Εκπτώσεις-Προσφορές.

εγω το παρηγγειλα, η τιμη ειναι πολυ καλη στα 10 € , (ξεκιναει απο 14+μεταφορικα) εχει και καλο φως για το χωρο αποσκευων και κοκκινο που αναβοσβηνει σε περιπτωση που χρειαστει σε μια βλαβη
https://www.e-shop.gr/hunter-x7031-rechargeable-triangle-worklight-300lm-p-PER.941440

Πραγματικα πολυ καλη τιμη για το τριγωνακι ασφαλειας.
Πρωτη φορα βλεπω αυτο το set up στον χωρο των μπαταριων που επιτρεπει στον ιδιο χωρο με τις 3χΑΑΑ να μπουν εναλλακτικα και 2χ18650!!(y)
PER.941440_4.jpg

• Like
Reactions: nickolas
Kανονικα θα πρεπει να δουλευει και με μια 18650 καθως εχει ρευμα οσο περιπου οι 3χΑΑ.
Αν βαλεις δυο 18650 (παραλληλη συνδεση) θα εχει μεγαλυτερη διαρκεια λειτουργιας αλλα και αναμονης.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
λογικα σαμσουνγκ INR αλλά αν θες να ξεμπερδευεις γρηγορα, οταν πας να παραγγειελεις το τριγωνακι, στο πανω μερος της οθονης σου βγαζει σε καθε αγορα και καποιες προσφορες.
αν θυμαμαι καλα, μια απο τις οποιες ειναι μια 18650 της χαντερ στα 4€

• Like
Reactions: tom152
Στην περιπτωση αυτη εχει να κανει με το μηκος της μπαταριας που αν ειναι κοντη (flat top) οπως η αριστερη στη φωτο, δεν θα κανει επαφη.
Συνηθως οι button top ειναι οι μπαταριες που εχουν chip προστασιας οπως η δεξια στην φωτο. Ειναι και οι πιο μεγαλες σε μηκος.

Panasonic-18650-Three-Types.jpg

Στην περιπτωση αυτη εχει να κανει με το μηκος της μπαταριας που αν ειναι κοντη (flat top) οπως η αριστερη στη φωτο, δεν θα κανει επαφη.
Συνηθως οι button top ειναι οι μπαταριες που εχουν chip προστασιας οπως η δεξια στην φωτο. Ειναι και οι πιο μεγαλες σε μηκος.

Panasonic-18650-Three-Types.jpg
Αναφέρουν ολες οι μπαταρίες στα χαρακτηριστικα τους αυτήν την λεπτόμερια..;
Εγώ νομίζω ότι όλες οι 18650 έχουν το ίδιο ύψος...
Εποιτα στην συγκεκριμένη περίπτωση το τριγωνακι το αναφερει...αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν όλα τα προϊόντα θα το αναφέρουν ...

Ωραιο και λειτουργικοτατο μινιατουροειδες gadget, μετρητης αποστασης (40μ!!) απο το banggood στα 14 ευρουδακια με το κουπονι BGe3c0be

Το εχω καμποσα χρονια τωρα και ειναι αψογο. Υπαρχει και στην Ελλαδα, σε υπερδιπλασια τιμη ομως.
Έγινε παραγγελία του εν λόγω, μια που είχα κατά νου την αγορά ανάλογου μετρητή αποστάσεων, πόσο μάλλον με δεδομένη την καλή εμπειρία χρήσης του και την ικανοποιητική έκπτωση. Ευχαριστώ και πάλι Μιχάλη.

• Like
Reactions: Χιωτης
Αναφέρουν ολες οι μπαταρίες στα χαρακτηριστικα τους αυτήν την λεπτόμερια..;
Εγώ νομίζω ότι όλες οι 18650 έχουν το ίδιο ύψος...
Εποιτα στην συγκεκριμένη περίπτωση το τριγωνακι το αναφερει...αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν όλα τα προϊόντα θα το αναφέρουν ...

Σε ολα τα μαγαζια που ψωνιζω μπαταριες λιθιου υπαρχουν παντα οι διαστασεις καθως ειναι πολυ σημαντικο και βασικοτατο χαρακτηριστικο της μπαταριας.

Εχω μπαταριες χωρις προστασια (flat top) που δεν εχουν το ιδιο μηκος. Οπως και μπαταριες button top με σημαντικα διαφορετικες διαστασεις.
Την ειχα πατησει δυο τρεις φορες στην αρχη οταν αγοραζα φτηνες 18650 και δεν ταιριαζαν στους φακους μου, ειτε στο μηκος ειτε στο πλατος!!

Το τρίγωνο στην περιγραφή λέει 3×AA μπαταρίες αλλά σε φωτογραφία δείχνει 4×AA
Το έχει κανείς να μας πει πως είναι όντως;
Ή βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις;

• Like
Reactions: KOSSTV
Δε θυμάμαι να το έχω δεί πιο χαμηλά.
Εδώ στα 3,58 🤪

Που μπαίνετε και τις βρίσκετε αυτές τις προσφορές; Στο superdeals έχει υποτίθεται προσφορές αλλά, δεν βγάζω άκρη (για παράδειγμα, ο συγκεκριμένος φακός είναι σε διπλή τιμή). Τώρα σε αναζήτηση "headlamp" με ένα σορτάρισμα στην τιμή, βρήκα αυτό που έβαλα παραπάνω αλλά δεν μου βγάζει καθόλου του Μπάμπη. Γενικά, ένα μπέρδεμα.

μαλλον παει με εφαρμογη κινητου και στα pics γιατι απο το πισι δεν μου δινει δικαιωμα αγορας