Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ακόμη φτηνοτερα...και είμαι σε δίλημμα.. :D

Μπαταρία ProCORE 18V 8,0Ah Με Ένδειξη Φόρτισης Bosch (1600A016GK) https://share.google/B8SKQLkxioJUHB17r

..και δωρεάν αποστολή με Box Now..!!!
εε ενταξει τωρα, τι να πω τωρα.. εχω κρατησει μονο σεγα μπαταριας και μπαινω σε σκεψεις για βυθιζομενο δισκοπριονο με τετοια τιμη μπαταριας.
Δυστυχως εναν δισκο εχει η bosch και αυτος πανφθηνος 900€ μονο.. :P

Θα μας τρελλανει το Banggood!
GLM 30 ψηφιακο μετρο της Bosch σε απιστευτη τιμη απο το Banggood!! 42 ευρουδακια με τα μεταφορικα.
Επισης το GLM40 50 ευρω με τα μεταφορικα. Στο Αμαζον κοστιζει 73 ευρω και στην Ελλαδα ~90 ευρω.
To GLM50 με πρασινο λεϊζερ, ψηφιακο αλφαδι, BT κλπ, κοστιζει 100 ευρω με τα μεταφορικα, ενω στη χωρα μας ~200 ευρω χωρις μεταφορικα.

jtnffrplzb3vu4yjeor4sjes3nwvs839.webp

Θα μας τρελάνει δεν λες τίποτα...

Στο είχα στείλει στο viper για το glm-30 πριν από 10.μερες.ειχε 38 ευρω απο τοτε νομίζω..!!!

Οπότε συνεχίσουμε και το.προσεγγιζουμε τα μαλλα..!!:D:D

• Like
Reactions: Χιωτης
Πράσινα BOSCH solo με δώρο μπαταρία 2,5Ah από LEROY.
Δυστυχώς χωρίς φορτιστή, αλλά αν δεν έχεις ήδη, μπορείς να βρείς στην αγορά set σε πολύ καλή τιμή.
Έχοντας το δράπανο και τον τροχό, πιστεύω ότι τα 2,5Ah για το δράπανο είναι πολλά αν δουλεύεις ξύλο ενω για τον τροχό πολύ λίγα.
Το δράπανο το δουλεύω με 1,5Ah και τον τροχό με 4 που είναι το κατώτατο όριο ακόμα και για ψιλοδουλειές.

Τσίμπησα ένα ταπεινό κοπίδι μαζί με 10 ανταλλακτικές λάμες της Bosch από το Γερμανικό Amazon.
Στο skroutz:19,20€ το κοπίδι + 10,50€ οι λάμες + 3€ μεταφορικά=32,70€

Στο Amazon:15,62€ το κοπίδι μαζί με τις λάμες + 8,34€ μεταφορικά=23,96€
Ενώ με business λογαριασμό που έχω:12,60€ το κοπίδι μαζί με τις λάμες + 8,34€ μεταφορικά=20,94€.

Έχει επίσης σε έκπτωση και το μπλέ κατσαβίδι GO 3 μαζί με 8 bits με την θήκη τους στα
€45.62 excl. με business ή
€56.57 incl. με ΦΠΑ συν 11,65€ μεταφορικά

Last edited:
Σωκ, έχεις αρχίσει να εθίζεσαι άσχημα.
Μη λες μετά οτι δε σε προειδοποίησα… :D
Έχω αρχισει;;;Ειμαι λίγο πριν τον εγκλεισμό βρε συ.Καθε 3 και λίγο μπαίνω στο Amazon και ψάχνω για προσφορες σε Wera που ειναι απίστευτα,άσε που με εχουν καταστρέψει τα νηματα "Εκπτωσεις-προσφορες/Τι παρελαβα /τι παρήγγειλα. 🤣🤣🤣

• Like
Reactions: newbie
Τσίμπησα ένα ταπεινό κοπίδι μαζί με 10 ανταλλακτικές λάμες της Bosch από το Γερμανικό Amazon.
Στο skroutz:19,20€ το κοπίδι + 10,50€ οι λάμες + 3€ μεταφορικά=32,70€

Στο Amazon:15,62€ το κοπίδι μαζί με τις λάμες + 8,34€ μεταφορικά=23,96€
Ενώ με business λογαριασμό που έχω:12,60€ το κοπίδι μαζί με τις λάμες + 8,34€ μεταφορικά=20,94€.

Έχει επίσης σε έκπτωση και το μπλέ κατσαβίδι GO 3 μαζί με 8 bits με την θήκη τους στα
€45.62 excl. με business ή
€56.57 incl. με ΦΠΑ συν 11,65€ μεταφορικά
δεν το ελεγες πριν το παραγγειλεις, με ενδιαφερουν και τα 2 προιοντα που αναφερεις και οι τιμες ειναι εξαιρετικες για αγορα..

Έχω αρχισει;;;Ειμαι λίγο πριν τον εγκλεισμό βρε συ.Καθε 3 και λίγο μπαίνω στο Amazon και ψάχνω για προσφορες σε Wera που ειναι απίστευτα,άσε που με εχουν καταστρέψει τα νηματα "Εκπτωσεις-προσφορες/Τι παρελαβα /τι παρήγγειλα. 🤣🤣🤣

Αρκεί να τα χρησιμοποιείς γιατί το ιπδιο έκανα κι εγώ και χρησιμοποιώ ελάχιστα Wera, τα υπόλοιπα τα φυλάω λες και τα αγόρασα απ’ τον Bulgari 😁IMG_3741.jpeg

Αρκεί να τα χρησιμοποιείς γιατί το ιπδιο έκανα κι εγώ και χρησιμοποιώ ελάχιστα Wera, τα υπόλοιπα τα φυλάω λες και τα αγόρασα απ’ τον Bulgari 😁
Σιγά μην τα χρησιμοποιήσω βρε συ...Τι ειμαι;Κανένας χαζός;

Εγω εχω ειδικη βιτρινα/ραφι σε περιοπτη θεση στο εργαστηριο για τα wera. Σπανια τα ενοχλω απο σεβασμο, εκτος απο το σετακι tool-check plus...αστερι!!

Σε ξεχωριστη θεση εχω τα κλασσικα κατσαβιδια της wera αλλα και τα σετ κατσαβιδιων ακριβειας καθως τα χρησιμοποιω οποτε χρειαζεται κατσαβιδι χειρος.

Επισης να πω οτι συμφωνω με το σοφο σκεπτικο των παραπανω συναδελφων και κατοχων Wera.