Εκπτώσεις-Προσφορές.

Το μοντελο της Bosch οντως ειναι το πρωτο GSB που εχει βγαλει η 12βολτη σειρα, ειναι το ιδιο που εχω και εγω εδω και μια δεκαετια, και ειναι ενα εξαιρετικο και αφανταστα αξιοπιστο εργαλειο.
Εγω θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα τα ματια ιδιως αυτο το σετ με τετοια τιμη.

Το μονο που βλεπω ειναι οτι προκειται για αποστολη απο Αγγλια οποτε δεν γνωριζω ποια τιμη θα εχει μετα τους δασμους/φπα και συναλλαγματικη ισοτιμια.
Συμφωνώ ως προς την χρήση και την ποιοτητα τόυ...δεν το συζυταμε...
Απλως το συγκεκριμενο έχει σταματήσει να παράγεται νομιζω από 2015...οι μπαταριες ειναι αφορτιστες για πολυ μεγαλο διαστημα.....αρα..;...θα το σκεφτόμουν πολύ εγω..
Θεωρώ ότι τόσο χαμηλή τιμή εχει να κάνει και με αυτό...

Για 15-20 ευρώ(σχεση με τα 114 ευρω)θα επερνα το επόμενο εγω..

πιθανόν να "αξίζει" αν κάποιος μπορεί να στο φέρει από Αγγλία ώστε να γλυτώσεις μτφ+φόρους.

Να πω και εγώ την άποψή μου.
Υπάρχουν 2 ίδια μοντέλα από τον ίδιο προμηθευτή, ένα με μπαταρία LI 2 x 2ah στα 57,16 και ένα LI 1 x2ah στα 45,78 δηλαδή +1 μπαταρία .
Το περίεργο είναι ότι η διεύθυνση του πωλητή είναι Address: NR33 7NL Lowestoft, United Kingdom που παραπέμπει σε .... κέντρο ανακύκλωσης !!!!
σύμφωνα με το Google map, ανησυχητικό είναι και το οτι έχει 99,2 αξιολόγηση (εγώ δεν θα τον εμπιστευόμουν), τον τελευταίο σε μήνα έχει 48 ουδέτερες
και 45 αρνητικές αξιολογήσεις. Έχεις βέβαια την ασφάλεια του ebay.

Αναφέρεται επίσης σαν:
Αυτός ο πωλητής έχει εξουσιοδοτηθεί από τη Bosch και έχει λάβει ειδική εκπαίδευση, έχει γνώσεις σχετικά με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της μάρκας και την πρόσβαση σε όργανα σέρβις.
Αυτό εγώ δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Σαν εργαλείο πάντως είναι εξαιρετικό όπως έχουν διαπιστώσει όσοι το έχουν.
Ελπίζω να βοήθησα.

Attachments

• Screenshot 2024-01-13 011411.png
    Screenshot 2024-01-13 011411.png
    65.9 KB · Views: 27
Last edited:

Σέγα ρεύματος 500W DEXTER​

Στα 22,90 (φθηνότερα κι από του lidl, χωρίς να εξετάζω αν είναι καλύτερη η εν λόγω βέβαια) νομίζω ότι είναι καλή τιμή, και η ποιότητα φαίνεται αποδεκτή.
Στο σκρουτζ, εκτός από ένα ανάλογο προιόν ελαχιστα φθηνότερο (από ρουμάνικο κατάστημα που συμμετέχει στο σκρουτζ), όλα τα άλλα ανάλογα ξεκινάνε περίπου στα 30 ευρώ:

• Like
Reactions: newbie and nikfor
Οι 5 λίρες μεταφορικά είναι για UK μόνο.
Άκυρο, τους τελείωσαν (για αποστολή).
Ισχύει μόνο αν παραλάβεις από κάποιο κατάστημά τους.

Last edited:
  • Like
Reactions: cyclades
Σιγά βρε, δεν είναι κανονική τιμή αυτή, 'κράχτης' είναι για να πάνε οι πελάτες στο κατάστημα.
Τα κάνουν κι εδώ.

Σιγά βρε, δεν είναι κανονική τιμή αυτή, 'κράχτης' είναι για να πάνε οι πελάτες στο κατάστημα.
Τα κάνουν κι εδώ.
Ασχετα απο το συγκεκριμένο συνολικα ειναι φθηνοτερα εξω.
Αλλωστε γτ ψωνιζαμε τοσα χρόνια εξαρτήματα και εργαλεια απεξω και δη απο την Αγκλετερα?

Οκ είναι φθηνότερα αλλά όχι πάντα κι όχι 9 λίρες...η σέγα.
Εκεί που έχει φτηνά εργαλεία είναι αμέρικα, ειδικά αν τα πετύχεις με έκπτωση.

Εγώ ξέρω ότι αυτές οι περιπτώσεις ενός φτηνού εργαλείου σε πρώτη φάση...φέρνουν με μαθηματική ακρίβεια ένα πιο ακριβό στην συνέχεια...
Μιλάω και για τις 2 περιπτώσεις σεγας...
Εμενα δεν μου λέει τίποτα το ποσό κάνει....αλλά τι κάνει...
Βέβαια κάποιοι δεν τους ενδιαφέρει καν του την εστί αλλά απλώς ότι πήραν ένα πολύ φτηνό εργαλείο...

• Like
Reactions: MAN0S and newbie
Σοβαρη προσφορα σε επωνυμο εργαλειο ειναι αυτη.....

Σοβαρη προσφορα σε επωνυμο εργαλειο ειναι αυτη.....

Αν ήταν και brushless ώστε να κρατάνε λίγο παραπάνω οι μπαταρίες θα ήταν πραγματική ευκαιρία.
Αλλιώς η μπαταρίες των 1.5AH είναι οριακές.
Όμως για περιστασιακή χρήση για να ανοίξει κάποιος 5 τρύπες μια φορά στο τόσο είναι μια χαρά.

• Like
Reactions: KOSSTV
Αν ήταν και brushless ώστε να κρατάνε λίγο παραπάνω οι μπαταρίες θα ήταν πραγματική ευκαιρία.
Αλλιώς η μπαταρίες των 1.5AH είναι οριακές.
Όμως για περιστασιακή χρήση για να ανοίξει κάποιος 5 τρύπες μια φορά στο τόσο είναι μια χαρά.
Οι μπαταρίες Fatmax είναι πολύ καλές Γιώργο και κρατανε αρκετά...
Το συγκρίνω με τις 2αρες που έχω από την 18v σειρά...με μια κάνεις 50-60 τρύπες.. το λέω γιατι σε γυψοσανιδας το Stanley χρησιμοποιω...δηλ σε επαγγελματικό επίπεδο...
Αυτές είναι 20v οπότε λίγο παραπάνω δύναμη θα έχουν...θεωρω ότι τις 35-40 τρύπες τις έχει με 1.5Α...δεν είναι συγουρα εργαλείο περιστασιακή χρήσης..
Όντως δεν είναι Brushess και θα το ανέβαζε ακόμη περισσότερο σαν εργαλείο..αλλά και σαν τιμή προσφοράς..

• Like
Reactions: nikfor