Εκπτώσεις-Προσφορές.

Την πατήσαμε ρε γμτ.Δεν έχει 220.(y)
Γι΄αυτό έγραψα του Νικόλα ότι ο φίλος του δεν έκανε κουβέντα για μετασχηματιστή γιατί έχουν όλοι στα σπίτια τους στην Ελλάδα.
Δεν πειράζει.Μικρό το κακό ε;
edit.
42€ με τα μεταφορικά από Amazon.de έρχεται ο φορτιστής για 220V.
Διορθώνεται, πιο ευκολη λυση νομιζω ειναι η αγορα μετατροπέα απο 220 σε 110.

Αλλα εχει ενα κοστος, ξεκινωντας απο 40 ευρα περίπου (αναλογα τα βαττ)

Επίσης μποροες να δεις αν υπάρχει (και ποσο κοστιζει) αντιστοιχος ευρωπαικος φορτιστης

Διορθώνεται, πιο ευκολη λυση νομιζω ειναι η αγορα μετατροπέα απο 220 σε 110.

Αλλα εχει ενα κοστος, ξεκινωντας απο 40 ευρα περίπου (αναλογα τα βαττ)

Επίσης μποροες να δεις αν υπάρχει (και ποσο κοστιζει) αντιστοιχος ευρωπαικος φορτιστης
Με κοουτάρεις βρε συ και δεν βλέπεις ότι έχω γράψει τόσο την τιμή όσο και το λινκ που έχω βάλει με το πόσο κοστίζει ο Ευρωπαικός φορτιστής.
Ο μετασχηματιστής 220/110 ξεκινάει από τα 17,60€.
Που τα βρήκες τα 40 εσύ;

Με κοουτάρεις βρε συ και δεν βλέπεις ότι έχω γράψει τόσο την τιμή όσο και το λινκ που έχω βάλει με το πόσο κοστίζει ο Ευρωπαικός φορτιστής.
Ο μετασχηματιστής 220/110 ξεκινάει από τα 17,60€.
Που τα βρήκες τα 40 εσύ;
Οταν εκανα quote δεν υπηρχε το λινκ, μετα εκανες το edit

Επίσης, δεν ξέρω αν χρειαζονται περισσότερα watt απο αυτα που βγάζει αυτος που εβαλες. Αν δεν χρειαζεται (ο εργοαστασιος ειναι περιοου στα 2Α) κανει αυτος.. Αλλιως ανεβαινει η τιμη. Απλα πραματα.

Εγώ έχω την απορία: επαγγελματίας θέλει να αγοράσει από Αμερική για να γλιτώσει 50€ και να μην έχει επίσημο σερβις και ανταλλακτικά σε κάτι που θα κρατήσει χρόνια; Προσωπικά αγοράζω από Κίνα και eBay κλπ κλπ αλλά είμαι ερασιτέχνης...

Έχεις ένα δίκιο αλλά απο ότι είδα δεν γλυτώνει μόνο €50.
Τα πήρε στην μισή τιμή σε σχέση με Ελλάδα.
Αξιόπιστα εργαλεία είναι οπότε ίσως και να τον συμφέρει.
Άλλωστε είναι μικρός σε ηλικία όπως γράφει ο φίλος, θα μεγαλώσει και θα μάθει 🙂

• Like
Reactions: KOSSTV
Εγώ έχω την απορία: επαγγελματίας θέλει να αγοράσει από Αμερική για να γλιτώσει 50€ και να μην έχει επίσημο σερβις και ανταλλακτικά σε κάτι που θα κρατήσει χρόνια; Προσωπικά αγοράζω από Κίνα και eBay κλπ κλπ αλλά είμαι ερασιτέχνης...
Αμα ήταν μόνο 50 ευρώ δεν το συζυταμε καν ότι συμφέρει γιατί αυτά τα περνει πίσω εάν κόψει τιμολόγιο...
Αλλά συζυταμε για πολυ περισσότερα...
Φίλος κηπουρός έχει φέρει από Αμερική εργαλεια της Dewalt πριν απο χρονια σε combo kit των 700-800ευρω όταν εδώ έιχαν 1500ευρω..και να του χαλάσει κάτι θα πληρωσει την επισκευή και πάλι θα τον συμφέρει..εάν δεν φτιάχνεται θα πάρει άλλο...και πάλι τον συμφέρει..
Θέλω να πω οτι τα καλά επαγγελματικα εργαλεια δεν χαλάνε τόσο εύκολα και η εγγύηση των 2-3 χρονων είναι μικρή..οπότε και από εδώ να το πάρεις πάλι θα πληρώσεις άμα βγεις από την εγγύηση..
Δεν συζυταω την περιπτωση ελαττωματικόυ η προβληματικου εργαλείου.. εκεί υπάρχει σαφως θέμα...αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές..

• Like
Reactions: enduras1
Δεν θα πληρώσει καμία επισκευή.

Η εγγύηση της Dewalt είναι παγκόσμια όπως θα έπρεπε να ειναι.

Έτσι δηλώνονται κανονικά στην ελληνική Dewalt και βλάβες εντός εγγύησης καλύπτονται δωρεάν!

Συγγνώμη αλλά διάβασες όσα έγραψα και έγραψαν τα παιδιά,έκανες τις προσθαφαιρέσεις και έβγαλες σαν αποτέλεσμα της διαφοράς...50 ευρώ;
Tόσο κάνει αν από τα 340 αφαιρέσεις 130;

Το Σαββατο 26/08 εχει σε προσφορα εναν τορνο της Parkside απο 119 στα 89. Δεν ξερω αν αξιζει σαν τορνος μιας και δεν εχω ασχοληθει ακομα αλλα μπορουν να μας πουν οσοι γνωριζουν.
1692878447643.png

• Like
Reactions: Ali Malik
Κυρ. εσύ που τον έχεις δει αυτός ο ξυλότορνος υπάρχει περίπτωση να πάρει κανονικό τσοκ επάνω ??

πρεπει να ειναι εξαιρετικο σε αυτη τη τιμη στα 25 ευρω
εχω ενα παρομοιο, οπως και αυτο με δυο μπαταριες αλλά βασικα ειναι παναλαφρο και φθηνοτερο απο ενα κατσαβιδι 4V και με τσοκ
αν ψαχνετε κατι φθηνο που να βιδωνει και να τρυπαει ελαφρα, παρτε το γιατι εχει και τσοκ και πολλα εξαρτηματακια , μυτουλες καρυδακια κλπ

https://apothikinikolaidi.gr/produc...IwjLGomTCraARFguIm7SxVYVY8g8bS91g3XZN7jphXPdw

Κυρ. εσύ που τον έχεις δει αυτός ο ξυλότορνος υπάρχει περίπτωση να πάρει κανονικό τσοκ επάνω ??
Θα το δω όταν επιστρέφει στην Αθήνα ο φίλος που τον έχει Νίκο.
Αν θυμάμαι καλά έχει ΜΤ2 υποδοχή στο μοτέρ χωρίς σπείρωμα όμως.
Αυτό σημαίνει πως θέλεις κώνο ΜΤ2 που να βγάζει σπείρωμα ώστε να βιδώσεις το τσοκ επάνω.

• Like
Reactions: osatosa
Ηλεκτρονικα γυαλια ηλεκτροσυγκολλησης με 6 ευρω και κατι απο το Banggood με το κουπονι BGf90dc6

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ