Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ο Κυριακος εχει.

Παρε της Total, εχω παρει ενα για δοκιμη και ειναι μια χαρα!

Αν παρεις της Τοταλ, παρε και μενα ακομα ενα :)

Ο Κυριακος εχει.

Παρε της Total, εχω παρει ενα για δοκιμη και ειναι μια χαρα!

Αν παρεις της Τοταλ, παρε και μενα ακομα ενα :)
Αυτό είναι πλαστικό....μεταλλικό δεν είναι αυτό του Κυριακού που συζυταμε...;

• Like
Reactions: Χιωτης
Με χαρα να σου παραγγείλω.
Να παραγγηλεις αμα παρεις και για εσενα..οχι για μονο για μενα...και θα ειναι..
Ηθελα να σε παρω και τηλ σημερα να δω ποτε θα παμε να δουμε τη δουλεια στο εξοχικό!
..ενας καλος λογος να βρεθουμε αλλα και για να παμε....;)
Προς ωρας ακομη γινεται πανικος και τις 2 επομενες Κυριακες δινει η μεγαλη κορη proficiency ...Θα το κανονησουμε ομως...

πηρε ο ματι προσφορα του 24-λιτου κομπρεσερ αερα στο λερου στα 99. δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, σαν ολα τα απλα κινεζικα θα ειναι, αλλα τα 99 ευρω ειναι τιμη πριν 10 χρονια

Ένα πλήρες router lift σε πολύ καλή τιμή €54 για όσους έχουν router makita.
Για ρίξτε μια ματιά μήπως αξίζει

[18,58€ 33% OFF]M8 Black/Red CNC Router with Aluminum Inverted Plate Lift Table and Electric Wood Milling Platform Woodworking Tools from Tools on banggood

Ένα πλήρες router lift σε πολύ καλή τιμή €54 για όσους έχουν router makita.
Για ρίξτε μια ματιά μήπως αξίζει

[18,58€ 33% OFF]M8 Black/Red CNC Router with Aluminum Inverted Plate Lift Table and Electric Wood Milling Platform Woodworking Tools from Tools on banggood
Αν το θέλει κάποιος ας μου πει για να ζητησουμε κουπονι μπας και πεσει κιαλο η τιμη του :)

• Sad
Reactions: newbie
Αν ψάχνετε για Pressure Pot για να βάζετε τις κατασκευές από υγρό γυαλί για να φεύγουν οι φυσαλίδες, το Alixepress έχει μια καλη προσφορά και μια έξτρα έκπτωση λόγω των γιορτών.

Η έκδοση των 60psi, (που είναι υπεραρκετά γιατί το υγρό γυαλί δεν θέλει ούτε 40), έρχεται από αποθήκες Τσεχίας, συνολικά στα 75€ μόνο.

2023-12-19_07-57-29.jpg

Σπάνια κατεβαίνουν τόσο σε τιμή τα pressure pots :)

Πηγα σημερα να παρω ενα αλλα ειχε ληξει δυστυχως.

Σχεδόν στην ίδια τιμή προσφοράς (με ενα 7% voucher που τρέχει αυτές τις μέρες) βγαίνει και η Dipon DE από amazon.de που χρησιμοποιώ, αν παραγγείλεις 2 κομμάτια. Και είναι καλύτερη από την απλή της Mercola που είχε προσφορα το Praktiker.

2023-12-19_08-08-56.jpg

Σχεδόν στην ίδια τιμή προσφοράς (με ενα 7% voucher που τρέχει αυτές τις μέρες) βγαίνει και η Dipon DE από amazon.de που χρησιμοποιώ, αν παραγγείλεις 2 κομμάτια. Και είναι καλύτερη από την απλή της Mercola που είχε προσφορα το Praktiker.

View attachment 224640
Ωραιος!
Θα τις χρειαστεις και τις δυο η να τις παρουμε μαζι?

Οσο για το pressure pot σωστα επραξες.

Ωραιος!
Θα τις χρειαστεις και τις δυο η να τις παρουμε μαζι?

Δεν παρήγγειλα ακόμα. Εγώ ένα θέλω.
Αν θέλεις παραγγέλνω δυο για να μας έρθει πιο φτηνά, στα 40,60 έκαστος.

Αν είναι, θα παραγγείλω το βράδυ που θα γυρίσω από τη δουλειά. :)

• Like
Reactions: jagtm