Mε τιμή που ξεκινάει στα 165€ στο skroutz,μάλλον ευκαιριάρα είναι.Το τσίμπησα.Αρκετά δελεαστική η τιμή για το παρακάτω πριονάκι/σπαθοσέγα μπαταρίας AdvancedCut 18 της πράσινης σειράς της Bosch (έκδοση σόλο) από το γερμανικό amazon:
Amazon.de
www.amazon.de
Σωστός.. δεν το παρατήρησα..Η χαμηλή τιμή είναι χωρίς μπαταρία, κλασσικά λάθη της περιγραφής του skroutz.. 52€ το σωστό της περιγραφής.
Σωστά σκέφτεσαι...!!!Off topic
Off topic
Βρε Κωστή, οπότε γράφεις total το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό ρε φίλε είναι το γιαούρτι
View attachment 225051
Μα είναι μάρκα για εργαλεία αυτή;
Εγώ δεν ακολουθώ τον ολισθηρό δρόμο της λεηλασίας και του πλιάτσικουΈχυσα και 1 δάκρυ χαράς την ώρα της λαφυραγώγησης.
Το ίδιο πρέπει να ένοιωσε και ο newbie που ανάρπαξε τα φρεζάκια.
Αυτά που πήρα εγώ είναι ανευ διαστάσεων. Δηλ "γουρούνι στο σακί"Είναι τα 10 των 3mm και τα 10 των 6mm ή αντελήφθην λάθος; Τα λαφυραγώγησα για περίπου 6 τάλαντα έκαστο σετάκιον.
![]()
Carbitfräser-Set kompatibel mit Dremel, 1/8" Schaft, 20PCS Die Grinder Rotary Tool Rasp Wood Carving Bits Zubehör
Nur US$23.57, kaufen Sie den besten Carbitfräser-Set kompatibel mit Dremel, 1/8www.banggood.com
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.