Eκπτώσεις-Προσφορές!

208-5666755SPA70UC518864X.jpg

Simpsons + Medal of Honor + Fifa Street 3 Pack (PS3) - £14.99

799467_01.JPG

Rock Band: Drums / XBOX 360 and Wii £17.99

eyepet.jpg

EyePet - with Camera and Magic Card (PS3) - £25.99

Τουλαχιστον ενας moderator να το βαλει στην πρωτη σελιδα μη το χασουμε . :ciao:

:blink::blink::blink:

Εξωφρενικα καλη προσφορα.Απο την αλλη ειναι Αγγλια.Για να δουμε στο Ελλαντα αν θα βρεθει κατι αναλογο.

Βγαινουμε off topic και ζητω συγνωμη αλλα μπορεις να μου εξηγησεις, πως κατι που μεχρι πριν ενα μηνα δεν ειχε φανει πουθενα και αντιμετωπιζοταν σαν φημη και Hoax,κανεις καταναλωτης δεν το ειχε στα χερια του,κανενα site δεν μπορουσε να το περασει απο ελεγχο καταφερε να αποκτησει κακη φημη.Aναφερομαι αποκλειστικα στα slim.
Το οτι δεν εχει πουλησει ακομη σε τετοια κλιμακα ωστε να υπαρχουν γνωμες απο χρηστες και η Ευρωπη τουλαχιστο ειναι ακομη στις προπαραγγελειες ας το αφησουμε ασχολιαστο.

Και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις δεν με ενδιαφερει αν ειναι Sony,microsoft,nintendo ή μπαρμπα μητσος ελεκτρονικς.
Το οτι γραφεται κατι απλως για να κανουμε εντυπωση μου τι βαραει.

Για να τα κανουνε λεπτοτερα αφαιρουνε heat sinks και fans, ασε που ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι διαφορετικα..δεν νομιζω να πληρωνεις λιγοτερα και να παιρνεις το ιδιο προιον.

Last edited:
καλα παρε το σλιμ και περιμενε να σου αντεξει..

FUD

γενικα τα σλιμ δεν ειχαν καλο ονομα

????????

Για να τα κανουνε λεπτοτερα αφαιρουνε heat sinks και fans, ασε που ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων ειναι διαφορετικα..δεν νομιζω να πληρωνεις λιγοτερα και να παιρνεις το ιδιο προιον.

Δε ξέρω σε τι φήμες βασίζεσαι.
Και δε ξέρω γιατί τις διασπείρεις.

Υπάρχουν λόγοι που είναι πιο φθηνό ένα slim. Αναλύοντας το κόστος θα μπορέσεις να καταλάβεις.

Εντωμεταξύ σε βλέπω να γράφεις ως κακό το, «αφαιρούνται ανεμιστήρες» … Δεν έχω να πω κάτι πέραν του ότι εάν δεν υπάρχει ανάγκη για ανεμιστήρα, τότε λογικό είναι να μη βάζεις.

Τα τελευταία χρόνια ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά αγαθά (eg cpu) γίνονται όλο και μικρότερα. Χωρίς να είναι απαραίτητα χειρότερα.

ps3 80gb(fat)+uncharted 1+gt5 prologue+dualshock 269 ευρω

καταστηματα Saturn.Την προσφορα την βρηκα σε φυλλαδιο.

PS http://www.saturn.com.gr/pdf/saturn_catalogue_geraka.php

η προσφορα σπαει κοκκαλα , εκτος απο το καλυτερο Multimedia system εγινε και το φτηνοτερο συναμα , σε σχεση με τα αλλα players που δεν εχουν ουτε το 1/3 των δυνατοτητων του .

εαν ειναι οντως η εκδοση με τον 80αρη τοτε ειναι καλη προσφορα#@!

η προσφορα σπαει κοκκαλα , εκτος απο το καλυτερο Multimedia system εγινε και το φτηνοτερο συναμα , σε σχεση με τα αλλα players που δεν εχουν ουτε το 1/3 των δυνατοτητων του .

Πραγματικά σπάει κόκκαλα, το πήρα πριν 2-3 μέρες από το saturn και παραλίγο να πάθω τενοντίτιδα μετά από 2 ώρες GT5 με το μίνι-κωλο-gamepad που είναι φτιαγμένο για παιδικά χέράκια...

Αν το θέλει κανείς, να του το δώσω 250 ευρώ, είναι ολοκαίνουριο - το δε Uncharted είναι με τη ζελατίνα του.