Εκπτώσεις-Προσφορές.

χαχαχα ναι, πραγματι φαινεται οτι το προλαβες στο τσακ!!(y)

Οντως ετσι ηταν? Δεν υπηρχε αυτη η προσφορα μετα απο 33 δευτερολεπτα που εβγαλες τη φωτο?
Όντως, χωρίς να κάνω refresh τον browser άλλαξε η προσφορά και εμφανισε την επόμενη. Βέβαια το σετ πήγε στα 29€ και όχι στην αρχική τιμή αλλά και πάλι, έτσι για την χαρά της προσφοράς, άξιζε τον κόπο.

38 ευρώ.
View attachment 215372

με τιμη στα περιξ των 40€ (νομιζω παιρνει απο μονο του το κουπονι με αγορες ανω των 37 συν κανα αλλοουενς μεταφορικων ακομα και πρεπει να βγαινει κατω απο 40) δεν βρισκεις παλμικο κατσαβιδι με μπαταρια και φορτιστη , ουτε στα βαθη της κινας :)
ποσο μαλλον ενα τετοιο εργαλειο που ειναι εξυπνο, πολυ δυνατο (μετρημενο στα 220 νμ πραγματικα αν θυμαμαι καλα απο τα βιντεακια στο γιουτουμπ) μαζεμενο ελαφρυ και μπρασλες.
αν δεν ειχα ξεφραγκιστει αυτο το μηνα θα το χτυπαγα επι τοπου κι ας μην το εχω αναγκη αμεσα. ευελπιστω στο μελλον.
περισυ, αρχες δεκεμβρη ειχε βγει στα 33 περιπου η χαμηλοτερη τιμη ιστορικα, οπότε δυσκολα θα το δουμε πιο κατω τωρα που ερχεται καλοκαιρι
οπότε δεν αξιζει το ρισκο το να το χασει κανεις για 5-6 ευρω

• Like
Reactions: journeyman
με τιμη στα περιξ των 40€ (νομιζω παιρνει απο μονο του το κουπονι με αγορες ανω των 37 συν κανα αλλοουενς μεταφορικων ακομα και πρεπει να βγαινει κατω απο 40) δεν βρισκεις παλμικο κατσαβιδι με μπαταρια και φορτιστη , ουτε στα βαθη της κινας :)
ποσο μαλλον ενα τετοιο εργαλειο που ειναι εξυπνο, πολυ δυνατο (μετρημενο στα 220 νμ πραγματικα αν θυμαμαι καλα απο τα βιντεακια στο γιουτουμπ) μαζεμενο ελαφρυ και μπρασλες.
αν δεν ειχα ξεφραγκιστει αυτο το μηνα θα το χτυπαγα επι τοπου κι ας μην το εχω αναγκη αμεσα. ευελπιστω στο μελλον.
περισυ, αρχες δεκεμβρη ειχε βγει στα 33 περιπου η χαμηλοτερη τιμη ιστορικα, οπότε δυσκολα θα το δουμε πιο κατω τωρα που ερχεται καλοκαιρι
οπότε δεν αξιζει το ρισκο το να το χασει κανεις για 5-6 ευρω
δεν βλέπω στην σελίδα τι είδους μπαταρία παίρνει (type Makita ή κάποια άλλη). Ξέρει κανείς να μου πει?

δικια του μπαταρια. την οποια εχει μαζι σε αυτη τη τιμη (και τον φορτιστη της). δεν μοιαζει με αλλου τυπου.
με την μπαταρια ειναι στη φωτο

υγ
κατι που θυμηθηκα βλεποντας ξανα βιντεακια για αυτο, με την μπαταρια μαζι, ζυγιζει 1250 γρ μονο!

Last edited:
έχουμε πρόταση για αντίστοιχο (βιδολόγος λέγεται αυτό το εργαλείο σωστά? ή παλμικό κατσαβίδι? ή είναι το ίδιο και το αυτό?) να παίρνει type-Makita? Έστω και solo?

το καλυτερο και με δυο μπαταριες και φορτιστη στα 55 ευρω με μεταφορικα
https://www.banggood.com/el/Drillpr...html?cur_warehouse=CZ&ID=6308028&rmmds=search

αν περιμενεις , καποια στιγμη θα το δεις σολο με κανα κουπονι προσφορας , περι τα 25-30
εγω θα το επαιρνα τωρα οπως ειναι παντως.
το εχω και μου εχει βγει πολυ καλο, αλλωστε ειναι drillpro.

Ανέβηκε η τιμή ακόμη και με το κουπόνι.
Δεν έχω και άλλα allowance οπότε το αφήνω για τώρα.

καλα κάνεις, βλεπω δεν εχει πουλησει ακομα σε αυτη τη τιμη.
οπότε οταν ληξει η τρεχουσα προσφορα, λογικα θα το βγαλει κανα δεκαρικο πιο κατω ξανα

• Like
Reactions: enduras1
έχουμε πρόταση για αντίστοιχο (βιδολόγος λέγεται αυτό το εργαλείο σωστά? ή παλμικό κατσαβίδι? ή είναι το ίδιο και το αυτό?) να παίρνει type-Makita? Έστω και solo?

Βιδολογοι (εργαλεια που βιδωνουν δηλαδη) ουσιαστικα ειναι ολα τα κατσαβιδια μπαταριας που εχουν εξαγωνο τσοκ. Καποιοι λενε βιδολογους μονο τα μικρα 4βολτα.

Το παλμικο κατσαβιδι ειναι το πλεον ισχυρο απο ολα τα κατσαβιδια καθως διαθετει μηχανισμο κρουσης καθετο ως προς τον αξονα που κανει το βιδωμα ευκολο και ασφαλες.

Σε αντιθεση, το κρουστικο δραπανο διαθετει μηχανισμο κρουσης παραλληλο με τον αξονα οποτε κανει το τρυπημα σε καποιο υλικο (τοιχος, πετρα) ευκολοτερο.
Μηχανισμο κρουσης παραλληλο με τον αξονα εχουν επισης και τα περιστροφικα πιστολετα που τρυπανε με sds τρυπανια και σκαβουν με καλεμια.

Δυστυχως αν δεν δουλεψεις μια φορα με παλμικο κατσαβιδι, ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις την λειτουργια του και την μεγαλη του αξια στα δυσκολα βιδωματα και σε ολα τα ξεβιδωματα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Αν δουλέψεις μια φορά παλμικό δεν θα ψάξεις άλλο εργαλείο για βιδωμα.
Εγγυημένα.
Εδώ σε προσφορά ένα συμβατό για μπαταρίες Μακιτα.
Screenshot_2023-05-18-19-34-05-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Wow
Mια χαρα ειναι τα 180Νm αλλα πρεπει να τα στηριζουν με τα καταλληλα αμπερ και οι κινεζικες μπαταριες, μπορουν? Φανταζομαι ναι...

• Like
Άρα από τις αναγραφόμενες τιμες του Κινεζου να υπολογίζω γύρω στο - 60%..;:LOL:

Πέρα της πλάκας εάν είναι 180Ν είναι καλά..

Θυμαμαι παλια οτι κινεζοι διαφημιζαν 18650 μπαταριες λιθιου με χωρητικοτητα 5 και 6000mAh, οταν η μεγιστη χωρητικοτητα σε τετοια μπαταρια δεν ξεπερνουσε τα 3000mAh. Η πρωτη εταιρεια που τα ξεπερασε ηταν η Panasonic αν δεν κανω λαθος.

Στα 33,5 ευρώ από Κίνα λέω να το χτυπήσω.
Ψάχνουν να το φτιάξω μόνος αλλά στα λεφτά αυτά δεδομένου πως ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει λέω να το αγοράσω...
Αν δεν σκοπεύεις να το φτιάξεις, να το πάρεις, είναι χρήσιμο βοήθημα. Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου την οριζόντια επιφάνεια από κ/π 6 χιλιοστά- στο βιντεάκι δείχνει στο 4:55 πως πρέπει να είναι.

gripper.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: anastasg and nikfor