Εκπτωση 10% για τα μελη μας στο toolshouse.gr

Κυριάκο σέ ευχαριστούμε.

Το κατάστημα φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες είναι μερακλήδες μέ γνώση στό αντικείμενο,τούς αρέσει αυτό πού κάνουν,έχουν ρίξει αρκετό κεφάλαιο γιά νά έχουν μεγάλο στόκ ετοιμοπαράδοτο,καλές δουλειές εύχομαι νά έχουν.

Ευχαριστουμε την Γ.Δ.ΡΟΔΑΚΗΣ - Ζ.Μ.ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε. για την κινηση της αυτη, και ευχομαι να τυχει ανταποκρισης και να αποβει ικανοποιητικη και για την εταιρια που την κανει.
Να ευχαριστησουμε και τον Κυριακο που μεσολαβησε.

Να πω εδω οτι θα πρεπει και να γινουν διευκρινησεις ωστε το πραγμα να τσουλησει ομαλα χωρις παρατραγουδα, αλλα και να προστατευτει η εταιρια που κανει την κινηση οποια και αν ειναι αυτη.
Ειναι βασικο να το προστατεψουμε για να μπορεσουμε να ωφεληθουμε και οι δυο πλευρες.

Εχω ψωνισει απο την εταιρια και εξεπλαγην καποιες φορες απο την ποικοιλια "κωδικων" που διαθετει.
Μαλιστα εχω αναρωτηθει σε καποιες μαρκες, μηπως για να πετυχουν καλυτερες συφωνιες εχουν αναγκαστει να φορτωθουν και κωδικους απο τα "εργοστασια".

Η τελευταια μου παραγγελια εγινε μεσω της εταιριας που δουλευω, γιατι εψαχναν καποιο συγκεκριμενο ειδος που υπηρχε στο "Χιωτικο Μαγαζι", οποτε εβαλα "τσοντα" και 2 δικα μου "πραγματακια".

Μπράβο Κυριάκο για την πρωτοβουλία, και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και από εμένα, για αυτήν την αλτρουιστική σου ενέργεια. :SFGSFGSF: :award:. Συγχαρητήρια επίσης στο μαγαζί και στους ιδιοκτήτες τους για την κίνηση τους αυτή.

Υ.Γ. Πραγματικά εντυπωσιακή ποσότητα αριθμού και κατηγοριών εργαλείων σε stock της Stanley...... (Αυτοί πρέπει να έχουν πιο πολύ stock κα από εμένα...... :flipout:)

Ωραία, σωστή και επαγγελματική ενέργεια από τους "Χιώτες". Μπράβο σε όλους !!!

Καλημέρα σε όλους, σας ευχαριστούμε θερμά για τα ευγενικά και ενθαρρυντικά σας σχόλια !!!, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα εργαλεία μας !!!, μπορείτε να μας στέλνετε εδώ ότι σας ενδιαφέρει, στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 22710-23806 ζητήστε τον Γιάννη, την Ευγενία, την Άννα ή την Αλίνα. Επειδή μας αρέσουν και εμάς οι κατασκευές, η εφευρετικότητα και οι πατέντες, θα τολμήσουμε σύντομα να ποστάρουμε και κάποια από τα έργα μας !!! Καλή συνέχεια σε όλους και καλές κατασκευές !!!!

Απάντηση: Re: Εκπτωση 10% για τα μελη μας στο toolshouse.gr

Καλημέρα σε όλους, σας ευχαριστούμε θερμά για τα ευγενικά και ενθαρρυντικά σας σχόλια !!!, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα εργαλεία μας !!!, μπορείτε να μας στέλνετε εδώ ότι σας ενδιαφέρει, στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 22710-23806 ζητήστε τον Γιάννη, την Ευγενία, την Άννα ή την Αλίνα. Επειδή μας αρέσουν και εμάς οι κατασκευές, η εφευρετικότητα και οι πατέντες, θα τολμήσουμε σύντομα να ποστάρουμε και κάποια από τα έργα μας !!! Καλή συνέχεια σε όλους και καλές κατασκευές !!!!

+1

Καλημερα στην παρεα του toolshouse και καλως ηρθατε στο φορουμ μας.

Να σας ευχαριστησω και απο εδω για την προσφορα προς τα μελη μας και να ευχηθω καλες δουλειες επειδη το αξιζετε!

Ειναι τεραστια χαρα να ειμαστε παρεα!!!

DSC_4211.jpg

εγώ την επίσκεψη μου την είχα κάνει το καλοκαίρι και έμεινα άναυδος από την τεράστια ποικιλία των προιόντων αλλά και την καλή φιλοξενία τους.

Attachments

• 20428110_10209638170887950_1771994020_n.jpg
    20428110_10209638170887950_1771994020_n.jpg
    149.5 KB · Views: 202

Αυτον τον τυπο στην φωτο μην τον πολυαφηνετε μεσα στο μαγαζι, γιατι ανακατευει τα ραφια, χαλαει την θυριδοποιηση, και γεμιζει "σαλια" το εμπορευμα!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Εκπτωση 10% για τα μελη μας στο toolshouse.gr

Αυτον τον τυπο στην φωτο μην τον πολυαφηνετε μεσα στο μαγαζι, γιατι ανακατευει τα ραφια, χαλαει την θυριδοποιηση, και γεμιζει "σαλια" το εμπορευμα!!!!!!!!!!!!!!!

:drool1:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλημερα στην παρεα του toolshouse και καλως ηρθατε στο φορουμ μας.

Να σας ευχαριστησω και απο εδω για την προσφορα προς τα μελη μας και να ευχηθω καλες δουλειες επειδη το αξιζετε!

Ειναι τεραστια χαρα να ειμαστε παρεα!!!

εεμ γι αυτό τόχεις δύπορτο Πειραιάς - Χίος κάθε τόσο. σου ανεβαίνει η διάθεση εκεί μέσα !!

χαχαχ Καλησπέρα στο παρεάκι..
Καλή η ιδέα για τον κωδικό έκπτωσης..
Προς το παρόν μέχρι να καθιερωθεί ο νέος κωδικός ;) σας ενημερώνω οτι μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] ή τηλεφωνική παραγγελία στο σταθερό: 22710-23806 ή κινητό: 6986883658.
Επίσης αναμένουμε τις προτάσεις σας, σε μάρκες που σας ενδιαφέρουν, για καλύτερες τιμές.
Σας ευχαριστούμε πολύ..!

Πολύ καλή κίνηση από ένα κορυφαίο κατά τη γνώμη μου μαγαζί, κ γω ομολογώ πάω για οτιδήποτε εκεί κ ξεχνιέμαι. Σαν το hondos center της γυναίκας μου ενα πραγμα!!

Κυρ δεν οργανωνουμε καμια ομαδικη απο το Χιωτικο Μαγαζι να εγκαινιασουμε την εκπτωση...???
Θελω κατι ψιλικοκο...