Εκπτώσεις-Προσφορές.

Battery starter Ryobi, απο τους καλυτερους του ειδους, αν οχι ο καλυτερος, απο οτι διαβαζω!
ryobi-jump-starters-p7101a-40_600.jpg

Δεν ειναι φτηνο εργαλειο, αλλα για αυτους που εχουν Ryobi η τιμη ξεστοκαρισματος του Παναγιωτιδη στα 140 ευρω δεν υπαρχει πουθενα καθως ειναι 55 ευρω πιο χαμηλη απο την τιιμη του Amazon.de. Στην Αμεριικη, Ηοme depot, πωλειται 199 δολλαριακια !!! Αλλο ενα τεμαχιο μενει καθως το προτελευταιο το πηρα ηδη εγω... :)

Το ειχα δει και το ειχα λαχταρησει απο τοτε που ειχε πρωτοβγει το 2023, αλλα πρωτον δεν υπηρχε στην Ευρωπη και δευτερον ηταν πολυ ακριβο σε σχεση με το κινεζικο που ειχα παρει, το οποιο μαλιστα εχει βγει παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης.

Το προβλημα με τα κινεζικα ειναι οτι ανα πασα στιγμη, ειτε στα σιγουρα μετα απο λιγα χρονια, οι μπαταριες μπορει να ψοφησουν, η να μην δινουν τα απαιτουμενα Αμπερ. Περα απο αυτο ομως τα κινεζικα συνηθως ΔΕΝ εχουν καποιες σημαντικες δικλιδες ασφαλειας οπως reverse polarity protection και anti spark technology.
Το Ryobi ειναι ενα λαχταριστο ποιοτικοτατο γκατζετακι, τα εχει ολα αυτα, ειναι πανισχυρο και με την μικρη μπαταρια σου δινει 20 εκκινησεις.

Η αληθεια ειναι ομως οτι αν δεν ειχα κολλημα με τα Ryobi, ο ταπεινος κινεζος εκκινητης που εχω θα μου εφτανε και θα μου περισσευε 😬

To mini κατσαβιδακι Bosch ΙΧΟ 7 μολις 34,90 ευρω απο το Eshop!!

Πιο φτηνα και απο το αμαζον γερμανιας! Η εκδοση 7 ειναι η πιο δυνατη με ροπη 5,5Νm!!! Οποιος χρειαζεται μικρο κατσαβιδακι, ειναι το καλυτερο!
Eρχεται με ενα σετακι μυτες και καλωδιο USB micro....να δουμε επιτελους ποτε θα το αλλαξουνε σε USB type C, οι τσιπηδες.

Eχει και πολλα συμβατα αξεσουαρ!
bosch_ixo7_2.jpg

• Like
Reactions: newbie and KOSSTV
To mini κατσαβιδακι Bosch ΙΧΟ 7 μολις 34,90 ευρω απο το Eshop!!

Πιο φτηνα και απο το αμαζον γερμανιας! Η εκδοση 7 ειναι η πιο δυνατη με ροπη 5,5Νm!!! Οποιος χρειαζεται μικρο κατσαβιδακι, ειναι το καλυτερο!
Eρχεται με ενα σετακι μυτες και καλωδιο USB micro....να δουμε επιτελους ποτε θα το αλλαξουνε σε USB type C, οι τσιπηδες.

Eχει και πολλα συμβατα αξεσουαρ!
bosch_ixo7_2.jpg
ΕΞαιρετικη τιμη...!!!

ΜΙα ερωτηση...
Ξεχωριστες κεφαλες για δραπανα με αποσπωμενα τσοκ που μπορουμε να βρουμε..σαν αυτα..
Screenshot_20260916_185814_Chrome.jpg

Θελω κυριως το γωνιακο και αυτο που εχει ψηλα την υποδοχη για μυτες.

..βεβαια υπαρχει μια εκδοχη σετ εργαλειου αλλα κοστιζει.

Ingco CDLI206686E Δραπανοκατσάβιδο Μπαταρίας 20V 2x2Ah | BestPrice.gr https://share.google/ywWiuWmBlvFn5wxNG

Υπαρχει, το εχω δει κατα καιρους και στο πρακτικερ και στο λερου και στο κεντρο βιδας, αλλα δεν το εχουν παντα. Για το Βοsch ΙΧΟ μιλαω.

...Δες και σκρουτζ
Στο Κεντρο Βιδας το εχει σετ μαζι με τις 2 κεφαλες που θελω..
..και η τιμη πολυ καλη..!!
06039E0001 - BOSCH - IXO 7 Set Κατσαβίδι Li-Ion 3.6V-- Δράπανα Μπαταρίας 3.6V - 12V -- Αφοι Γ. Ντέτσικα Ο.Ε. -- https://share.google/jYIRPy1wLwQjmpIU6

..βεβαια δεν θα ειναι τοσο δυνατο οσο το Ingco..

E, ναι οσο να΄ναι το 18βολτο ειναι πιο ισχυρο, ομως ο ογκος του και το βαρος του ειναι πολλαπλασια.

Το μονο που πρεπει να τσεκαρεις ειναι αν η ροπη ειναι αρκετη για τη δουλεια που το θελεις γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι οι εκκεντρες κεφαλες μεταφερουν ΟΛΗ την ροπη (5.5Νm) στην βιδα.

• Like
Reactions: cyclades and KOSSTV
E, ναι οσο να΄ναι το 18βολτο ειναι πιο ισχυρο, ομως ο ογκος του και το βαρος του ειναι πολλαπλασια.

Το μονο που πρεπει να τσεκαρεις ειναι αν η ροπη ειναι αρκετη για τη δουλεια που το θελεις γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι οι εκκεντρες κεφαλες μεταφερουν ΟΛΗ την ροπη (5.5Νm) στην βιδα.
Μιλαω για ολο το φασμα εργασιων..
Απο μικρες μεχρι μεγαλες βιδες..
Συγουρα ο ογκος ειναι ενα θεμα,το Bosch κερδιζει κατα κρατος, αλλα θεωρω οτι με τα καταλληλα εξαρτηματα και τις ενωσεις θα γινει δουλεια..

Επεισης στο Ingco,δεν ξερω εαν γινεται και σε αλλη εταιρια,μπορεις να τα ενωσεις μεταξυ τους που το κανει ακομη πιο βολικο και ευλυκτο..
Screenshot_20260916_195125_YouTube.jpg

Εαν βρω να πουλησω,που θα βρω μαλλον,τις μπαταριες και το φορτιστη το Ingco θα ειναι πιο συνφερον..

• Like
Reactions: Χιωτης
Διαβαζω οτι ηδη εχει βγει το IXO 8, το νεωτερο μοντελο δηλαδη
Bosch-Skruetraekker-IXO-8-M-10-Dele-Bitssaet.jpg

Tο οποιο εχει 3 πολυ σημαντικες διαφορες σε σχεση με ολα τα προηγουμενα IXO:

1. παιρνει ανταλλαξιμη 4βολτη μπαταρια
687326090b6d9effe21c1f7c007f45bb7a9acb22.webp

2. φορτιζει επιτελους με καλωδιο USB-C
xlarge_20260622115512_a39c466d.jpeg

3. H ροπη του εχει αυξηθει στα 6.5 Νm σε σχεση με το IXO7 που ηταν στα 5.5 Νm!!
421a5237-f083-431f-855c-be0d0c66ff33.__CR0,0,600,450_PT0_SX600_V1___.png