Εκπτώσεις-Προσφορές.

Πολύ καλή τιμή για μύτες παλμικού.

Ακριβες αντιγραφο του αντιστοιχου Μilwaukee!! Στη μιση τιμη περιπου και μαλλον αξιζουν, Γερμανικη αξιοπιστη εταιρεια ειναι.

Ναι, πιθανως να μην τους πολυσυμφερει με τους δασμους και τα τελη απο Αμερικη, ενω τα αλλα περα απο την καλη (καλυτερη μαλλον) ποιοτητα, ειναι και Γερμανικα.

Kι εγώ ψάχνομαι για εκκινητή
Διαβασα για εναν εκκινητη μπαταριας ΧΩΡΙΣ μπαταριες μεσα!!!
Εχει μονο πυκνωτες και ακουγεται παρα πολυ ενδιαφερον αλλα εξαντληθηκε καθως το κουπονακι ειχε βγει αρχες Αυγουστου στα 55 ευρω!
Τωρα κοστιζει 146 ευρω και περιμενουν να ξαναστοκαρουν.

Εχει κανεις αποψη για αυτους τους εκκινητες?
Ειναι χρησιμοι καθως οι πυκνωτες που εχει μεσα μπορουν να φορτισουν μεσα σε 2-3 λεπτα απο την ψοφια μπαταρια του αυτοκινητου.

Eδω ενα βιντεακι απο αυτο το ειδος των εκκινητων.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ψάχνομαι κι εγώ για εκκινητή.Δες κι εσύ στο TEMU που υπάρχει κουπόνι -50% για αγορές τουλάχιστον 100 ευρώ με νέα εγγραφή μπας και βρεις κάτι ενδιαφέρον.
Αυτό εδώ για παράδειγμα και επειδή είμαι εντελώς άσχετος,θα εκκινήσει μια μπαταρία 74Ah?

Ψάχνομαι κι εγώ για εκκινητή.Δες κι εσύ στο TEMU που υπάρχει κουπόνι -50% για αγορές τουλάχιστον 100 ευρώ με νέα εγγραφή μπας και βρεις κάτι ενδιαφέρον.
Αυτό εδώ για παράδειγμα και επειδή είμαι εντελώς άσχετος,θα εκκινήσει μια μπαταρία 74Ah?

Ναι ανετα κανει για την μπαταρια σου και πολυ παραπανω αν κρινω απο τα specs.
Eχει στην ιδια συσκευη και κομπρεσσερακι για τα λαστιχα που ειναι πολυ εξυπηρετικο, αν δεν εχεις.

Ναι ανετα κανει για την μπαταρια σου και πολυ παραπανω αν κρινω απο τα specs.
Eχει στην ιδια συσκευη και κομπρεσσερακι για τα λαστιχα που ειναι πολυ εξυπηρετικο, αν δεν εχεις.
Σ΄ευχαριστώ πολύ.Δεν με νοιάζει καθόλου το κομπρεσεράκι αφού έχω μέσα στο αμάξι το φοβερό και τρομερό Bosch https://www.skroutz.gr/s/36391901/Bosch-Trompa-Aytokinitou-150PSI-18V-0603947100.html και στο σπίτι αυτό:https://www.skroutz.gr/s/17605547/B...PSI-me-Kalodio-Anaptira-12V-BDCINF18N-QS.html.
Το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά του έστω και με την έκπτωση του -50% στα 65€;
Ο κινητήρας μου είναι diesel 2.200cc.

Last edited:

Τι κουπόνι είναι αυτό?
Επειδή έκανα πριν μια παραγγελία 50 ευρώ δλδ αν διπλασιασω τα προϊόντα με αυτο το κουπόνι θ πληρώσω και πάλι 50?

Τι κουπόνι είναι αυτό?
Επειδή έκανα πριν μια παραγγελία 50 ευρώ δλδ αν διπλασιασω τα προϊόντα με αυτο το κουπόνι θ πληρώσω και πάλι 50?
Έχει στη περιγραφή τα κουπόνια.

Έχει στη περιγραφή τα κουπόνια.
Ωραίος!
Ευχαριστώ!
Με 10 ευρώ παραπάνω πήρα πολλά περισσότερα πράγματα!

Ακριβες αντιγραφο του αντιστοιχου Μilwaukee!! Στη μιση τιμη περιπου και μαλλον αξιζουν, Γερμανικη αξιοπιστη εταιρεια ειναι.
To συγκεκριμένο αυτό τον καιρό το φέρνουν αρκετά καταστήματα στην ίδια τιμή (19,95) οπότε δεν αποτελεί και καμιά ευκαιρία η αγορά του ειδικά από το eshop (το αναφέρω απλά επειδή μπήκε ως τέτοιο στις προσφορές). Ενδεικτικά και μόνο:

Από κει και πέρα, αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία από την εν λόγω φίρμα (KWB), φαίνεται να σχετίζεται με τη γνωστή μας Einhell... καθώς τόσο το εν λόγω σετ όσο και αρκετά άλλα αναφέρονται σε σάιτ που τα πωλούν ως KWB Einhell ή KWB by Einhell.
Κατά συνέπεια και δοθείσης της τιμής του εν λόγω και των καταβολών της φίρμας υπό της οποίας το σήμα πωλείται, δεν θεωρώ λογικό να αναμένει κάποιος ότι πρόκειται για σετ που ξεφεύγει (προς τα πάνω) σε ποιότητα από το "σορό" στην κατηγορία. Αυτό βέβαια είναι διαφορετικό από το γεγονός ότι το εν λόγω σετ αναμένεται να καλύψει με σχετική άνεση τις απαιτήσεις ενός ερασιτέχνη σαν τους περισσότερους από εμάς, και ως τέτοιο (κι όχι ως "γερμανικής" ποιότητας) ας το έχουμε κατά νου.
Προφανώς το ότι μια εταιρεία έχει γερμανικές καταβολές δε συνεπάγεται αυτόματα ότι τα εργαλεία που πωλούνται εν γένει με το όνομά της χρήζονται "γερμανικής" ποιότητας.
Τα αναφέρω όλα αυτά εντελώς καλόπιστα, προς αποκατάσταση και μόνο της "αθέατης" όψης κάποιων πραγμάτων, και σε καμία περίπτωση για να "μειώσω" το αρχικό σχόλιο του Κυριάκου ή το δικό σου.

Οχι, νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε καλυτερο και σε μικροτερη τιμη.
Εγω περιμενω στωικα και τις εκπτωσεις απο το Banggood επειδη γιορταζει τον Σεπτεμβρη τα γενεθλια του.

Εαν βρω κατι που θεωρω καλο θα το ποσταρω στις προσφορες, ειτε ειναι με μπαταριες ειτε με πυκνωτες.

• Like
Reactions: KOSSTV and lazarefa
Ναι, πιθανως να μην τους πολυσυμφερει με τους δασμους και τα τελη απο Αμερικη, ενω τα αλλα περα απο την καλη (καλυτερη μαλλον) ποιοτητα, ειναι και Γερμανικα.
Μιχάλη τι σε κάνει να θεωρείς πιθανό ότι εταιρεία στην Ελλάδα προμηθεύεται τα Stanley από Αμερική και όχι μέσω της Stanley Europe; https://www.stanleytools.eu/
Από κει και πέρα θα διαφωνήσω ότι εν γένει η ποιότητα των ΚWB είναι ανώτερη των Stanley (στην καλύτερη περίπτωση να είναι περίπου ίδια σε κάποια προϊόντα με κοινό προμηθευτή για Stanley και ΚWB).
Το σίγουρο είναι ότι στις τιμές που πωλούσε τα Stanley το Praktiker (πολύ ακριβά) δεν αξίζαν, και για αυτό πιθανότατα έμεναν απούλητα στα ράφια τους.
Έχω χαζέψει πολλές φορές τα τελευταία 3-4 χρόνια προϊόντα Stanley σε φυσικό κατάστημα Praktiker, και πάντα είχα την απορία αν πραγματικά περιμένουν να πουλήσουν "Fiat δεκαετίας 80 σε τιμές Audi" (που λέει ο λόγος, δεν έχω κάτι με τη Fiat, ίσα ίσα)...
Από κει και πέρα, επειδή έβλεπα ότι στα καταστήματα Praktiker υπήρχε υπερβολική προώθηση/έκθεση των Stanley (ιδιαίτερες/έντονες προθήκες/ράφια ώστε να κάνουν μπαμ στο μάτι του πελάτη και να τον ελκύουν). προφανώς υπήρξε κάποια ιδιαίτερη εμπορική συμφωνία μεταξύ Praktiker και Stanley, η οποία δεν "περπάτησε" στην πράξη, βάσει οικονομικών αποτελεσμάτων (πωλήσεων/τζίρου) για την Praktiker, οπότε το "έληξαν". Σιγά μη νοιάστηκε η Praktiker να βελτιώσει το value for money για εμάς τους πελάτες της. Προσωπικά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι πάλι ακριβότερα από τα έξω καταστήματα θα πουλά τα KWB (πλην των περιόδων εκπτώσεων/προσφορών).
Kάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν 1,5-2 χρόνια με τα Leroy Merlin και τα προϊόντα Bahco που έφερναν ως premium εργαλεία. Αποφάσισαν να τα "σκοτώσουν" σταματώντας το στοκάρισμά τους και για το λόγο αυτό τα έδιναν με σοβαρές εκπτώσεις (-60% έως -75%) μέχρι να εξαντληθούν όλα τα αποθέματα που είχαν. Δε νομίζω ότι τα αντικατέστησαν με κάποια άλλη εταιρεία της προκοπής.
Σε τέτοιου τύπου πολυκαταστήματα το μάρκετινγκ είναι πάνω από όλα, κακά τα ψέματα, άσχετα του πως θα το πλασάρουν το πράγμα σε εμάς τους καταναλωτές.

Ναι ειναι πιθανον να υπηρξε αλλος λογος για τα Praktiker αλλα νομιζω οτι βαρυνει ιδιαιτερα το γενονος οτι η KWB ειναι επισης Γερμανικη εταιρεια.
Για το θεμα των δασμων ποιος λεει οτι η Stanley Ευrope δεν πληρωνει εισαγωγικους δασμους οπου και αν εδρευει στην ΕΕ.
Εκτος εαν τα φτιαχνει με licence σε ευρωπαικα εργοστασια πληρωνοντας μονο Royalties στην Αμερικανικη εταιρεια.

Για την ποιοτητα που εγραψα οτι στις μυτες ειναι 'μαλλον καλυτερη' η KWB, ειναι προσωπικη αποψη, υποκειμενικη μαλιστα κρινοντας μονο απο το πως φαινεται το ατσαλι. Δεν εχω τεσταρει ουτε τις μεν ουτε τις δε, απλα μου μοιαζουν με τις wiha και τις proxxon οι οποιες ειναι εξαιρετικης ποιοτητος μυτες.

Bλεπω ενα starter / εκκινητη μπαταριας αυτοκινητου, χωρητικοτητας 15,000μΑω και μεγιστη ενταση 1500Α, απο banggood, Τσεχια, με 44 ευρω με το κουπονι BG5ff1b8

Bλεπω ενα starter / εκκινητη μπαταριας αυτοκινητου, χωρητικοτητας 15,000μΑω και μεγιστη ενταση 1500Α, απο banggood, Τσεχια, με 44 ευρω με το κουπονι BG5ff1b8

Το ότι δεν αναφέρει 12v δεν έχει σημασία;
Eπίσης,η γκουμούτσα που ήθελα να πάρω από το TEMU ήταν 10.000 και αυτό εδώ το πραγματάκι,15.000;

Last edited:
Το ξεχασανε :)

Moυ φαινεται καλη περιπτωση με αρκετη χωρητικοτητα και μεγιστη ενταση. Πολυ ισχυροτερο απο αυτο που ειχες βαλει. Το σκεφτομαι σοβαρα και εγω.

Το ξεχασανε :)

Moυ φαινεται καλη περιπτωση με αρκετη χωρητικοτητα και μεγιστη ενταση. Πολυ ισχυροτερο απο αυτο που ειχες βαλει. Το σκεφτομαι σοβαρα και εγω.
δεν γ.....Το παρήγγειλα.Ευχαριστώ για την ανάρτηση.