Δυστυχως δεν προκειται για τυπογραφικο..Μπαλαντέζα 15m 14€ στο LEROY
Ελπίζω να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος το " 3 x 1 mm" και να είναι 3 x 1,5 mm.
Βέβαια, ακόμα και μόνο για το καρούλι τα 14€ αξίζουν.
View attachment 272468 View attachment 272469

Πάντως εγω που έκανα αίτηση για το δώρο (μπαταρία 18v) σύμφωνα με το προγραμμα ανταμοιβής της Bosch λόγω πρόσφατης αγοράς, μου έστειλαν ένα email επιβεβαίωσης ότι το δικαιούμαι και θα το στείλουν. Εχει περάσει ένας μήνας και ουτε φωνή ούτε ακρόαση. Εχω στείλει email εδω και μία εβδομάδα και δεν έχω λάβει απάντηση. Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντούν. Εαν είναι έτσι και η εγγυήσεις τους τότε...Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ........
Μου ήρθε σήμερα ένα mail για τις εγγυήσεις της BOSCH.
Τα 3 χρόνια για τα PRO ήταν γνωστό. Τα 5 για τα EXPERT δεν με εδιαφέρει, γιατί δεν νομίζω να καταφέρω ποτέ να αποκτήσω.
Τα 20 χρόνια (?) για τα εργαλεία χειρός, είναι η 1η φορά που το βλέπω.
View attachment 272392
Πάντως εγω που έκανα αίτηση για το δώρο (μπαταρία 18v) σύμφωνα με το προγραμμα ανταμοιβής της Bosch λόγω πρόσφατης αγοράς, μου έστειλαν ένα email επιβεβαίωσης ότι το δικαιούμαι και θα το στείλουν. Εχει περάσει ένας μήνας και ουτε φωνή ούτε ακρόαση. Εχω στείλει email εδω και μία εβδομάδα και δεν έχω λάβει απάντηση. Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντούν. Εαν είναι έτσι και η εγγυήσεις τους τότε...
Εχω παρει 3 φορες δωρο απο Bosch..Πάντως εγω που έκανα αίτηση για το δώρο (μπαταρία 18v) σύμφωνα με το προγραμμα ανταμοιβής της Bosch λόγω πρόσφατης αγοράς, μου έστειλαν ένα email επιβεβαίωσης ότι το δικαιούμαι και θα το στείλουν. Εχει περάσει ένας μήνας και ουτε φωνή ούτε ακρόαση. Εχω στείλει email εδω και μία εβδομάδα και δεν έχω λάβει απάντηση. Παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντούν. Εαν είναι έτσι και η εγγυήσεις τους τότε...
Ναι εχει...παιδια υπαρχουν πληροφοριες για το δωρο αυτο? εχει προυποθεσεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.