Eκπτώσεις-Προσφορές!

Το shopto.net είναι από τα πιο γρήγορα στο shipping και έρχεται συστημένο.

5537880m.jpg

Call Of Duty 4: Modern Warfare (Game Of The Year Edition) PS3 AND XBOX 360 EUR 34.99 Free Delivery

Το shopto.net είναι από τα πιο γρήγορα στο shipping και έρχεται συστημένο.

Εκανα παραγγελια την τεταρτη και το περιμενω ακομα.........
Να ανησυχησω...............-bye--bye-

Μόλις μου ήρθε το little planet για το ps3 από το blahdvd,όλα μια χαρά και πολύ οικονομικά.Μακάρι να έβαζε και σε άλλα games τέτοιες τιμές.

Καλή χρονιά σε όλους. Επειδή σκέφτομαι να μου κάνω κάποια δωράκια με την ευκαιρία της πτώσης της τιμής της λίρας γνωρίζει κάποιος να μου πει για το play.com πόσο είναι το πραγματικό κόστος ενός παιχνιδιού. Το ρωτάω αυτό γιατί πατώντας πάνω δεξιά επιλογή νομίσματος ευρώ η τιμή του παιχνιδιού δεν έχει καμία σχέση με αυτή της ισοτιμίας λίρας - ευρώ.
Π.χ. το Little big planet έχει 24,99 λίρες ή 34,99 ευρώ.

Το πιο πιθανό είναι να μην κάνουν ανανέωση στην τιμή του ευρώ. Αλλά θα ήθελα να το σιγουρέψω πριν κάνω την αγορά από κάποιον που έχει κάνει πρόσφατα αγορά από το σιγκεκριμένο site.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Γιώργος

σημερα στον γερμανο αρκετα παιχνιδια για ολες τις κονσολες 2.90

αν προλαβετε...

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το έβαλα ως παράδειγμα, ήταν το πρώτο που πέτυχα μπροστά μου. Από ότι βλέπω αρκετοί έχουν πάρει πράγματα από αυτό το σάιτ που μου προτείνεις και φαντάζομαι ότι θεωρείται αξιόπιστο. Θα το έχω και αυτό στα υπόψιν για το μέλλον.

ναι ναι.... ετυχε να περασω απ'εξω απο εναν γερμανο το πρωι κατα τις 9+ και πηρα 5 παιχνιδια για ds 2 για Wii και 1 για psp...

για PS3, Xbox, PS2 δεν ρωτησα καν...

μπορεί κάποιος να συγκεντρώσει όλα τα προτεινόμενα σαιτ καθώς και τα μεταφορικά???

Αγόρασα σήμερα από τη Media Markt στο Μαρούσι το Driving Force GT στα 85 Εuro. Είναι πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο μοντέλο και συνίσταται ανεπιφύλακτα για τους φίλους του Gran Turismo.

Να ρωτησω κι εγω κατι λιγο off topic. Ξερετε αν το play στελνει τα Τ-SHIRTS που πουλαει στο site, στην Ελλαδα?

Απάντηση: Re: Eκπτώσεις-Προσφορές!

Να ρωτησω κι εγω κατι λιγο off topic. Ξερετε αν το play στελνει τα Τ-SHIRTS που πουλαει στο site, στην Ελλαδα?

Μια φορά που είχα παραγγέλλει ένα μου το έστειλαν χωρίς πρόβλημα.

Play Sales Page

PS3:
Call Of Duty 4: Modern Warfare (Game Of The Year Edition) EUR 32.49
PES 2009: Pro Evolution Soccer EUR 32.49

PC:
Call Of Duty 4: Modern Warfare (Game Of The Year Edition) EUR 19.49
Gothic 3 EUR 10.49

XBOX 360:
Gears Of War 2 EUR 38.99
Halo 3 EUR 16.99
Call of Duty 4: Modern Warfare (Game Of The Year Edition) EUR 32.49
Fable II EUR 32.4
PES 2009: Pro Evolution Soccer EUR 32.49

Εμένα μου ήρθε σήμερα για το Xbox 360, το "Fallout 3 : Collector's Edition",αυτό με το βαλιτσάκι και το vault boy..
Τιμή 34,99 (!!!) από το Play.

Είτε είχαν κάνει λάθος την πρώτη μέρα των εκπτώσεων είτε το δώσαν άπαξ γιατί την άλλη μέρα της παραγγελίας μου δεν υπήρχε σε αυτή την τιμή.Το είχαν ακριβότερα..

Τυχερούλης μια και το συγκεκριμμένο κοστίζει ακριβά.

μπορεί κάποιος να συγκεντρώσει όλα τα προτεινόμενα σαιτ καθώς και τα μεταφορικά???

Play: Δωρεάν μεταφορικά. Πληρώνεις μόνο σε ευρώ. Οι τιμές σε ευρώ είναι υψηλότερες από ότι θα έπρεπε κανονικά, καθώς η λίρα τελευταία έχει πέσει πολύ σε σχέση με το ευρώ. Βγάζει αρκετές φορές το χρόνο προσφορές, όπου βρίσκεις πολλά games σε αρκετά χαμηλές τιμές.

GAME: Μεταφορικά 3 λίρες ανά παραγγελία (σε κάθε παραγγελία μπορείς να βάλεις είτε 1 game ανεξαρτήτως μεγέθους συσκευασίας, είτε 2 games κανονικού μεγέθους). Πληρώνεις μόνο σε λίρες. Στα μέσα κάθε εβδομάδας βγάζει κάποια games σε προσφορά (συχνά και τίτλους που έχουν κλείσει μόλις ένα μήνα κυκλοφορίας), ενώ τέλη Δεκεμβρίου κάθε έτους "σφάζει" πολλά games.

GameStation: Ισχύει ό,τι ισχύει και για το GAME, καθώς και τα 2 καταστήματα ανήκουν στην ίδια εταιρεία (βλέπε Media Markt - Saturn, Κωτσόβολος - Electroworld). Οι τιμές συχνά είναι χαμηλότερες από αυτές του GAME και κάθε Δεκέμβρη βγάζει κάθε ημέρα σε προσφορά κι από ένα διαφορετικό game σε πολύ χαμηλή τιμή.

Amazon UK: Μεταφορικά 4 λίρες ανά παραγγελία (σε κάθε παραγγελία μπορείς να βάλεις όσα games θες) + 1 λίρα ανά game + 19% Φ.Π.Α. επί του συνόλου της παραγγελίας (κόστος games και κόστος μεταφορικών). Πληρώνεις μόνο σε λίρες. Έχει όλο το χρόνο προσφορές σε games, άλλες φορές σε μάπα τίτλους και άλλες φορές σε AAA τίτλους.