerlan

Established Member
15 July 2012
109
Αν βρεις και κουπόνι για το air assist της sculpfun ρίξε ένα μήνυμα.

Έκανα έναν έλεγχο μήπως βρω κάτι που να σου είναι χρήσιμο, αλλά το air pump - air assist της sculpfun έρχεται μόνο από κίνα και δεν έχει κάποια έκπτωση. Γενικώς, όταν έρχεται μαζί με τον S9 στα 91 ευρώ από ευρώπη, δεν έχει νόημα να πάρει κανείς την τρόμπα με 20 ευρώ λιγότερα (αν και σε λίγο από αυτά που βλέπω τελειώνει το στοκ της αποθήκης).
Θεωρώ πάντως πως και το air pump της TWOTREES μπορεί να αξιοποιηθεί κανονικά, εφόσον υπάρχει η υποδομή στον engraver, έστω με μια μικρή πατέντα για τη σύνδεση του αεραγωγού, αν αυτός έχει διαφορετική διάμετρο. Υπάρχει link με την ίδια τρόμπα χωρίς την επωνυμία GEEKCREIT, αλλά μόνο με την TWOTREES από κίνα, που στα reviews όσοι έχουν παραλάβει το απεικονίζουν σε πολύ προσεγμένη συσκευασία, και μέσα σε δικό του βαλιτσάκι. (Δεν ξέρω αν το στοκ της τσεχίας θα έχει την ίδια ακριβώς συσκευασία όμως).
Το link της κατασκευάστριας εταιρείας για την τρόμπα είναι αυτό.
air-pump.jpg

Last edited:

enduras1

Moderator
Staff member
To air pump για air assist της ίδιας εταιρείας είναι αυτό, έχει καλές κριτικές και πέφτει στα 18 ευρώ με το κουπόνι "5b8f3b". Λογικά κάνει και για άλλους engravers.
Αυτό που πρόσεξα είναι μια τάση σε πολλά προϊόντα από Τσεχία να φύγουν με τιμές χαμηλότερες, αλλά κυρίως σε προϊόντα με την επωνυμία Geekcreit, μπροστά από τον τυπικό παραγωγό (TwoTrees / Sculpfun).
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Το χτύπησα με 18,5 ευρώ και τώρα θα είναι ολοκληρωμένο το σετ.

anastasg

AVClub Addicted Member
11 January 2011
2,799
Αθήνα
Για το Sculpfun S9 το link για το σετ air assist είναι το παρακάτω αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο κουπόνι

• Like
Reactions: nikfor

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
δυο ευκαιριουλες απο το κρεηζυ σαντεης του ε-σοπ

- τα πολυ καλα τρυπανια HSS-G της bosch κατω απο τα 20€
- ο φυσητηρας-απορροφητηρας ρυθμιζομενων στροφων της κραουσμαν κατω απο 17€

τα εχω και τα δυο και και ειναι πολυ καλα για τις τιμες αυτες

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
χαχα ετσι ειναι, η κ@υλα πληρωνεται ελεγαν οι παλιοι :)
κι εγω αυτο το μηνα, ασε ζορι. αλλά τον επομενο θα παω να χτυπησω περα απο αρωματα , και κανα τρυπανακι , κανα δισκο ετσι για το καλο, μου εχουν ληξει και πολλοι δισκοι γωνιακου αν και θα τους χρησιμοποιησω καποια στιγμη
μια δυο φορες που μου εχουν σπασει απο λαθος μου , οκ δεν πεταχτηκε κατι , ισως γιατι τους παλιους τους βαζω σε κλειστο προφυλλακτηρα (πχ παρκσαιντ) ή στο δισκοπριονο μπαταριας.
τους λυπαται η ψυχη μου να τους πεταξω ετσι...
το ασχημο ειναι οτι καποιοι που ειναι σε προσφορες ληγουν συντομα και αν δεν τους χρησιμοποιησεις αμεσα, σου ληγουν μετα
για αυτο θα παω να παρω εναν ezarc να τον εχω για χιλιαδες κοψιματα και θα καταργησω τους ρητινης
https://vi.aliexpress.com/item/1005...6!sea!GR!885261334&curPageLogUid=FPB5MPlbsI6a

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
Σε 1-10mm ανά μισό νούμερο με 16 ευρώ ειναι εξαιρετική τιμή για Κοβαλτίου.

ωπ! το λινκ δεν ειναι αυτο που λες κυριακο. η φωτο ναι, αλλά η φωτο ειναι απο το σετ των 19 τεμαχιων
αν βγουν τα 19 στα 16 ευρω ναι ειναι ευκαιρια. αν ειναι τα 13 τοτε ειναι μια απλα καλη τιμη περιπου

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,780
Αθηνα
πάμε πάλι... δεν θα καταλήξω ποτέ τι θέλω (πρέπει) να πάρω... άτιμη κενωνία...
Για να καταλήξεις τι θα πάρεις,εφόσον έχεις αποφασίσει το είδος του εργαλείου με τις οποίες τεχνικες παραμέτρους,να.οριοθετισεις το οικονομικό σου...
Μόνο έτσι μπορείς να αποφασίσεις...
Τιμές υπάρχουν για όλα τα βαλάντια...

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,498
Βριλήσσια
Ιδανικη μεση λυση για τον καθενα ειναι ενα 12βολτο σετακι που περιεχει ενα κρουστικο δραπανο και ενα παλμικο κατσαβιδι (ιδανικο για ξεβιδωμα κολλημενων βιδων).
Απο κει και περα ενα φτηνο 4βολτο κατσαβιδακι (total, lux-praktiker) συμπληρωνει τελεια το παραπανω σετ και θα κανει τα περισσοτερα ξε/βιδωματα στο σπιτι.

Μια πιο οικονομικη και σχεδον εξ'ισου πληρης λυση, ειναι ενα σετακι δραπανο χωρις κρουση και ενα παλμικο, oπως το σετ της Τοταλ. Συν το κατσαβιδακι :)
Αυτη η λυση ειναι για την περιπτωση που οι τρυπες σε μπετον θα ειναι σπανιες καθως τρυπημα χωρις κρουση σε μπετον γινεται μεν αλλα ειναι ταλαιπωρια.

enduras1

Moderator
Staff member
Το πολύ καλό μεταλλικό παχυμετρο σεπολυ καλή τιμή σε flash deal στα 10 ευρώ!
Χτύπησα ακόμα ένα.
[10,10€ 63% OFF]150mm Stainless Steel LCD Screen Display Digital Caliper 6 Inch

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
και αρκετα καλα εργαλειακια αρχιζουν και βγαινουν παλι στα κουπονια, παμφθηνα
https://coupondealer.gr/category/coupons-banggood/tools/

ειδικα ο γωνιακος τροχος που ειναι για ακομα πιο βαρια χρηση της δριλλπρο στα 33 , δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο , καλος γωνιακος τροχος σε αυτη τη τιμη σολο, παγκοσμια
το τριβειακι τσαμπε, το πνευματικο τσαμπε, ολα καλα

mitsubae

Established Member
29 January 2019
252
Το πολύ καλό μεταλλικό παχυμετρο σεπολυ καλή τιμή σε flash deal στα 10 ευρώ!
Χτύπησα ακόμα ένα.
[10,10€ 63% OFF]150mm Stainless Steel LCD Screen Display Digital Caliper 6 Inch
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Χτύπησα και γω ένα για να κάνει παρέα στο κλασσικό αναλογικό

• Like
Reactions: enduras1