Εκπτώσεις-Προσφορές.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
Το play.com σταμάτησε να στέλνει DVD στην Ελλάδα γιατί τους είχαν τρελάνει στην κλεψιά.
Έλεγαν οτι δεν παρέλαβαν και πουλούσαν σφραγισμένο το δεύτερο που τους ξαναέστελναν.
Η γάτα ο Ελληνάρας που ξεγέλασε τους κουτόφραγκους.
Για αυτούς τους εξυπνάκηδες την πληρώνουμε ολοι δυστυχώς. Ηθελα να ήξερα αν ήταν αυτοί οι πωλητές τι θα έκαναν....

Για αυτούς τους εξυπνάκηδες την πληρώνουμε ολοι δυστυχώς. Ηθελα να ήξερα αν ήταν αυτοί οι πωλητές τι θα έκαναν....

Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να δουλέψουν γιατί όλοι τους χρωστάνε και το κράτος είναι υποχρεωμένο να τους στηρίζει.

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι αυτά τα κόλπα οι Έλληνες τα κάνουν περισσότερο από τους άλλους;
Το λέω αυτό γιατί η εμπειρία μου από επαφές με ξένους (ευρωπαίους και μη) μου λέει ότι, μπροστά τους, είμαστε γατάκια.

Προ κρίσης ταυτόχρονα με την κύρια δουλειά μου είχα δουλέψει για λίγα χρόνια ως υπεύθυνος logistics και αναζήτησης νέων προμηθευτών κ.λ.π..
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μαζί σου.
Δεν ξέρω αν τα κάνουμε περισσοτέρο ή λιγότερο συχνά αλλά σε καμμία περίπτωση δεν τα κάνουμε μόνο εμείς. Υπήρξαν δε και κάποιες περιπτώσεις (από Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη) που φάγαμε και νταηλίκι εκτός από λαμογιά.

κωστη αυτες οι προσφορες με διαθεσιμοτητα 10-30 μερες με τρομαζουν παντα. εχω φαει πολλες φορες φολα απο τετοια.. Οχι παντα ομως, οποτε θελει προσοχη..
Επισης με προβληματιζει που παιρνει τρυπανι με βαση εως 8mm, πολλες φορες χρειαζεται να βαλω τρυπανι 10-12mm..

κωστη αυτες οι προσφορες με διαθεσιμοτητα 10-30 μερες με τρομαζουν παντα. εχω φαει πολλες φορες φολα απο τετοια.. Οχι παντα ομως, οποτε θελει προσοχη..
Επισης με προβληματιζει που παιρνει τρυπανι με βαση εως 8mm, πολλες φορες χρειαζεται να βαλω τρυπανι 10-12mm..
Έχεις δίκιο να αναφέρεις τα παραπάνω..

Ομως δεν θα ανεφερα το μαγαζι εάν δεν είχα κάνει ο ίδιος αγορασει πράγματα..
3 18ν Bosch και 2 μπαταρίες Bosch..
Στις 15 μέρες κατα μεσο ορο τα είχα στα χέρια μου..

Όσο για το τσοκ η επίσημη ιστοσελίδα της Bosch λέει για μεταλλικο 13mm...

Μάλλον είναι τυπογραφικό λάθος.. γιατί ο κωδικός ( 06019K3300 ) στο mm planet είναι ίδιος με το επίσημο σιτε της Bosch.

• Like
Reactions: euromaster
με βαζεις σε σκεψεις παλι, χαχα ιντα θα σας κανουμε εδωμεσα μερικους? :p
Δεν έχεις να χάσεις κάτι.. εγώ ότι έχω πάρει το πήρα με παραλλαβη αππ το κατάστημα.. εάν κάνει την στραβή κακό του κεφαλιού του..!!!

• Like
Κωστη αν βρεις αντιστοιχες προσφορες για bosch 18v ενημερωσε, με ενδιαφερει να επενδυσω σε αυτα..
Για να είμαι ειλικρινης σπάνια βλέπω στα Bosch προσφορες το τελευταίο διάστημα..
Από όσα έχω πάρει οι τιμές έχουν ανέβει ένα 10% περίπου.. σπάνια κάποια να έχουν κατέβει...
Κάποτε έβαζε και το eshop καλές προσφορές όμως και εκεί έχω να δω καιρό..
Έχει όμως και κάποιες καλές οπως αυτήν..
Βέβαια παίζει και τι θες..
Στο εξωτερικό παίζουν καλές προσφορές στο Amazon.de η fr.
Στείλε σε pm αυτά που σε ενδιαφέρουν για να τα αποθηκεύσω να τα τσεκάρω..
Αξίζει 100% να επενδύσεις...

• Like
Αν ψάχνετε το τρυπάνι πάγκου PBD 40 της Bosch, το amazon.de εκτός από την τιμή προσφοράς που το είχε ήδη, έβαλε και κουπόνι 10% (που εμφανίζεται στο check out). :D

2024-08-30_07-24-23.jpg

Έτσι, παρόλα τα 90€ ταχυδρομικών, η τελική τιμή του βγαίνει στα 276€ (y)

:cool:

(τωρινή τιμή στο Skroutz 335€)

Αν ψάχνετε το τρυπάνι πάγκου PBD 40 της Bosch, το amazon.de εκτός από την τιμή προσφοράς που το είχε ήδη, έβαλε και κουπόνι 10% (που εμφανίζεται στο check out). :D

View attachment 238031

Έτσι, παρόλα τα 90€ ταχυδρομικών, η τελική τιμή του βγαίνει στα 276€ (y)

:cool:

(τωρινή τιμή στο Skroutz 335€)
Φτιαχνεις θέση στο εργαστηριο. ;:p:p

• Haha
Reactions: nikfor
Για όποιον ενδιαφέρεται, το praktiker έχει προσφορές σε κάποια εργαλεία LUX.:

https://www.praktiker.gr/m/product-grid/lux_20v

Αν παρατηρήσετε τις τιμές θα διαπιστώσετε ότι σχεδόν σε όλα όσα έχουν σε προσφορά οι τιμές είναι ακριβώς ίδιες με τα parkside. Πχ το δραπανοκατσαβιδο 20€, η δυάρα μπαταρία με τον φορτιστή ομοίως 20€, η τεσσάρα μπαταρία 25€, το κομπρεσέρ αέρος 25€, το αλυσοπρίονο 60€, το δικσοπριονο 50€, η σεγα 30€.....ακόμα και ο φορτιστής έχει ίδια τιμή με τον αντίστοιχο parkside (8€).

Α ρε Γερμανοί από τα Lidl, έχετε φέρει τους Γερμανούς από τα Praktiker στα μέτρα σας :) :)