Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αν ήταν και brushless ώστε να κρατάνε λίγο παραπάνω οι μπαταρίες θα ήταν πραγματική ευκαιρία.
Αλλιώς η μπαταρίες των 1.5AH είναι οριακές.
Όμως για περιστασιακή χρήση για να ανοίξει κάποιος 5 τρύπες μια φορά στο τόσο είναι μια χαρά.
Οχι και 5 τρυπες ρε συ.
Εδω ολοκληρο Topshack με δυαρα μπαταρια εβγαλε ολη την κατασκευη πορτας σκαλας με βιδωματα και τρυπηματα σε μπετο με μια μπαταρια.
Αυτο θα κανει μονο 5 τρυπες?

Σοβαρη προσφορα σε επωνυμο εργαλειο ειναι αυτη.....
Όταν πρωτοάνοιξε το Leroy merlin Κηφισού (κάπου το καλοκαίρι του 2020 αν θυμάμαι σωστά) για αρκετό καιρό είχε προσφορά το συγκεκριμένο σετ στα 89 ευρώ.
Βέβαια με την ακρίβεια που έχει πέσει σε όλα έκτοτε, και στα λεφτά που το δίνουν τώρα είναι αξιόλογη πρόταση.

Όταν πρωτοάνοιξε το Leroy merlin Κηφισού (κάπου το καλοκαίρι του 2020 αν θυμάμαι σωστά) για αρκετό καιρό είχε προσφορά το συγκεκριμένο σετ στα 89 ευρώ.
Βέβαια με την ακρίβεια που έχει πέσει σε όλα έκτοτε, και στα λεφτά που το δίνουν τώρα είναι αξιόλογη πρόταση.
Πρέπει να κάνει λάθος Λάζαρε...
Η σειρά V20 βγήκε το 2021 προς 2022..μήπως ήταν κάποιο 18ν..;

Αυτό είχε το Praktiker και 69 ευρώ κάποια στιγμή το 2020-21...

Πρέπει να κάνει λάθος Λάζαρε...
Η σειρά V20 βγήκε το 2021 προς 2022..μήπως ήταν κάποιο 18ν..;

Αυτό είχε το Praktiker και 69 ευρώ κάποια στιγμή το 2020-21...
Έχεις δίκιο Κωστή. Αυτό που έβαλες ήταν, απλά θυμάμαι ότι τότε (2020) το Leroy Merlin το έδινε (αυτό που έβαλες εσύ, κι όχι αυτό που έχει το Praktiker αυτές τις μέρες) σίγουρα με 2 μικρής χωρητικότητας μπαταρίες της παλιάς σειράς, με την ίδια συσκευασία (πάνινη τσάντα), στα 89 ευρώ.

• Like
Reactions: KOSSTV
Οχι και 5 τρυπες ρε συ.
Εδω ολοκληρο Topshack με δυαρα μπαταρια εβγαλε ολη την κατασκευη πορτας σκαλας με βιδωματα και τρυπηματα σε μπετο με μια μπαταρια.
μιλας για το πιο value for money εργαλειο του πλανητη που ειναι και σκυλι :)
και ειναι και μπραζιλένιο (brushless) και κατω απο 30€ σε προσφορα με τη μπαταρια του

εν τω μεταξυ, αν καποιος θελει περιστασιακη χρηση μια στο τοσο, το να δωσει 100 ευρω για ενα δραπανοκατσαβιδο, δεν λεει..
για περιστασιακα πας παρκυ ή τυπου μακιτα κινεζο και σου μενουν λεφτα
αν απο την αλλη το θες για πιο επαγγελματικο, για καθημερινη χρηση, εννοειται οτι θα το παρεις μπρασλες , να κρατανε οι μπαταριες, να μην φθειρεται κλπ

ετσι οπως το βλεπω εγω, ειναι λαθος να δωσεις 100 ευρω για ενα μη μπρασλες δραπανοκατσαβιδο

• Like
Reactions: anastasg
Οχι και 5 τρυπες ρε συ.

Γράφοντας 5 τρύπες είναι υπερβολή, είναι σχήμα λόγου.
Εννοείται ότι δεν κάνει μόνο 5 τρύπες βρε Κυριάκο!

Απλά όπως έγραψε και ο Νικόλας το να δώσει κάποιος €100 για δραπανοκατσάβιδο και να έχει μπαταρίες 1,5AH και να μην είναι brushless κρίνω ότι δεν είναι η μεγάλη ευκαιρία και πιθανότατα θα το πάρεις κάποιος για περιστασιακή χρήση.

Οπότε για περιστασιακή χρήση υπάρχουν πολλά φθηνότερα, μπορεί όχι τόσο δυνατά αλλά την δουλειά θα την κάνει ο ερασιτέχνης.
Όπως εσύ την έκανες με το topshak των €40 και έμεινες και ευχαριστημένος!

Κωστή, δεν το μειώνω σαν εργαλείο απλά κρίνω ότι η τιμή του δεν είναι ευκαιρία με τα δικά μου κριτήρια.

Παιδια υποκειμενικα ειναι ολα.

Εδω μεσα εχει ανθρωπους που θελουν να βιδωσουν δυο βιδες σε ξυλο το μηνα να πω το χρονο πιθανον και αγοραζουν Dewalt Makita Milwaukee κλπ κλπ.

Απο την αλλη πλευρα εχετε δει πολλους επαγγελματίες να δουλευουν Bulle και Perkside.

Αρα το να δωσει καποιος ενα κατοσταρικο για ενα επωνυμο εργαλειο της Stanley με δυο μπαταριες 1.5Αμε τις οποιες δουλευεις την μια και φορτιζεις την αλλη και δουλευεις για ωρα.

Τελος γιατι Brushless για τυπικες οικιακες εργασιες?

Τα ειχαμε προ δέκα χρόνια?
Η αν δεν είναι brushless δε κανει τη δουλειά του?

Χαιρετώ το φόρουμ.. Σημερινό κουπόνι σε τιμή λουκούμι

• Like
Reactions: aetosa
Αξίζει αυτή η MIG?
Κάνει και για αρχάριους;
Έχω φέρει πολύ πιο μικρή και σε δύναμη και μέγεθος και κόστος για τον κολλητό μου και από τότε έχει πάρει και άλλες 5 6 για φίλους του.

Edit.. Καθαρά εμπειρικά από τις πωλήσεις που έχω κάνει σε φίλους και γνωστούς και απο τα άτομα που έχουν αγοράσει τέτοιου είδους εργαλεία για αρχάριους όπως είναι δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο.

• Like
Reactions: Babis K.
Αξίζει αυτή η MIG?
Κάνει και για αρχάριους;

Καλησπέρα Μπάμπη
Προσωπικά και εφόσον μπορούσα να ανέβω στο budget, θα προτιμούσα την παρακάτω, με βασικό κριτήριο ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αέριο. Σαφώς και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από mig, αλλά τουλάχιστον στην IMPERIA MULTI 3 200 που έχω, είδα μεγάλη διαφορά με αέριο σε σχέση με σύρμα flux, τόσο στις ραφές όσο και στο πιτσίλισμα. Βέβαια η χρήση αερίου προϋποθέτει και φιάλη με ρυθμιστή, αλλά θα ήθελα έστω μελλοντικά να έχω αυτη την δυνατότητα, αλλά και δυνατότητα tig με αέριο.

https://www.kentrovidas.gr/showprod...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Και μία "παρουσίαση"
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ζητουμενο κατα τη γνωμη μου για εναν ερασιτεχνη ειναι η απλοποιηση της διαδικασιας -και η χρηση αεριου δεν την κανει απλουστερη.

Οπως με τα εργαλεια μπαταριας, οπου εχουν ισως μικροτερη δυναμη απο του ρευματος αλλα η ευκολια και η ευχρηστια τους -καθως και η ασφαλεια- ειναι σαφως μεγαλυτερη.

• Like
Reactions: skysound
Για το χωριό τη θέλω, και γενικές κολλήσεις, πχ φράχτες, πόρτες, πλατφόρμες κλπ.
Το πιτσίλισμα, σε σχέση με το αέριο, είναι έντονο;

Για το χωριό τη θέλω, και γενικές κολλήσεις, πχ φράχτες, πόρτες, πλατφόρμες κλπ.
Το πιτσίλισμα, σε σχέση με το αέριο, είναι έντονο;
Αρκετά έντονο και συνήθως δεν φεύγει με την βούρτσα και θέλει τροχό. Είχα χρησιμοποιήσει κάποιο spray και είχε μειωθεί σημαντικά.
Αν πρέπει να μεταφέρεται, θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη μεν αλλά γιατί όχι MMA;

ΟΚ… θα σ’ακούσω και θα κοιτάξω κάποια με αέριο…
Δεν αντέχω να κολλάω 5’ λεπτά και να καθαρίζω 50’.

γιατί όχι MMA;
Ο λόγος που πολλοί θέλουν MIG (έστω και χωρίς αέριο) είναι επειδή θεωρούν πως κάνεις πιο εύκολα μια καλή κόλληση.
Δεν ξέρω αν ισχύει αφού δεν έχω δοκιμάσει MIG.

ΟΚ… θα σ’ακούσω και θα κοιτάξω κάποια με αέριο…
Δεν αντέχω να κολλάω 5’ λεπτά και να καθαρίζω 50’.
Μην σε πάρω στο λαιμό μου :) Το αέριο έχει ένα σημαντικό κόστος σαν εξοπλισμός ( το κόστος του αερίου είναι περίπου 20-25€ για φιάλη 10lt στα 200bar). Αν πάρεις τελικά αερίου, θα σου φτιάξω το καρότσι μεταφοράς (θα καταλάβεις γιατί, μόλις καταφέρω να παρουσιάσω το δικό μου).

Αεριο ομως και εξωτερικος χωρος δεν πανε μαζι.
Επισης το συρμα με flux που παιρνουν οι μηχανες χωρις αεριο, ειναι πολυ ακριβοτερο.