Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αρκετά δελεαστική η τιμή για το παρακάτω πριονάκι/σπαθοσέγα μπαταρίας AdvancedCut 18 της πράσινης σειράς της Bosch (έκδοση σόλο) από το γερμανικό amazon:

• Like
Reactions: anastasg and KOSSTV
Αρκετά δελεαστική η τιμή για το παρακάτω πριονάκι/σπαθοσέγα μπαταρίας AdvancedCut 18 της πράσινης σειράς της Bosch (έκδοση σόλο) από το γερμανικό amazon:
Mε τιμή που ξεκινάει στα 165€ στο skroutz,μάλλον ευκαιριάρα είναι.Το τσίμπησα.

Για όποιον διαθέτει μπαταρίες και φορτιστή είναι τιμή που δεν θέλει σκέψη, απλά το παραγγέλνει

• Like
Reactions: KOSSTV
Off topic

Off topic
Βρε Κωστή, οπότε γράφεις total το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό ρε φίλε είναι το γιαούρτι 😁😁
View attachment 225051

Μα είναι μάρκα για εργαλεία αυτή;
Σωστά σκέφτεσαι...!!!

Κανεις όλες τις δουλειές,με την δύναμη που έχουν, "γιαούρτι"....:ROFLMAO::ROFLMAO:

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, το banggood έβαλε σε snap up κάποια πραγματάκια (φρεζάκια κλπ) για όποιον ενδιαφέρεται
Πάλι κάτι πήραμε:).
Για 0,90€ καλά είναι, αλλά αν δεν είναι κόλπο του marketing, ήταν το τελευταίο σε απόθεμα.
1703686939421.png

Ειδα παραπανω την αρχαια Ελληνικη μεταφραση του 'snap up' που εχει κανει ο translator του banggood και ριγησα!!

snap up = Aναρπαζω!!😲

Αναρπαζω= οικοιοποιουμαι βιαια, λαφυραγωγω, λεηλατώ!! Τελεια αποδοση της λεξης snap up στην Ελληνικη!!

Συγχαρητηρια σε οσους προλαβαν και λεηλατησαν :)

Έχυσα και 1 δάκρυ χαράς την ώρα της λαφυραγώγησης.
Το ίδιο πρέπει να ένοιωσε και ο newbie που ανάρπαξε τα φρεζάκια.
Εγώ δεν ακολουθώ τον ολισθηρό δρόμο της λεηλασίας και του πλιάτσικου :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ακολουθώ το Direct Response (Τεχνική marketing που προκαλεί την άμεση ανταπόκριση σε προσφορές). Άρα, μήπως είμαι εγώ το θύμα; :unsure: 😂😂😂😂

Είναι τα 10 των 3mm και τα 10 των 6mm ή αντελήφθην λάθος; Τα λαφυραγώγησα για περίπου 6 τάλαντα έκαστο σετάκιον.

Αυτά που πήρα εγώ είναι ανευ διαστάσεων. Δηλ "γουρούνι στο σακί" 😄😁
https://www.banggood.com/snapup/10P...5155&SID=&utmid=23772&cs=71&cs_md=2&cs_at=109

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Για όποιον έχει εργαλεία μπαταρίας Ingco ή Total (μια που φοράνε συμβατές μεταξύ τους μπαταρίες) ίσως αξίζει και η παρακάτω μπαταρία 2ΑΗ στα 13,82 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά:
Ο Κωστής (KOSSTV) ίσως να ενδιαφέρεται μια που έχει αρκετά ανάλογα εργαλεία. Ελλάδα η αντίστοιχη Total κοστίζει τα διπλάσια:

• Like
Reactions: newbie and nikfor