Εκπτώσεις-Προσφορές.

Oχι μόνο για τα μάτια.
Όλο το πρόσωπο του χρήστη θα γίνει ,ας μου επιτραπεί η έκφραση, σαν τον κωλο της μαϊμούς.
Δυστυχώς θέλει πολύ καλή κάλυψη επειδή η ακτινοβολία ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΕΤΑΙ.

Για αυριο Τεταρτη 30 Αυγουστου, εκπτωτικο κουπονακι 3 ευρω απο το Λιντλ για αγορες ανω των 30 ευρω. Μεσω της εφαρμογης.
Ame1uRth.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV
Oχι μόνο για τα μάτια.
Όλο το πρόσωπο του χρήστη θα γίνει ,ας μου επιτραπεί η έκφραση, σαν τον κωλο της μαϊμούς.
Δυστυχώς θέλει πολύ καλή κάλυψη επειδή η ακτινοβολία ΔΕΝ ΑΣΤΙΕΥΕΤΑΙ.

Tα ματια προστατευονται μια χαρα, απλα αυτα τα ηλεκτρονικα γυαλια δεν καλυπτουν ολο το προσωπο. Εαν εχεις ενδειξεις, λινκς, οτι ειναι επικινδυνα για τα ματια, τοτε αλλαζει το πραμα.

Εαν ειναι να κανεις ενα δυο τσιμπηματακια, ειτε περιστασιακη μικρη χρηση, τα γυαλια ειναι βολικα και καμμια σχεση με το να φορας την περικεφαλαια σε ευελιξια και ανεση.
Σιγουρα η μασκα προσωπου παρεχει μεγαλυτερη προστασια απο τα γυαλια, οπως αλλωστε και η πανοπλια.. καθε τι ομως εχει την χρηση του και τον σκοπο του.
Παλια, για συντομες εργασιες ειχα αυτα τα γυαλια προστασιας και δεν ειχα ποτε θεμα.
7JnbrZZl.jpg

Ολα χρειαζονται κατα τη γνωμη μου και η μασκα και τα μικρα και βολικα γυαλια των 6 ευρω..

Μιχαλη εαν μιλάμε για 2-3 κολλήσεις και μόνο δεν το συζυταμε και μια στο τόσο..

Απλώς θεωρώ ότι η ποιότητα του γυαλιού για την ακτινοβολία που βγάζει η έντονη λάμψη κατα την κόλληση δημιουργεί εξ αρχής πρόβλημα.. θεωρώ ότι σε αυτήν την τιμή δεν πληρούνται σοβαρές προδιαγραφές προστασιας ακόμη και για μια φορά..
Προτημω την κάσκα παρότι βαριά και δημιουργεί ταλαιπωρία...Είναι πιο συγουρη...

Βάζω ένα link με πληροφορίες..

Το λινκ δεν λεει κατι αγνωστο, αναφερει γενικες πληροφοριες. Ουτε μπορουμε να ξερουμε εαν το γυαλι μιας οικονομικης κασκας ειναι καλυτερο η χειροτερο απο αυτο ενος οικονομικου γυαλιου.

Δεν μπορουμε επισης να κρινουμε το προιον λογω χαμηλης τιμης. Μπορουμε ομως να κρινουμε εαν υπαρχουν ενδειξεις οτι το προιον ειναι ακαταλληλο.

Δηλαδη το laser που πηραμε για 130 ευρω ενω η κανονικη τιμη του ειναι 500 δεν ειναι καλο? Η μηπως το ρολλερ που αγορασαμε για 4 ευρω (!!!) αντι 40+ εχει προβλημα?

Παντως σε κανα μηνα θα εχουμε εγκυρη αποψη καθως φιλος που ασχολειται πολυ με ηλεκτροσυγκολλησεις, εχει παραγγειλει και θα παραλαβει τα εν λογω γυαλια, οποτε υπομονη :)

συνηθως η καθε λαμα εχει πολυ παραπανω . μιλαμε για μπος και ανοξειδωτες που κανουν για τροφιμα (παγο, κρεας κλπ) και οχι μονο καθως δεν προκειται να σκουριασουν ποτέ!
ειναι η ανωτατη ποιοτητα λαμας. κινεζα την ειχα αγορασει περι τα 6 ευρω σε προσφορα. χτες ειχε και τις 5 μαζι σε αυτη τη τιμη. πρωτα σιγουρευτηκα οτι εφυγαν και μετα το βαζω εδω γιατι παλια την εχω πατησει :) αλλά δυστυχως πλεον σε αυτη τη τιμη εχει μονο τη μια που και παλι ειναι ευκαρια για αυτη τη λαμα
https://www.skroutz.gr/s/24027149/Bosch-S1211K-Λάμες-Special-for-Ice-300mm-5τμχ.html

χτες ειχε και τις κλην φορ γουντ της μπος και τις 5 , για 2 € . και στα 5 ευρω ομως ευκαιρια ειναι και παλι γιατι τις εχω και ειναι εξαιρετικες. φυσικα ξαναπαραγγελθησαν στα 2€ και οι 5
https://www.skroutz.gr/s/24024964/Bosch-T101B-Λάμες-Clean-for-Wood-για-Ξύλο-5τμχ.html

Last edited:
Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά κυκλοφορεί κουπόνι 50% στο temu μέχρι 100 ευρώ. Έκανα ήδη 4 αγορές για εμένα και φίλους και όντως πλήρωσα τα μισά. Στα 104 ευρώ πλήρωσα 54. Απλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κατεβάζεις την εφαρμογή για πρώτη φορά στο κινητό σου και να κάνεις νέο λογαριασμό και όλα αυτά μαζί με την παραγγελία μέσα σε μια ώρα. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω το κουπόνι γιατί είναι από έναν youtuber, δεν έχω ώφελος από όλο αυτο αλλά το θεωρώ μεγάλη ευκαιρία για όλους μας . Το κουπόνι είναι apc09030
Η χρήση του κουπονιού είναι ΜΟΝΟ για μια φορά κ μέσα σε ΜΙΑ ώρα. Καλό είναι να δείτε πρώτα μέσω chrome το θα χρειαστείτε αλλιώς ο χρόνος δεν θα σας φτάσει.

Καλησπέρα
Κάποιο κουπόνι για -5 ευρώ τρέχει μέσω του skroutz plus για αγορές > 20 ευρώ.
Δεν ασχολήθηκα ακόμη...
Για όσους διαθέτουν skroutz plus χρησιμοποιούν τον κωδικό MYAPPDAY και λαμβάνουν €5 έκπτωσης στην παραγγελία τους.
Ισχύει μόνο για σήμερα!

συνηθως η καθε λαμα εχει πολυ παραπανω . μιλαμε για μπος και ανοξειδωτες που κανουν για τροφιμα (παγο, κρεας κλπ) και οχι μονο καθως δεν προκειται να σκουριασουν ποτέ!
ειναι η ανωτατη ποιοτητα λαμας. κινεζα την ειχα αγορασει περι τα 6 ευρω σε προσφορα. χτες ειχε και τις 5 μαζι σε αυτη τη τιμη. πρωτα σιγουρευτηκα οτι εφυγαν και μετα το βαζω εδω γιατι παλια την εχω πατησει :) αλλά δυστυχως πλεον σε αυτη τη τιμη εχει μονο τη μια που και παλι ειναι ευκαρια για αυτη τη λαμα
https://www.skroutz.gr/s/24027149/Bosch-S1211K-Λάμες-Special-for-Ice-300mm-5τμχ.html

χτες ειχε και τις κλην φορ γουντ της μπος και τις 5 , για 2 € . και στα 5 ευρω ομως ευκαιρια ειναι και παλι γιατι τις εχω και ειναι εξαιρετικες. φυσικα ξαναπαραγγελθησαν στα 2€ και οι 5
https://www.skroutz.gr/s/24024964/Bosch-T101B-Λάμες-Clean-for-Wood-για-Ξύλο-5τμχ.html

ενταξει "καλο" το ψεμα τους
τσεκαρα και ξανατσεκαρα τη παραγγελια. αν μη τι αλλο στις 5 λαμες σεγας ηταν ρητο. κι ομως ηρθε μονο μια λαμα εναντι 2 ευρω , οταν οι 5 κανουν 5ευρω
η δε σπαθολαμα η μια αντι οι 5 στα 7 ευτω και κατι
το δε βελκτρο τριβειου καμια σχεση το αποσταλθεν με την φωτο. ενα απλο φθηνο λιγο πιο παχυ βελκτρο ενω μοιαζει στη φωτο με πολυ ακριβοτερα και παχυτερα , πληρωμενο στα 9 ευρω και κατι!

εκανα την καταγγελεια μου στο σκρουτζ, οψομεθα στο κατα ποσο το homepraktika θα εξακολουθει οποτε θελει αλλα να λεει και αλλα να κανει
για του λογου το αληθες η καρτελα παραγγελειας
αναφερεται καθαρα οτι ειναι μια συσκευασια των 5 τεμ και στη σπαθοσεγα και στις λαμες σεγας
ελπιζω το σκρουτζ να δικαιωσει τη φημη του και οχι τον καθε τυχαρπαστο. δεν ειναι για την αγορα τουτη ουτε αν αισθανομαι βλακας. ειναι το να μην επιτρεπεται στους απατεωνισκους να εκμεταλλευονται το κοσμο
και μην πει κανεις οτι και καλα παρα ηταν φθηνα, και παλια που ειχαμε αγορασει φθηνα πχ απο το βιδα λαμες της μακιτα, μια χαρα καταστημα ηταν και εστειλε αυτα που ελεγε κι ας ηταν οι τιμες γελοιες
τωρα ετουτοι εδω το παιζουν πονηροι

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης (122).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (122).png
    225.1 KB · Views: 54
Last edited:

Νομίζω για τα χαρακτηριστικά του σε αυτή την τιμή δε παίζεται.

• Like
Reactions: Coupondealer.gr

Νομίζω για τα χαρακτηριστικά του σε αυτή την τιμή δε παίζεται.
Κάποτε τον σκεφτόμουν όταν έκανε πάνω από 200. Αλλα το συγκεκριμένο μοντέλο είχε πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω αν λύθηκαν. Ήταν ο πρώτος εκτυπωτής που εβγαλε η BQ . Ποιοτική μητρική οδηγούς μοτέρ , διπλό λειτουργικό και οθόνη αφής, αλλά πολλά προβλήματα στο λειτουργικό. Σκέψου ότι έβγαλε ένα pad με klipper η εταιρεία που υποστηρίζει μέχρι και εκτυπωτές τρίτων και στα ψιλά γράμματα γράφει οτι δε υποστηρίζει σωστά τον Β1 . Το δικό της εκτυπωτή δηλαδη ...

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Και μια και κουβεντιάσαμε πιο πίσω για πηγές ενέργειας δείτε αυτό στα 100 ευρώ περίπου.
Νομίζω είναι ιδανικό στα 600 βαττ με ηλιακό πάνελ 100 βαττ.