Εκπτώσεις-Προσφορές.

Κωστή σε μένα βγάζει την τιμή που φαίνεται παραπάνω (9,10 ευρώ συν 4,72 ευρώ μεταφορικά).
 
Το snap up για τις μπαταρίες ξεκινάει σε 20-21 ώρες, δείτε το χρονόμετρο που γράφει 'upcoming'.
Μέχρι τότε είναι στην κανονική της τιμή
 
  • Like
Reactions: cyclades and newbie
Η Creality έχει λόγω BF, παιχνιδάκι στη σελίδα της, "PLAY TO WIN"
Βάζεις ένα mail και παίζεις. Κέρδισα ένα νήμα PLA
Δεν χάνετε και κάτι να δοκιμάσετε :)


Να πούμε και ένα "μπράβο" στην Creality που φάνηκε συνεπής και έστειλε το ωραίο δωράκι της κλήρωσης (ένα κιλό PLA) ακριβώς πριν την εκπνοή του χρόνου.

20231230_123603.jpg

Και με DHL, στην πόρτα μου!
Ωραίοι! (y)
 
Mπραβο τους, ειναι ωραιο πραμα να βλεπεις κινεζικες εταιρειες να καταφερνουν και να διατηρουν υψηλα standards γενικοτερα, οπως η XiaoMi, η Νitecore η Fenix και πολλες ακομα.
 
  • Like
Reactions: lazarefa
στο banggood εχει το 8ιντσο αλυσοπριονακι στα €34 solo και μου βγάζει ακριβώς κάτω από την τιμή ένα welcome back coupon (allowance) που κόβει 4,52€.
επίσης το 6ιντσο έχει 27,84€ μαζί με 1 μπαταρία και το allowance δουλεύει και εκεί. όμως αυτό το μοντέλο δε γράφει αν οι μπαταρίες του είναι makita compatible (και στα σχολια καποιοι λενε οτι δεν ταιριαζουν).
νομίζω η τιμή είναι καλή και για τα 2. πρόσεξα ότι το 6ιντσο μοντέλο δεν ειναι brushless αλλά το 8ιντσο είναι. αν θυμαμαι καλά όμως από κάποιο ποστ εδώ, το 8ιντσο ζορίζεται περισσότερο λόγω μεγαλύτερης τριβής;
έχοντας ήδη 2 μπαταρίες 3Ah από το γωνιακό drillpro, αναρωτιέμαι ποιο απο τα 2 αξιζει για περιστασιακή χρήση
 
Εγω για κλαδεματα θα προτιμουσα το μικρο που θα εχει σαφως μεγαλυτερη διαρκεια λειτουργιας με την μπαταρια (λογω brushless).
Ουτως η αλλως για τα περισσοτερα κλαδεματα, μια λαμα 15εκ. ειναι υπερ αρκετη. Εξαρταται βεβαια και τι αναγκες κοπης εχει ο καθενας.
 
Νομιζα οτι το 6ιντσο ειναι το brushless... γραψε λαθος.

Ομως για κλαδεματα το μικρο ειναι πολυ βολικοτερο.
Επειδη εχω δοκιμασει και brushless και μη αλυσοπριονα, και κινεζικα και δυτικα, η διαφορα στην αποδοση ειναι αμελητεα, δεν την καταλαβαινεις.
Εκει που κανει την ουσιαστικη διαφορα ειναι στην μεγαλυτερη διαρκεια με την μπαταρια.

Βεβαια το να ειναι το μοτερ brushless, δεν ειναι πανακεια. Υπαρχουν και αλλοι λογοι που μπορει να βαρυνουν περισσοτερο.
 
Εγω για κλαδεματα θα προτιμουσα το μικρο που θα εχει σαφως μεγαλυτερη διαρκεια λειτουργιας με την μπαταρια (λογω brushless).
Ουτως η αλλως για τα περισσοτερα κλαδεματα, μια λαμα 15εκ. ειναι υπερ αρκετη. Εξαρταται βεβαια και τι αναγκες κοπης εχει ο καθενας.
το μικρό ΔΕΝ είναι brushless, μόνο το μεγάλο είναι. και τα 2 βεβαια γράφουν 3000W (αλλά φαντάζομαι είναι κινεζοβάτ οπότε τα αγνοώ)
 
  • Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Μην δινεις σημασια σε watt ολα αυτα ειναι απλα υπερβολες.
Το δουλεμα του brushless ειναι το κατι αλλο. Το απλό κολωνει σταματαει και στο τελος καίγεται.
Μπορεις με ελαχιστα χρηματα περι τα 10-12 ευρω να παρεις λαμα και αλυσιδα 10 εκ και να το κανεις το απολυτο κλαδευτικο.
 
  • Like
Reactions: vespas
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Είδα στο banggood τη παρακάτω προσφορά για laser engraver atomstack s10 στα 297,50. Θα προτείνατε για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με το αντικείμενο?