Εκπτώσεις-Προσφορές.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Είδα στο banggood τη παρακάτω προσφορά για laser engraver atomstack s10 στα 297,50. Θα προτείνατε για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί για πρώτη φορά με το αντικείμενο?

Και ναι και όχι.
Είναι 10 watt που σημαίνει ότι έχεις και καλό engraving και καλές δυνατότητες κοπής. Επίσης φαίνεται να έχει offline δυνατότητες. Πολύ βολικό αν δνε θέλεις να χρησιμοποιείς συνέχεια pc .
Αλλά. Δεν έχει airassist και βλέπω ότι ο άξονας Υ δεν έχει γραμμικό ρουλεμαν για σταθερότητα σε γρήγορες κινήσεις.
Έχω την εντύπωση ότι είναι το ίδιο μοντέλο.
279€ με το κουπόνι ATOM10 από εδώ
https://geekbuying.app.link/XkyZaxt80Fb

Εγώ έχω δύο προτάσεις.

Sculpfun s30 pro . 10 watt , αυτοματο air assist , γραμμικό ρουλεμαν και δυνατότητα επέκτασης ως 90x90 .

336.93€ με το κουπόνι NNNFRS30P

Και στα 259 με το κουπόνι NNNMECPX3

Το mecpow X3 pro και δώρο honeycomb. Με δυνατοτητα επεκτασης στα 40x750
Το μόνα αρνητικα που βρίσκω είναι ότι δεν έχει γραμμικό ρουλεμαν και αυτόματο air assist.
Η τιμή είναι super πάντως και πλήρες πακέτο.

Βλέπεις review και αποφασίζεις.

Συναδελφοι, αν και οποτε δειτε καποιο κουπονακι για την καμερα του Sculpfun, βαλτε μια φωνη.

• Like
Reactions: Babis K.
Δύο φωνές… 😂

Ο Μιχάλης δεν έχει πρόβλημα χώρου, αλλά για άλλους όπως εσύ και εγώ που δεν έχουμε καθόλου χώρο, έχεις συνειδητοποιήσει πως αυτή η κολόνα της κάμερας θα είναι βιδωμένη πάνω στο πλαίσιο και θα κάνει τον s30 πολύ πιο δύσκολο να αποθηκευτεί κάπου;

Εγώ προς το παρόν, "χώνω" τον s10 σε μια ντουλάπα όταν δεν τον χρησιμοποιώ. Αν βάλω αυτό το παλούκι με την κάμερα ... δεν θα χωράει πουθενά.

Συναδελφοι, αν και οποτε δειτε καποιο κουπονακι για την καμερα του Sculpfun, βαλτε μια φωνη.
Το φτηνότερο που την έχω δει είναι στα 72€ . Συνήθως με το κουπόνι CAM500 στο geekbuying. Δεν είναι ενεργό τώρα.
Από Κίνα αυτή τη στιγμή είναι στα 75.19€ στο tomtop xωρις κουπόνι.
Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία...

• Like
Reactions: Χιωτης
Βαζω φωνη :P

Ο Μιχάλης δεν έχει πρόβλημα χώρου, αλλά για άλλους όπως εσύ και εγώ που δεν έχουμε καθόλου χώρο, έχεις συνειδητοποιήσει πως αυτή η κολόνα της κάμερας θα είναι βιδωμένη πάνω στο πλαίσιο και θα κάνει τον s30 πολύ πιο δύσκολο να αποθηκευτεί κάπου;

Εγώ προς το παρόν, "χώνω" τον s10 σε μια ντουλάπα όταν δεν τον χρησιμοποιώ. Αν βάλω αυτό το παλούκι με την κάμερα ... δεν θα χωράει πουθενά.

Εγώ να δειπς που το χώνω… :confused:

IMG_7499.jpeg

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Όχι και έτσι βρε παιδιά. Εγώ του φτιάχνω σπιτάκι για να μένει
e90dd113beb48085a005d1dbb6e10376.jpg

Για το Lightburn Camera ζήτησα κουπόνι σήμερα και το έδωσε στα 72.99€

To τσιμπησα αμεσως λογω πολυ καλης προσφορας αν και επρεπε να περιμενω να μου ερθουν και να εγκαταστησω τα limit swiches πρωτα.

Να΄σαι καλα Θοδωρη!
Δεν κάνει τίποτα φίλε μου. Αν ξέρω οτι θέλει κάποιος κάτι μπορώ να ζητάω κουπόνια αυθημερόν για το καλό όλων.. Ελπίζω να τίμησες το λινκ μου :)

• Like
Reactions: Χιωτης
Αρκετα ενδιαφερον στα 100Νμ.
Πρέπει να ειναι εξαιρετικο για βιδωματα.
Το πετυχα στο Λεροι το πρωι, δε ξερω τι παιζει σε Σκρουτζ.

Αρκετα ενδιαφερον στα 100Νμ.
Πρέπει να ειναι εξαιρετικο για βιδωματα.
Το πετυχα στο Λεροι το πρωι, δε ξερω τι παιζει σε Σκρουτζ.
Η τιμή είναι πολύ καλή..

To θέμα είναι τι παίζει και με τις μπαταρίες παιδιά. Μπορεί το μηχάνημα να είναι πολύ καλό, αλλά με μία μπαταρία 1,5ΑΗ είναι θέμα χρόνου πότε θα χρειαστεί ο κάτοχος νέα μπαταρία.
Έχω την αίσθηση ότι οι 12βολτες μπαταρίες της πράσινης σειράς της Bosch δεν είναι συμβατές με εκείνες της μπλε σειράς.
Φοβάμαι λοιπόν ότι το κόστος της θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό όλου του σετ.
Διαφορετικά πρόκειται για πολύ καλή προσφορά.

• Like
Reactions: MAN0S
To θέμα είναι τι παίζει και με τις μπαταρίες παιδιά. Μπορεί το μηχάνημα να είναι πολύ καλό, αλλά με μία μπαταρία 1,5ΑΗ είναι θέμα χρόνου πότε θα χρειαστεί ο κάτοχος νέα μπαταρία.
Έχω την αίσθηση ότι οι 12βολτες μπαταρίες της πράσινης σειράς της Bosch δεν είναι συμβατές με εκείνες της μπλε σειράς.
Φοβάμαι λοιπόν ότι το κόστος της θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό όλου του σετ.
Διαφορετικά πρόκειται για πολύ καλή προσφορά.
Όχι δεν ταιριάζουν οι μπαταρίες..
Αλλά από την στιγμή που το πάρεις σε αυτήν την τιμή το να δώσεις αλλά 40 για μια ακόμη μπαταρία βρίσκεσαι 10 ευρώ μόνο πανω από την αρχική τιμή..
Οπότε στο συνολο σε συμφέρει...
Εξάλλου μια μπαταρια ίσον καμία..

Ρε παιδιά να εκφράσω μια απορία;
Ναι μεν καλή η προσφορά με το πράσινο bosch συγκριτικά με την αρχική του τιμή, αλλά δεν είναι καλύτερο VFM από το να δώσει κάποιος άλλα 30-40€ για μια δεύτερη μπαταρία, να δώσει 33€ παραπάνω και να πάρει το 12v σετάκι της total που εκτός του παλμικού παίρνει και το δραπανοκατσαβιδο, δύο μπαταρίες, θήκη και μερικά εξαρτήματα; Ή και με ακόμα 5€ να πάρει το αντίστοιχο σετάκι της ingco που εκτός των άλλων δίνει και φακό και είναι ουσιαστικά ίδιο με το total;
Το bosch δεν είναι της μπλε σειράς όπου μιλάμε για άλλη κατηγορία εργαλείου, είναι της πράσινης και από τη στιγμή που έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το παλμικό της total (βάρος, δύναμη, στροφές, χωρητικότητα μπαταρίας) είναι μεγάλη η διαφορά σε ποιότητα κατασκευής για να προτιμήσει κάποιος υποψήφιος αγοραστής το bosch?
Δεν έχω κανένα από τα δύο για να συγκρίνω, απλά μια σκέψη κάνω.....