Εκπτώσεις-Προσφορές.

sfnprod_a8fab091d7013a544cde32a81d4de012fde518ef.gif

Eκπτωτικο κουπονακι LIGHTBURN για αγορα του κορυφαιου προγραμματος για Laser Engravers/Cutters απο το Geekbuing.
Βαζετε το κουπονακι στο check out και η τιμη διαμορφωνεται στα 51.99 ευρω.

Κανονικα κοστιζει 69.95 απο την ιστοσελιδα της εταιρειας. Δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει τοσο φτηνα oσο στην παραπανω προσφορα!

• Like
Reactions: nikfor
Προσφορές από Scheppach , μόνο για 16 & 17/07/2024. Δεν ξέρω τα μεταφορικά, αλλά έχει κάποια ενδιαφέροντα εργαλεία. Αν δεν είχα τόσα αλυσοπρίονα, θα το έπαιρνα το παρακάτω (45cm λάμα, 2,4hp).

1721114212982.png

• Like
Αυτο ζαχαρωνω εγω.

Αυτό πάντως είναι αυτό που φέρνει και το Lidl κατά καιρούς. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό. Έχω διαβάσει ανάμικτα σχόλια.

Το original της Bosch, το PBD 40, το φέρνει το you.gr μια φορά το χρόνο στα 280€

Γενικά δεν έχω πεισθεί πως αυτή η μορφή κολωνατου δράπανου είναι τόσο βολική όσο τα κλασικά που έχουμε στα οποία ανεβοκατεβαίνει το τραπέζι.

Ετσι και εγω νομιζα, και καθυστερουσα την αγορα του Bosch PBD40 κολωνατου επειδη ο πατερας μου ειχε ενα παραδοσιακο κολωνατο που ηταν αστερι και εκανα την δουλεια μου μια χαρα.

Oταν ομως τελικα το αγορασα, πριν καμμια δεκαετια, καταλαβα οτι επρεπε να ηταν το πρωτο εργαλειο που επρεπε να αναβαθμισω. Ιδιως αν καποιος χρησιμοποιει κολωνατο συχνα.

Απιστευτη ευκολια και ταχυτητα στις αλλαγες υψους, τις αλλαγες τρυπανιων χωρις εργαλειο και μοναδικα άλλα χαρακτηριστικα που κανουν τη δουλεια ενα απολαυστικο παιχνιδακι.

Αυτό πάντως είναι αυτό που φέρνει και το Lidl κατά καιρούς. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό. Έχω διαβάσει ανάμικτα σχόλια.

Το original της Bosch, το PBD 40, το φέρνει το you.gr μια φορά το χρόνο στα 280€

Γενικά δεν έχω πεισθεί πως αυτή η μορφή κολωνατου δράπανου είναι τόσο βολική όσο τα κλασικά που έχουμε στα οποία ανεβοκατεβαίνει το τραπέζι.

Έχω το PBD 40 και 2 της PARKSIDE. Το PBD 40 δεν το αλλάζω. Η ακρίβεια του choke, η απίστευτη ευκολία στην ρύθμιση των στροφών και γενικότερα η κατασκευή του, θεωρώ ότι δικαιολογούν απόλυτα την 5πλάσια τιμή του. Πλέον το PARKSIDE το χρησιμοποιώ μόνο όταν θελω να τρυπήσω υπό γωνία και στις χοντρές λαμαρίνες (για να μην ζορίζω το Bosch :))
To σταθερό τραπέζι, δεν θυμάμαι να μου έχει δημιουργήσει κάπου πρόβλημα.

Νομιζω δεν φερνει το 60αλλα αυτο.

• Like
....... Oταν ομως τελικα το αγορασα, πριν καμμια δεκαετια, καταλαβα οτι επρεπε να ηταν το πρωτο εργαλειο που επρεπε να αναβαθμισω. Ιδιως αν καποιος χρησιμοποιει κολωνατο συχνα.
Απιστευτη ευκολια και ταχυτητα στις αλλαγες υψους, τις αλλαγες τρυπανιων χωρις εργαλειο και μοναδικα άλλα χαρακτηριστικα που κανουν τη δουλεια ενα απολαυστικο παιχνιδακι.

Έχω το PBD 40 και 2 της PARKSIDE. Το PBD 40 δεν το αλλάζω. Η ακρίβεια του choke, η απίστευτη ευκολία στην ρύθμιση των στροφών και γενικότερα η κατασκευή του,.....

Κατάλαβα. Πολύ χρήσιμη η εμπειρία σας. (y):) Στα υπόψη και αυτό λοιπόν

Αλλά βρε παιδιά, και αυτή η Bosch, μια αναβάθμιση θα μπορούσε να την είχε κάνει τόσα χρόνια που βγάζει αυτό το εργαλείο.
Είναι ένας λόγος που πάντα με κάνει να μη το σκέφτομαι σαν άμεση αγορά. Λέω δεν μπορεί, θα κάνει μια αναβάθμιση πια!

• Like
Reactions: newbie
Κατάλαβα. Πολύ χρήσιμη η εμπειρία σας. (y):) Στα υπόψη και αυτό λοιπόν

Αλλά βρε παιδιά, και αυτή η Bosch, μια αναβάθμιση θα μπορούσε να την είχε κάνει τόσα χρόνια που βγάζει αυτό το εργαλείο.
Είναι ένας λόγος που πάντα με κάνει να μη το σκέφτομαι σαν άμεση αγορά. Λέω δεν μπορεί, θα κάνει μια αναβάθμιση πια!

Αν κάνει αναβάθμιση, θα πρέπει να το αγοράσουμε και αυτό :LOL::ROFLMAO:

• Haha
Τουλαχιστον η τιμη του πεφτει και κατω απο τα 300 ευρω πλεον στην Ελλαδα. Αναβαθμιση δεν προκειται να κανει, ειμαι σιγουρος, οπως η Dewalt δεν κανει στις πριονοκορδελες της.

Θυμαμαι πριν το αγορασω, το ειχα δει στο Αμαζον Αγγλιας κατω απο 200 ευρω , τοτε που για πανω απο 25 ευρω αγορες ειχε δωρεαν μεταφορικα!!

Το πληρωσα καπου 350 ευρω τελικα απο το κεντρο βιδας...

Εχθές συζητάγαμε για το Bosch PBD40 και σήμερα το έβγαλε το amazon.de πρόσφορα μόλις στα 218€ (με δωρεάν έγγραφη σε Prime λογαριασμό).
Στο Skroutz έχει τώρα 338€

Τι κρίμα όμως, η Ελλάδα εξαιρείται των δωρεάν ταχυδρομικών και δυστυχώς είναι τόσα πολλά (90€) που η αγορά είναι ασύμφορη.

2024-07-17_18-02-33.jpg

:(

Κατά την ταπεινή μου εκτίμηση η Ελλάδα εξαιρείται των δωρεάν ταχυδρομικών (όπως και της δυνατότητας πραγματοποίησης πολλών άλλων συμφερουσών αγορών σε ελληνική διεύθυνση) στο Άμαζον, γιατί η εταιρεία του Μπέζος τα έχει "τακιμιάσει" με τα εν Ελλάδι παραρτήματα/αντιπροσωπείες των αντίστοιχων πολυεθνικών, ώστε να μην τις χαλάει την "πιάτσα".

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως αιτίες για την κατάργηση των μεταφορικών - γιατί και περίπου μέχρι πριν μια δεκαετία για αγορές άνω των 25 λιρών είχαμε δωρεάν μεταφορικά -
φταίνε οι μεταφορικές και το ταχυδρομείο που καθυστερούσαν τις παραδόσεις και κάποιοι κάφροι που δήλωναν απώλεια σε αποστολές χωρίς αριθμό εντοπισμου ενώ είχαν παραλάβει κανονικά.
Μικρά καταστήματα και πωλητές που παλιότερα είχα αγοράσει έχουν κόψει αποστολές στην Ελλάδα γιατί υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις.

• Like
Reactions: vespas and enduras1
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως αιτίες για την κατάργηση των μεταφορικών - γιατί και περίπου μέχρι πριν μια δεκαετία για αγορές άνω των 25 λιρών είχαμε δωρεάν μεταφορικά -
φταίνε οι μεταφορικές και το ταχυδρομείο που καθυστερούσαν τις παραδόσεις και κάποιοι κάφροι που δήλωναν απώλεια σε αποστολές χωρίς αριθμό εντοπισμου ενώ είχαν παραλάβει κανονικά.
Μικρά καταστήματα και πωλητές που παλιότερα είχα αγοράσει έχουν κόψει αποστολές στην Ελλάδα γιατί υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση στις παραδόσεις.
Ξεκαθαρα συνετέλεσε και αυτο.

Για τα μεταφορικά προς Ελλάδα απο πολλά σαιτ έπαιξε ρόλο και ο Ελληναρας έξυπνος που νομίζει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι ντουβάρια και αυτός έξυπνος.

Και τι εννοώ....

Το κλασσικό φαινόμενο από αλι εξπρες οτι έρχονται οι παραγγελίες και μετά λένε δεν παρέλαβαν και παίρνουν τα λεφτα τους πίσω.. και μην μου πει κανείς οτι δεν το έχει ακούσει αυτό...

Είναι το πιο ηλίθιο σκεπτικό που μας έφτασε εδω που μας έφτασε και πριν χρόνια ήταν σύνηθες και σε άλλα μαγαζιά που το κάναν και νόμιζαν ήταν οι έξυπνοι του χωριού που λένε.. Και επειδή είμαι χρόνια στο affiliate marketing με τα κινεζομάγαζα και τα ξέρω εκ τον έσω αυτό ήταν μεγάλο αγκάθι στα δωρεάν μεταφορικά και έτσι τα σταμάτησαν τα δωρεαν σε μικροποσά..

Το πιο τρελό είναι μια έξυπνη που είχα πετύχει στο τικτικ και προμόταρε το temu το έδινε σαν σουπερ ντουπερ γαματη λύση.. αλλά τόσο ντουβάρι που δεν σκεφτηκε οτι κάνοντας ακύρωση παραγγελίας ειδικά απο το temu χάνει και ο affiliater το κέρδος του... Τόσο μυαλό!!!

• Wow
Reactions: lazarefa
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
Το play.com σταμάτησε να στέλνει DVD στην Ελλάδα γιατί τους είχαν τρελάνει στην κλεψιά.
Έλεγαν οτι δεν παρέλαβαν και πουλούσαν σφραγισμένο το δεύτερο που τους ξαναέστελναν.
Η γάτα ο Ελληνάρας που ξεγέλασε τους κουτόφραγκους.