Εκπτώσεις-Προσφορές.

Τελικά το μόνο κομπλέ κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που βρήκα κάτω από 40€ είναι αυτό στα 37,95€ προσφορά (έως αύριο) από e-shop.gr, το οποίο παρέλαβα σήμερα. Συμπαθητικό δείχνει για τα λ7 του (πλέον), είχα ένα 99% ίδιο 12V το οποίο άντεξε τρια χρόνια με ελαφρά χρήση. Για το εξοχικό, να μην κουβαλάω πέρα-δώθε του σπιτιού καλό είναι...

Καλοδουλευτο!

Δοκιμασε το λιγο και με κρουση και χωρις κρουση (βιδωμα) -για καλο και για κακο- και δες επισης τι ημερομηνια παραγωγης γραφει επανω η μπαταρια.

Ενα krausmann ρευματος που ειχα αγορασει οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει αυτη η μαρκα, ηταν ψοφιο εξ'αρχης..

Τελικά το μόνο κομπλέ κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που βρήκα κάτω από 40€ είναι αυτό στα 37,95€ προσφορά (έως αύριο) από e-shop.gr, το οποίο παρέλαβα σήμερα. Συμπαθητικό δείχνει για τα λ7 του (πλέον), είχα ένα 99% ίδιο 12V το οποίο άντεξε τρια χρόνια με ελαφρά χρήση. Για το εξοχικό, να μην κουβαλάω πέρα-δώθε του σπιτιού καλό είναι...
Το πηρες?

Εγω θα ελεγα να το αποφυγεις. Ακριβο ειναι για 3 χρονια ζωης..

Το πηρες?

Εγω θα ελεγα να το αποφυγεις. Ακριβο ειναι για 3 χρονια ζωης..
...το οποίο παρέλαβα σήμερα...

Στο εξοχικό μάλλον θα αντέξει πιο πολύ αφού συνολικά πάμε εκεί το πολύ 2 μήνες τον χρόνο. Όπως λέω και πιο πάνω, κρουστικό ΑΝ δουλέψει, θα είναι για μια-δυο τρύπες, για παραπάνω έχω ρεύματος.

Ας είμαι εγώ καλά να το κάψω κι αυτό! :ROFLMAO:

Εχει και εγγύηση 2 χρόνια. Ενα κινητό που πήρα από eshop και μου χάλασε στον ενάμισι χρόνο μου επέστρεψαν όλο το ποσό. Κράτα την απόδειξη αν και δε νομίζω να σου χρειαστεί με ελαφριά χρήση.

Αυτο κατα 99% μπορει να δουλεψει με μπαταρια parkside με μια μικρη πατεντα στην μπαταρια .

Αν η μπαταρια που το συνοδευει ειναι με τρεις υποδοχες τοτε το εργαλειο ειναι συμβατο .

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Τρείς υποδοχές αλλά η μεσαία είναι κενή, προφανώς υπάρχει και άλλη εκδοχή με το ίδιο σουλούπι...

IMG_20230519_181724 copy.jpg

Τρείς υποδοχές αλλά η μεσαία είναι κενή, προφανώς υπάρχει και άλλη εκδοχή με το ίδιο σουλούπι...

View attachment 215472
Ειναι συμβατο . Κοιτα στο θεμα με τα εργαλεια μπαταριας ενα βιντεακι που δειχνει πως γινεται .

Προσφορα 140/154 ευρω με κουπονακι απο Angroid.gr για ενα γκατζετακι, Mini PC, που μου αρεσε.

T-bao N100 Mini PC Intel 12th Gen N100,
8GB DDR5, 512GB SSD, Windows 11 Pro, WiFi 5, 4*USB, 1*TF card, HDMI, DP, LAN, Bluetooth 4.2, Εarphone jack
0378c261-0b80-4ff6-a92d-c1a57dec.jpg

256gb ssd disk 140 ευρω https://www.angroid.gr/prosfores/mi...l-n100-8gb-lpddr5-ram-256gb-ssd-diskos-185-7e

512gb ssd disk 154 ευρω https://www.angroid.gr/prosfores/mi...l-n100-8gb-lpddr5-ram-512gb-ssd-diskos-210-5e

Βρηκα την παρακατω προσφορα στο eshop ΣΕΤ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ & ΠΑΛΜΙΚΟ EINHELL 18V BL 4A+2AH LI-ION BRUSHLESS KIT 4257216 με τσαντα μεταφορας στα 179.
"Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 22 Μαίου" δεν ξερω αν τελικα θα εχει κομματια...
Αν εχει οmως ειναι καλη προσφορα γτ στο σκρουτζ ξεκιναει απο τα 238.

Βρηκα την παρακατω προσφορα στο eshop ΣΕΤ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ & ΠΑΛΜΙΚΟ EINHELL 18V BL 4A+2AH LI-ION BRUSHLESS KIT 4257216 με τσαντα μεταφορας στα 179.
"Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 22 Μαίου" δεν ξερω αν τελικα θα εχει κομματια...
Αν εχει οmως ειναι καλη προσφορα γτ στο σκρουτζ ξεκιναει απο τα 238.
Εάν δεν τα βιάζεσαι κάνε την παραγγελία σου και θα έρθουν με τα τις 22...εχω κάνει στο παρελθόν ανάλογη κίνηση και ηρθαν μετα απο 2-3μερες...θα φέρει συγουρα αλλά κομμάτια.
Το eshop είναι ένα από τα σοβαρότερα Internetικα μαγαζια με πολύ φερεγγυότητα...

Μπαταριες τυπου Μακιτα απο το Banggood χωρητικοτητας 4, 5 και 6Αh απο 28.41 εως 31.75 ευρω συν 3 ευρω μεταφορικα.
Αν εχετε allowances ερχεται ακομα φτηνοτερα.

Ειχα παρει πριν 2-3 χρονια αντιστοιχες 12βολτες για τα 12βολτα Μακιτα που εχω και ειναι πραγματικα αστερια.

αυτές θα δουλέψουν με τον γωνιακό τροχό drillpro (που είναι type Makita)? Δεν μου είναι πολύ ξεκάθαρο από τις φωτό λόγω αυτού του κίτρινου εξαρτήματος στην μέση.
1684849983869.png1684850169391.png

επίσης για προτείνετε και κανένα φορτιστή για αυτές δοκιμασμένο.
Στο Σκρουτζ βλέπω και αυτή την προσφορά στα 76€ (με 3Ah)

Δεν γνωριζω δυστυχως αν αυτες οι μπαταριες ταιριαζουν σε κινεζικα εργαλεια.
Αυτο που ειναι σιγουρο, και για αυτον τον λογο ανεβασα την προσφορα, ειναι οτι αυτες οι μπαταριες αυτες ταιριαζουν σε αυθεντικα 18βολτα εργαλεια Μακιτα.

Τωρα, εαν καποιος εχει δοκιμασει αυτες τις μπαταριες στον συγκεκριμενο τροχο drillpro, ας μας πει.

Εγω λεω να κοιταξεται και εδω...

Εαν ειχα καποιον παρεα θα επερνα να δοκιμασω.....σε Bosch...

αυτές θα δουλέψουν με τον γωνιακό τροχό drillpro (που είναι type Makita)? Δεν μου είναι πολύ ξεκάθαρο από τις φωτό λόγω αυτού του κίτρινου εξαρτήματος στην μέση.
View attachment 215736View attachment 215737

επίσης για προτείνετε και κανένα φορτιστή για αυτές δοκιμασμένο.
Στο Σκρουτζ βλέπω και αυτή την προσφορά στα 76€ (με 3Ah)
Ναι θα δουλέψουν.
Αυτο το σετ βλέπω και εγώ για τα τύπου Μακιτα εργαλεία που έχω τα οποία με τις μαϊμού Μακιτα δεν αποδίδουν.