το ωχ έχει να κάνει με το ότι τον παρήγγειλα.Μη μου πεις...;
Αυτό αναφέρω και εγώ αλλά δεν γίνομαι κατανοητός.Kick back σε μπαταρίας; Αυτά φρενάρουν στιγμιαία.
Εχω φερει στον κολλητο μου πολλα τετοιο μικρα διαφορα μοντελα για το χωριο για φιλους του.. Δεν εχω ακουσει τιποτα κακο η να μην δουλευειΓια πείτε οποίος γνωρίζει τι λέει το παρακάτω και ειδικά οι μπαταρίες του
![]()
Στα 28.32€ από αποθήκη Τσεχίας | VIOLEWORKS 6 Inch Portable Electric Pruning Saw Rechargeable One-hand Woodworking Electric Chain Saws W/ 1/2 Battery
Στα 28.32€ από αποθήκη Τσεχίας | VIOLEWORKS 6 Inch Portable Electric Pruning Saw Rechargeable One-hand Woodworking Electric Chain Saws W/ 1/2 Battery #Banggood ✂️ Coupon BGRANVIKS6 💵 28.32€ Αγοράστ…coupondealer.gr
Γενικά αξίζει για περιστασιακή χρήση;
Γνωριζει κανεις αυτο το μαγαζι (JMCtech) απο το Καρπενησι? To βλεπω συνεχως στο skroutz πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τον δευτερο.
Βεβαια σε πολλα ειδη λεει οτι εχει εως ενα μηνα παραδοση, πραμα που σημαινει οτι κανει εκ των υστερων παραγγελια, το οποιο δεν ειναι κακο, αλλα εχει κανεις αποψη?
Έχω αγοράσει και εγώ κανα 2-3 φορες στο παρελθόν. Όντως στα περισσότερα έχει αρκετή αναμονή αλλά μια χαρά είναι το μαγαζί.Γνωριζει κανεις αυτο το μαγαζι (JMCtech) απο το Καρπενησι? To βλεπω συνεχως στο skroutz πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τον δευτερο.
Βεβαια σε πολλα ειδη λεει οτι εχει εως ενα μηνα παραδοση, πραμα που σημαινει οτι κανει εκ των υστερων παραγγελια, το οποιο δεν ειναι κακο, αλλα εχει κανεις αποψη?
Γνωριζει κανεις αυτο το μαγαζι (JMCtech) απο το Καρπενησι? To βλεπω συνεχως στο skroutz πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τον δευτερο.
Είχα παραγγείλει από το συγκεκριμένο μαγαζί τέλη Ιουνίου ένα παλμικό κατσαβίδι 18V της Makita. Έκανε ακριβώς 30 μέρες να έρθει, εντός του χρόνου που έγραφε στο σάιτ (14-30 ημέρες). Όταν παρέλαβαν και απέστειλαν την παραγγελία με ενημέρωσαν σχετικά με email, στέλνοντας τον αριθμό αποστολής (ACS). Πλήρωσα με αντικαταβολή. Το προϊόν ήταν όπως αναμενόταν. Με λίγα λόγια, αν προσπεράσει κανείς το χρόνο αναμονής για παράδοση (που πάντως είναι γνωστός πάνω-κάτω πριν παραγγείλεις, από τη σχετική πληροφόρηση στο σάιτ), όλα καλά με το εν λόγω κατάστημα από μένα.Γνωριζει κανεις αυτο το μαγαζι (JMCtech) απο το Καρπενησι? To βλεπω συνεχως στο skroutz πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τον δευτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.