Εκπτώσεις-Προσφορές.

Νομίζω είναι λογικό ότι είναι δύο ταχυτήτων οι αποστολές καθώς αν είσαι μέλος απολαμβάνεις γρηγορότερη εξυπηρέτηση.
Δεν είναι περίεργο.
Σε ετοιμοπαραδοτα προϊόντα η αποστολή από οποιοδήποτε μέρος της χώρας δεν ξεπερνάει τις 3 ημέρες όσα χρόνια είμαι μέλος.
Γι'αυτό το ανανέωσα και φέτος.
Και πριν κάνω skroutz plus πάλι σε 2 3 μέρες είχα την παραγγελία στα χέρια μου.. και σε μια παραγγελία που έτυχε προβλημα μιλησα με το σκρουτζ και μου αντικατέστησαν το προιον αμεσα

Η διαφορά για εμένα με το skroutz plus είναι τα δωρεάν μεταφορικά και πως πλέον υπάρχουν δύο skroutz points δίπλα μου οπότε μπορώ να παραλαμβάνω χωρίς να περιμένω σε ουρές
πράγμα που με βολεύει απίστευτα.
ΟΚ κάποιες φορές μπορεί να βάλω κάτι ακόμα στο καλάθι για να γλυτώσω τα μεταφορικά.
Ο χρόνος παράδοσης είναι παρόμοιος με άλλες ταχυμεταφορές δηλαδή από την επόμενη μέρα μέχρι τρεις. Εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστες.

Το μόνο παρατράγουδο που είχα ήταν με ένα μεγάλο αντικείμενο που δεν χώραγε στο ερμάριο και μου φάγανε ένα πρωινό Σαββάτου να περιμένω άδικα στο σπίτι το φορτηγάκι τους + δέκα μέρες μέχρι να το παραδώσει τελικά η μεταφορική του skroutz αφήνοντάς το στην αυλή στο σπίτι εν τη απουσία μου αφού πρώτα συνεννοηθήκαμε. Αν έμενα σε καμια πολυκατοικία ακόμα θα περίμενα.

και το e-shop μπηκε σε δωρεαν μεταφορικα με το box-now :)
μεχρι τωρα ή πηγαινες σε τοπικο καταστημα και στηνοσουν στην ουρα ή στα εφερναν σπιτι με 3€ μεσα στη πολη ή πολυ ακριβοτερα εκτος πολης
τωρα δηλωνεις το box που σε βολευει και ειναι εκει χωρις επιβαρυνση σε 2 μερες

Ενα αξιοπρεπεστατο πολυμετρο που δεν του λειπει τιποτα, μολις στα 11,5€
(Ενα tip ... στα κοκκινα πολυμετρα της ANENG μυριζει απαισια το πλαστικο τους, ενω τα μαυρα ειναι ΟΚ)

5a87ae8c-d593-4fe0-b3d8-087d214ae150.jpg.webp

Αξιζει να παρουμε το συγκεκριμενο η κατι απο σκρουτζ; Βλεπω και εκει φθηνες τιμες

Oι τελευταιες αναρτησεις θα πρεπει να διαγραφουν καθως οχι μονο ειναι εναντια στον κανονισμο λειτουργιας περι υφους των δημοσιευσεων αλλα το κυριοτερο, ζημιωνουν την εικονα του Φορουμ μας και αυτο, οπως ολοι καταλαβαινουμε, δεν μπορει να γινει ανεκτο.

Οταν τα μελη μας παρατηρουν καποια συμπεριφορα που τους ενοχλει, μπορουν να επικοινωνουν με την ΔΟ με pm ειτε να κανουν report την συγκεκριμενη αναρτηση.
Αυτο γινοταν παντα και θα συνεχισει να γινεται καθως η ανταποκριση ειναι παντοτε αμεση για να αντιμετωπισει τις τυχουσες ανησυχιες των μελων μας.

Σε καθε περιπτωση, η συντονιστικη ομαδα εξεταζει τις τελευταιες μερες το θεμα των κουπονιων ωστε να μπει σε καποια πλαισια και συμφωνα με τους κανονες του ΑVClub.

Παιδιά hold your horses που λένε στο χωριό μου.

Δεν θέλω να υπάρξει καμία συνέχεια το θέμα είναι υπό έλεγχο και προσπαθούμε να δωθεί λύση με βάση τον κανονισμο λειτουργίας.

Γνωρίζετε θέλω να πιστεύω όλοι πως κύριο μέλημα μας είναι το καλό των μελών.
Αυτή ήταν και η αρχική μου σκέψη.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Στα 8.99 ευρώ θεωρώ πως είναι καλό για το εξοχικο που το θέλω.

το εχω , ειναι το πιο προσφατο (και βελτιωμενο μοντελο) και για μενα που ειμαι ψιλοασχετος ειναι εξαιρετικο!
σε αυτη την τιμη το αγορασεις φορσέ :)

Από το επισημο eshop της karcher, με αγορά άνω 180 ευρω, δώρο μια σκούπα

KARCHER.jpg

Το plasma cutter που εχει δοκιμασει ηδη ο Μπαμπης σε πολυ καλη τιμη!

Το plasma cutter που εχει δοκιμασει ηδη ο Μπαμπης σε πολυ καλη τιμη!
Ευχαριστω και τον Κυριακο και τον Μπαμπη για το feedback για το προιον :)

• Like
Reactions: enduras1
Και ένα ωραίο κλισιομετρο ιδανικό για όσους έχουν επιτραπέζια δισκοπριονα η φαλτροπριονα.

Καλό...!!!Πολυ ενδιαφέρον...!!!

Σε αυτήν την τιμή έχουμε ποιότητα η όλα ίδια είναι...;

Ωραιο και λειτουργικοτατο μινιατουροειδες gadget, μετρητης αποστασης (40μ!!) απο το banggood στα 14 ευρουδακια με το κουπονι BGe3c0be

Το εχω καμποσα χρονια τωρα και ειναι αψογο. Υπαρχει και στην Ελλαδα, σε υπερδιπλασια τιμη ομως.