Eκπτώσεις-Προσφορές!

Αυτό το έχετε δει; http://www.getitnow.gr/

Η δική μου εμπειρία με δαύτους:

ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μου αρνήθηκαν ευθέως να μου εκδώσουν τιμολόγιο παρά μόνο απόδειξη λιανικής με τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί το σύστημα κ ενώ η παραγγελία μου έχει μπει κ μου έχει έρθει email επιβεβαίωσης στο τηλεφωνικό κέντρο τους σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες μαζί τους δεν φαίνεται τίποτα κ ουδέποτε μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν εγγράφως με email όπως ζήτησα. Με τον υπεύθυνο εκεί που μίλησα πολλές φορές στο τηλέφωνο του ζήτησα εγγράφως να με ενημερώσει σχετικά με την άρνηση τους για έκδοση τιμολογίου, ώστε να προβώ στη σχετική ερώτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης κ του Υπουργείου Οικονομικών αλλά δεν έχω λάβει τίποτα σχετικά.

To συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση από το getitknow προς τον πελάτη σε καμμία περίπτωση, ενώ διαγράφουν οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο από τα comments του site τους (φουλ λογοκρισία δηλαδή). Προβλέπω δε, ότι σύντομα οι τιμές θα εξισωθούν με των υπολοίπων οπότε για 20-30 ευρώ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να ταλαιπωρηθούμε με δαύτους.

ΜΑΚΡΙΑΑΑ

Εγώ πιστεύω πως είναι απλά καινούργιο το site.
Σε λίγο καιρό θα "χτυπήσει" το e-shop.

Πάντως όποιος θέλει απόδειξη λιανικής συμφέρει και με το παραπάνω αυτά που δίνει κάθε μέρα.

Επίσης είδα και σχόλια αρνητικά.

Μαλλον λαθος πρεπει να εχει γινει γιατι οτιδηποτε αλλο μου φαινεται παραξενο.Ο Γερμανος στα παλια παιχνιδια εχει βαλει τιμη 2,09 ευρω.....

http://www.e-germanos.gr/e-germanos...lectedCategoryId=623&id=623&attributeToSort=5

Την ιδια τιμη εχει και για xbox,wii και pc games

Εκανα επιτηδες μια παραγγελια για να δω τι παιζετε,υποτιθεται οτι εντος δυο ημερων θα εχω απαντηση......

"Διευκρινίζεται ότι τα προϊόντα που παρουσιάζονται και περιγράφονται μέσα από το συγκεκριμένο e-shop είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές σε οποιοδήποτε κατάστημα του Δ.Κ.Γ. επιλέξουν, κατόπιν παραγγελίας μέσα από το e-shop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας. Εύλογα εννοείται ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν δύναται να εγγυηθεί την ανά πάσα στιγμή διαθεσιμότητα των παρουσιαζόμενων στο e-shop προϊόντων στα καταστήματα του Δ.Κ.Γ. χωρίς να προηγηθεί η παραγγελία αυτών μέσω του e-shop."

Αν παραλάβει κάποιος μάλλον τυχερός θα είναι.

Όσο δεν το ξεφτιλίζουμε αγοράζοντας ο καθένας 50 κομμάτια, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να επωφεληθούμε απ'αυτό το λαθάκι. Αν δει ο Γερμανός 40-50 παραγγελίες ίσως να το σκεφτεί χάρην της φήμης του να κάνει τα στραβά μάτια. Αν δει 5000 παραγγελίες, απλά θα πει πως έγινε λάθος.

Μην κάνουμε εκείνα τα νεοπλουτίστικα που έκαναν επί του περίφημου DVD bluesky που αγόραζαν ο καθένας 20-25 κομμάτια και τελικά κανείς απ'αυτούς που ήθελαν δεν το πρόλαβε.

Τα DVD Blue-sky τα αγόραζαν για να τα κάνουν όλοι δώρα.
Ειδικά σε συγγενείς στα χωριά ήταν ότι πρέπει.

Τα παιχνίδια τι τα αγοράζουν όλοι από 3 & 4 τεμάχια;

Πάντως είδατε πως γίνονται όλοι νόμιμοι και αγοράζουν αντί να κάνουν copies όταν η τιμή είναι πραγματικά χαμηλή;

Αυτά να τα βλέπουν οι δισκογραφικές.

Τα παιχνίδια τι τα αγοράζουν όλοι από 3 & 4 τεμάχια;

Για τον ίδιο λόγο που έστελναν mail στο play.com ότι δεν τους ήρθε και έπαιρναν δεύτερο ή και τρίτο κομμάτι και τα μοσχοπουλούσαν στις αγγελίες μέχρι που το play banναρε την Ελλάδα..... :slapface::slapface::slapface:

Εγώ πάντως πήρα ένα από όλα και ο Θεός βοηθός. Αν μου έρθει οκ καλώς, αν όχι δεν έγινε και τίποτα. Πάντως μετά την 7 σελίδα οι τιμές είναι κανονικές.

Έκανα παραγγελία μέσω net,μου ήρθε mail και παίρνω τ/φ κατάστημα Γερμανός στο Αιγάλεω.
Αποτέλεσμα γνωστό παιχνίδια γιοκ,και σε ερώτηση γιατί είναι ακόμα ενεργή προσφορά στο site τους,μου απάντησαν ότι δεν έχουν σχέση γιατί είναι ''franchising'' καταστημα και να απευθυνθώ στα κεντρικα......
Ας είναι καλά η Αγγλία.....θέλουνε και on line shopping....

εγώ, επειδή η σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν μου άνοιγε με τίποτε (προφανώς από την υπερ-ζήτηση) πήρα το τηλέφωνο του κέντρου της επιχείρησης και μου συνέστησαν να απευθυνθώ απ' ευθείας στα καταστήματα. ...

το κοντινότερο μου ήταν αυτό στην Άνοιξη, όπου βρήκα για xbox καμμιά τριανταριά τίτλους σε 1 ή δύο τεμάχια έκαστος... πήρα 12 τίτλους που με ενδιέφεραν για τους γιους μου, στα 25 συνολικά ευρώ !!! έχουν μείνει τα υπόλοιπα για όποιον μένει κοντά ....

εδειξε και μια διαφημιση χθες για τα παιχνιδια με 2 ευρω οποτε δεν θα εχει μεινει τιποτα!

Λοιπόν, το'χουμε ξαναδεί το έργο... πετάμε έναν κράχτη έχοντας μάλλον για στοκ τόσo λίγα κομμάτια για να ικανοποιήσουμε 1-2 πελάτες και αν, απλά για υπάρξει κάποιος που το πήρε και να μην έχουμε νομικό θέμα ότι είμαστε τελείως απατεώνες, και συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε την προσφορά όσο χρειαστεί, ξέροντας ότι δεν ισχύει, απλά για να φέρουμε κόσμο στο μαγαζάκι μας.

Έκανα 2 παραγγελίες (Metal Gear 4, Soul Calibour 4) την Τρίτη πρωί και άλλες δυο χτες (GT5 prologue, Devil Mac Ray). Θεωρώ ότι τουλάχιστον οι παραγγελίες της Τρίτης θα πρέπει να έχουν κατοχυρωθεί, αλλιώς θα μιλάμε για μεγάλη απάτη. Για τις χτεσινές μπορώ να καταλάβω ότι μετά από μια ολόκληρη μέρα έχει εξαντληθεί το στοκ, άρα απλά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να ξαναπαραλάβουν.

Για την ιστορία, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο κατάστημα έμαθα ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο concept, πας απλά και ό,τι προλάβεις. Όταν τον ρώτησα γιατί τότε έλαβα confirmation mail ότι η παραγγελία μου κατοχυρθώθηκε και ότι "Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του.", τότε μαντέψτε τι έκανε: Την πάπια.

Προσωπικά κομμένες επαφές με το εν λόγω μαγαζάκι. Και δε μιλάω μόνο για games, αλλά και για κινητά, που αυτά θα το πονέσουν.

Δε με πείραξε ότι τελείωσε το στοκ, προφανές είναι με τέτοια τιμή. Με πείραξε ότι συνεχίστηκε η προσφορά, και δέχονταν παραγγελίες χωρίς στοκ. Τέτοια πράγματα ακόμα και για την Ελλάδα είναι απαράδεκτα. Αν θες να πουλάς ότι έχεις eshop, έχε και την ικανότητα να το διαχειρίζεσαι. Αλλιώς άνοιξε κ@λάδικο.

Last edited:
μεγαλη απατη.πηρα τα καταστηματα ενα ενα και δεν εχουβν αποθεμα..αφου ηδη εχω παραγγειλει 10 τιτλουσ που ηθελα και δεν πηρα απαντηση.
α ρε ΓΕΡΜΑΝΕ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Μεγάλη απατεωνιά... από μένα εμπάργκο μέχρι να βάλουν μυαλό. Χρειάζονται τιμωρία και από μένα η αποχή απο τα μαγαζιά τους είναι η καλύτερη.
Tα ρεντίκολα ούτε τις τιμές στο site δεν έχουν αλλάξει ακόμα.....

Συμφωνω με τον Maestro, ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λεει κανει τη διαφημιση του το site,δηλ αφηνει να εννοηθει οτι υπαρχει μια κεντρικη αποθηκη διακινησης προς τα επιμερους μαγαζια της αλυσιδας,η οποια θα μεριμνησει για ολες τις παραγγελιες,και απλα τα υποκαταστηματα,ειναι το μερος απ οπου μπορεις να παραλαβεις την παραγγελια σου.
Πουθενα δεν αφηνει να εννοηθει οτι ο πελατης-καταναλωτης,παιζει λοττο για το ποιο καταστημα,εχει ακομα αδιαθετα κομματια κι απο εκει η περνα μια βολτα,η παραγγελνει!!!
Ασε που αν εγω ειμουν υπαλληλος,δε νομιζω να τα "χαριζα" τα game σε πελατες.
Μαλλον καποιος δικος μου,θα τα ειχε τσιμπησει,για παρτυ μου!
Τελως παντων ,μπορει εμεις να σκεφτηκαμε σαν καταναλωτες-τσαμπατζηδες,αλλα ο γερμανος δημιουργησε πολυ κακο για το τιποτα,υποτιμησε την νοημοσυνη μας, και απορω γιατι,αφου μονο αρνητικη διαφημιση μπορει να αποτελεσει αυτη του η ενεργεια!
Μεσα σ ολα τσιμπισα το fifa 08 για πς3 που ηταν το τελευταιο απουλητο κομματι της προσφορας,στον γερμανο της γειτονιας μου!
Ηταν τα τελευταια 2,09 ευρω που ξοδεψα στο καταστημα τους,μεχρι να βαλουν μυαλο!!

δουλευα επι 5ετια σε καταστημα ως υπευθυνος. μακρια.....τα μαγαζια ειναι francise τα πιο πολλα και ο καθενας δουλευει οπως θελει. μπορει καποιο μαγαζι να ειχε στοκ αλλα να μην ηθελε να πουλησει με 2 ευρω μιας και ειχε αγορασει με 50 ευρω. μπορει να μην ειχαν ενημερωθει. μπορει να υπηρχαν π.χ. 5 mgs4 σε ολη την ελλαδα και αυτοι να βγαλαν διαφημιση με προσφορα. σκοπος τους ειναι να σε κανουν να μπεις στο καταστημα και απο κει και περα οτι τσιμπησουν.

εξαλλου περα απο αυτο οτι πουλανε αν το βαλετε στο σκρουτζ θα το βρειτε φτηνοτερα 1000%

δουλευα επι 5ετια σε καταστημα ως υπευθυνος. μακρια.....τα μαγαζια ειναι francise τα πιο πολλα και ο καθενας δουλευει οπως θελει. μπορει καποιο μαγαζι να ειχε στοκ αλλα να μην ηθελε να πουλησει με 2 ευρω μιας και ειχε αγορασει με 50 ευρω. μπορει να μην ειχαν ενημερωθει. μπορει να υπηρχαν π.χ. 5 mgs4 σε ολη την ελλαδα και αυτοι να βγαλαν διαφημιση με προσφορα. σκοπος τους ειναι να σε κανουν να μπεις στο καταστημα και απο κει και περα οτι τσιμπησουν.
εξαλλου περα απο αυτο οτι πουλανε αν το βαλετε στο σκρουτζ θα το βρειτε φτηνοτερα 1000%

Το μονο πραγμα που θα τσιμπησουν απο δω και περα θα ειναι κανα ...(@@@@)....... και αυτο γερασμενο.

Ποιος εγκεφαλος σκεφτηκε, οτι οταν ο εκαστοτε υπαλληλος μου πει οτι η παραγγελεια μου δεν προκειται να εκτελεστει ποτέ, οτι θα σκασω ενα χαμογελο και θα παρω κατι αλλο;;;

Μου φανηκε παραξενο στην αρχη,τελικα αποδειχτηκε λαμογια.
Δεν πειραζει, ενα πελατης λιγοτερος για τα Γερμανος/Multirama.