εε ενταξει τωρα, τι να πω τωρα.. εχω κρατησει μονο σεγα μπαταριας και μπαινω σε σκεψεις για βυθιζομενο δισκοπριονο με τετοια τιμη μπαταριας.Ακόμη φτηνοτερα...και είμαι σε δίλημμα..
Μπαταρία ProCORE 18V 8,0Ah Με Ένδειξη Φόρτισης Bosch (1600A016GK) https://share.google/B8SKQLkxioJUHB17r
..και δωρεάν αποστολή με Box Now..!!!
Έχω αρχισει;;;Ειμαι λίγο πριν τον εγκλεισμό βρε συ.Καθε 3 και λίγο μπαίνω στο Amazon και ψάχνω για προσφορες σε Wera που ειναι απίστευτα,άσε που με εχουν καταστρέψει τα νηματα "Εκπτωσεις-προσφορες/Τι παρελαβα /τι παρήγγειλα.Σωκ, έχεις αρχίσει να εθίζεσαι άσχημα.
Μη λες μετά οτι δε σε προειδοποίησα…![]()
δεν το ελεγες πριν το παραγγειλεις, με ενδιαφερουν και τα 2 προιοντα που αναφερεις και οι τιμες ειναι εξαιρετικες για αγορα..Τσίμπησα ένα ταπεινό κοπίδι μαζί με 10 ανταλλακτικές λάμες της Bosch από το Γερμανικό Amazon.
Στο skroutz:19,20€ το κοπίδι + 10,50€ οι λάμες + 3€ μεταφορικά=32,70€
Στο Amazon:15,62€ το κοπίδι μαζί με τις λάμες + 8,34€ μεταφορικά=23,96€
Ενώ με business λογαριασμό που έχω:12,60€ το κοπίδι μαζί με τις λάμες + 8,34€ μεταφορικά=20,94€.
Έχει επίσης σε έκπτωση και το μπλέ κατσαβίδι GO 3 μαζί με 8 bits με την θήκη τους στα
€45.62 excl. με business ή
€56.57 incl. με ΦΠΑ συν 11,65€ μεταφορικά
Έχω αρχισει;;;Ειμαι λίγο πριν τον εγκλεισμό βρε συ.Καθε 3 και λίγο μπαίνω στο Amazon και ψάχνω για προσφορες σε Wera που ειναι απίστευτα,άσε που με εχουν καταστρέψει τα νηματα "Εκπτωσεις-προσφορες/Τι παρελαβα /τι παρήγγειλα.![]()

Σιγά μην τα χρησιμοποιήσω βρε συ...Τι ειμαι;Κανένας χαζός;Αρκεί να τα χρησιμοποιείς γιατί το ιπδιο έκανα κι εγώ και χρησιμοποιώ ελάχιστα Wera, τα υπόλοιπα τα φυλάω λες και τα αγόρασα απ’ τον Bulgari![]()
Σιγά μην τα χρησιμοποιήσω βρε συ...Τι ειμαι;Κανένας χαζός;
Ε και γιατι δεν τα παραγγέλνεις τωρα;δεν το ελεγες πριν το παραγγειλεις, με ενδιαφερουν και τα 2 προιοντα που αναφερεις και οι τιμες ειναι εξαιρετικες για αγορα..
με τοσα μεταφορικα δεν συμφερει..Ε και γιατι δεν τα παραγγέλνεις τωρα;
Εσυ τα χαλας....Αρκεί να τα χρησιμοποιείς γιατί το ιπδιο έκανα κι εγώ και χρησιμοποιώ ελάχιστα Wera, τα υπόλοιπα τα φυλάω λες και τα αγόρασα απ’ τον BulgariView attachment 268392
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.