Eκπτώσεις-Προσφορές!

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Στο Internet υπάρχουν πολλές έκπτωσης-προσφορες σε πολλά Sites, καλο θα ήταν οποιος βρίσκει έτσι προσφορες να ενημερώνει και τους υπολοιπους σε αυτό το Νήμα.
Ξεκινώ εγώ:

3509870x.jpg

Assassin's Creed EUR 13.99 Free Delivery

Re: Έκπτωσης-Προσφορες!

συμφωνω με αυτη την πρωτοβουλια σου... καλο θα ηταν επισης να αναγραφετε και αν εχουν αγορασει απο το καθενα site και τις εντυπωσεις-σχολια-συμβουλες.

και μια ερωτηση γιατι θελω πολυ καιρο να κανω αγορες απτο διαδικτυο αλλα φοβαμαι... εχω ακουσει πως υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να περασει απο τελωνειο και να πληρωσουμε εξτρα? αλλιως πως ερχεται? σαν γραμμα στο γραμματοκυβωτιο? σαν δεμα συστημενο?

Απάντηση: Έκπτωσης-Προσφορες!

Εάν έρχετε από Ευρώπη δεν υπάρχει τελεωνείο. Εάν είναι από Αμερική ή Κίνα πάντα παίζει και ανάλογα το τι ποσό είναι δηλωμένο.
Από play έρχετε φάκελος απλός και εάν χαθεί τους ενημερώνεις μετά από 30 ημέρες και το ξαναστέλνουνε.
Από Amazon που πληρώνεις μεταφορικά έρχεται συστημένο αλλά και εκεί εάν χαθεί μετά από 30 ημέρες και το ξαναστέλνουνε.
Το play λόγω έξυπνων Ελλήνων που το εκμεταλλεύονταν έχει όριο για Ελλάδα περίπου τα 50 ευρώ.

Πρώτα βγάλε μια prepaid!!
Όσον αφορά το τελωνείο,για παραγγελίες από Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα.
Από Αμερική εγώ έχω ψωνίσει μέχρι 70 παραγγελία (CD+DVD σε μια αποστολή) και ήταν οκ.
Τώρα αν θες κάτι μεγάλο ή πολύ ακριβό μάλλον θα στα φάνε χοντρά στο τελωνείο!!!!

Re: Απάντηση: Έκπτωσης-Προσφορες!

Εάν έρχετε από Ευρώπη δεν υπάρχει τελεωνείο. Εάν είναι από Αμερική ή Κίνα πάντα παίζει και ανάλογα το τι ποσό είναι δηλωμένο.
Από play έρχετε φάκελος απλός και εάν χαθεί τους ενημερώνεις μετά από 30 ημέρες και το ξαναστέλνουνε.
Από Amazon που πληρώνεις μεταφορικά έρχεται συστημένο αλλά και εκεί εάν χαθεί μετά από 30 ημέρες και το ξαναστέλνουνε.
Το play λόγω έξυπνων Ελλήνων που το εκμεταλλεύονταν έχει όριο για Ελλάδα περίπου τα 50 ευρώ.

Όπα!! Με είχες καλύψει αλλά δεν είχα κάνει refresh τη σελίδα!!!! -bye-

Να σας υπενθυμίσω για το Εκπτωτικό κουπόνι στο Game.co.uk, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο Checkout με αγορές 30 λιρών και πάνω.

New Game £3 code
Discount: £3
Minimum Spend: £30.00
Promotional Code: NW06GME07

http://www.game.co.uk/

Το ξέρω ότι δεν έχει πολλούς οπαδούς το συγκεκριμένο άθλημα εδώ στην Ελλάδα αλλά είπα να το postαρω μιας και είναι καλή τιμή για σχετικά καινούργιο παιχνίδι.
5822365m.jpg

Madden NFL 09 @ 34,99 EUR

Απάντηση: Έκπτωσης-Προσφορες!

Είμαι θιασώτης του Gohtic. Που μπορώ να βρω βρε παιδιά στην εγχώρια αγορά το Gothic II Night of the Raven (original);

5% off absolutely everything @ PLAY.COM

Discount: 5%
Minimum Spend: £0.00
Promotional Code: see instructions
Expiry Date: 30.04.2009
Applies to: everything
Instructions:
Go here

http://www.racmemberoffers.co.uk/index.php?id=32

Click on get get code

Fill in any old nonsense if asked (YOU DO NOT NEED TO BE A MEMBER!)
Enter this for your mebership number RACDI0809

Next time you go back it remembers you so clear your cookies and try again

Good luck!