Χορταστικο κουπονακι των 5 ευρω για αγορες πανω απο 35 ευρω απο τα Λιντλ. Μονο για αυριο Παρασκευη 7 Ιουνιου!

αυτά τα κουπόνια δεν βγαίνουν σε όλους, ειναι κουπόνια που δίνονται επιλεκτικά ανάλογα με διαφορες παραμετρους, το ποσό των αγορών που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα, πόσες φορές σου έχει ξαναδωθεί και δεν ξέρω τον αλγοριθμο ακριβώς! Αλοίμονο αν έδιναν οριζόντια σε όλους τους πελάτες 5 ευρώ κάθε εβδομάδα. Οπότε εσύ μπορεί να το πήρες τώρα κάποιος άλλος δεν θα το πάρει τώρα θα το λάβει με την σειρά του όταν λειτουργήσει ο αλανθαστος αλγοριθμος εθισμου και ψαρέματος του πελάτη, αυτά είναι κόλπα ζόρικα που έκαναν οι Γερμανοί από πολύ παλιά, μετά τον πολεμο πήραν τους αλγοριθμους και οι Αμερικάνοι και τους εξέλιξαν, τώρα και οι Κινέζοι με τα TEMU και ALI.......Χορταστικο κουπονακι των 5 ευρω για αγορες πανω απο 35 ευρω απο τα Λιντλ. Μονο για αυριο Παρασκευη 7 Ιουνιου!
![]()
Nαι αλλά εμεις που δεν έχουμε, ζηλεύουμε.Παντως εδω στη γειτονια που γνωριζω, ολοι ειχαν αυτο το κουπονακι διαθεσιμο στην εφαρμογη τους. Οπως και ολοι στο ταμειο που περιμενα.
Σε καθε περιπτωση δεν ειναι κακο να ενημερωνεις για την προσφορα. Εστω και λιγοι να ειναι δικαιουχοι ειναι κριμα να την χασουν. 5 ευρω δεν ειναι και λιγα.
Εγώ την πάτησα. Ευτυχώς με αποζημίωσε η mastercad μετά από αμφισβήτηση συναλλαγής.Προσωπικά οτι ειχα παραγγείλει ειχε ερθει.
Σ΄εμένα εμφανίζει 3πλάσια τιμή.Ωραία προσφορά το σετάκι από κυλινδράκια λείανσης (63 τμχ) που βγαίνει με τελική τιμή μόλις στο 1.6€
Για όσους έχουμε dremelοειδή είναι ό,τι πρέπει
(το είδα στο lagonika.gr)
Σ΄εμένα εμφανίζει 3πλάσια τιμή.
Καλά,για ενημέρωση της ανάρτησης περισσότερο το έβαλα.Ναι, για αυτό το έβαλα πρωί πρωί, για να προλάβει όποιος θέλει.
Είναι συγκεκριμένα τα κομμάτια, εξαντλούνται γρήγορα.
Το είχα ελέγξει όμως και πολύ μετά που το έγραψα και ίσχυε ακόμα εκείνη η τιμή.
Εντάξει, συνέχεια μπαίνουν προσφορές. Θα τα ξαναβρείς![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.