Εκπτωση 15% ΔΕΗ

Σε εμένα πάντως δεν ήρθε τίποτα ακόμα . Ο τελευταίος λογαριασμός αφορά την περίοδο 1/6 - 31/7 συνεπώς αφου το μέτρο ξεκίνα από 1/7 περιμένω το επόμενο λογαριασμό.

12,95 σε συνολο λογαριασμου 370 ευρω.
Εγω παντως κανω το κολπο με την αποστολη στο τηλ. 10410 της ενδειξης του ρολογιου και εχω καθε φορα εκκαθαριστικο.

Απάντηση: Re: Εκπτωση 15% ΔΕΗ

-22 ευρω ειχα εγω εκπτωση σε λογαριασμο εναντι ,
οσο αφορα την protergia ,μου εστειλε μηνυμα ο οτε εως και 30% εκπτωση https://www.cosmote.gr/fixed/protergia
τωρα αν συμφερει η οχι δεν ξερω

Αλλη μια απατη απο το διεφθαρμενο κρατοσ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω τηρω ολες τις προύποθεσεις,αλλα απο εκπτωση πηρα τα μεζεα μου!!!

Απάντηση: Re: Εκπτωση 15% ΔΕΗ

Μάλλον πρέπει να έχεις πληρώσει εμπρόθεσμα τον πρώτο εκκαθαριστικό λογαριασμό που έχει έρθει μετά την 1 Ιουλίου και μετά από τον επόμενο λογαριασμό θα εμφανίζεται η έκπτωση.

μου ηρθε η εκπτωση 15%. Εκκαθαριστικος βγηκε τον αυγουστο και τωρα ηταν ο εναντι. Ηταν ακριβως οσο ειπαν -15% απο την καταναλωση δεη στον εκκαθαριστικο. Τα -7 ευρω που αναφερει καποιος ειναι αλλη εκπτωση (την εχω δει μονο σε οικιακο τιμολογιο) που ειναι διπλη επιστροφη παγιου. Στο σπιτι και εγω δινω μετρηση ηλεκτρονικα καθε διμηνο και μου βγαινει συνεχεια εκκαθαριστικος, αλλα δεν ειδα εκπτωση -15% ομως. Αυτες τις μερες περνουν απο το σπιτι να μετρησουν οποτε θα δω αν θα υπαρχει στον εκκαθαριστικο που θα βγει τωρα. Ισως λεγοντας εκκαθαριστικο εννοουν "πραγματικα εκκαθαριστικο", δηλαδη αυτον που περναει και μετραει ανθρωπος

Επίσης,το 15% βγαίνει στον έναντι μετά τον εκκαθαριστικο και όχι πάνω στον εκκαθαριστικο. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors