serreos73
AVClub Addicted Member
Να ρωτήσω...υπάρχει κάποιος που δηλώνει μόνος του την κατανάλωση και του έρχεται παντα εκκαθαριστικος; σε αυτήν την περίπτωση σε κάθε έκδοση εκκαθαριστικού γίνεται η έκπτωση 15% ;
Να ρωτήσω...υπάρχει κάποιος που δηλώνει μόνος του την κατανάλωση και του έρχεται παντα εκκαθαριστικος; σε αυτήν την περίπτωση σε κάθε έκδοση εκκαθαριστικού γίνεται η έκπτωση 15% ;
Σε μένα έρχεται και στους δυο έκπτωση. Επίσης γράφει και στους δυο εκκαθαριστικος σκέτο. Αν δεν κάνω λάθος κάτι άλλαξαν και στα ονόματα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
το ιδιο ακριβως και σε εμενα. Απο λογαριασμο εκδοθεντα στις 6/10/16 και μετα ολοι εχουν την εκπτωση 15%. Παντα δινω εγω μετρηση και σε ολους (αυτο-μετρηση και μετρηση απο συνεργατη της ΔΕΗ) αναφερει απλα "εκκαθαριστικος". Παλαιοτερα εγραφε "μετρηση πελατη" νομιζω στις αυτο-μετρησεις.
Όχι όχι, δεν λέω αυτό. Απλά αναφέρω ότι δίνει την έκπτωση σε κάθε λογαριασμό. Επειδή από ότι θυμάμαι, ίσως και λάθος, αρχικά είχαν πει ότι θα την έδιναν ανά δύο λογαριασμούς. Δεν υπονοω ότι κερδίζω πάρα πάνω.Διακρίνεις δηλαδή (στις αναλυτικές χρεώσεις του κάθε λογαριασμού) αφαίρεση 15% της κατανάλωσης του κάθε διμήνου ?
Αυτό δεν αλλάζει κάτι. Το να πάρεις το 15% των 40Ε του "έναντι" το ένα δίμηνο και το 15% των 60Ε του εκκαθαριστικού το επόμενο δίμηνο, είναι το ιδιο σαν να παίρνεις το 15% των 100Ε του συνολικού τετραμήνου.
Όλο και περισσότεροι έξαλλοι πολίτες ανεβάζουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook σοκαρισμένοι με τις επιπρόσθετες χρεώσεις.
Προσέξατε κι εσείς τις χρεώσεις στο λογαριασμό της ΔΕΗ;....http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/138944
Έτσι ακριβώς.εχω την εντυπωση οτι το μονο που εγινε ειναι οτι στους νεους λογαριασμους της ΔΕΗ, σου πεταει "φατσα-καρτα" στην 1η σελιδα και με μεγαλο font τις προσθετες χρεωσεις. Πριν ηταν στην πισω σελιδα και μικρα-μικρα γραμματακια και κανεις δεν τις διαβαζε. Επισης, ο φετινος χειμωνας ηταν αρκετα ζορικος και χρησιμοποιηθηκαν τα μεσα θερμανσης περισσοτερο. Οι προσθετες χρεωσεις ειναι αναλογες τις καταναλωσης. Πετρελαιο αρκετοι δεν χρησιμοποιουν λογω α. τιμης, β. αδυναμιας συνεννοησης στις πολυκατοικιες, οποτε εγινε το κακο. Ακουσα και εγω 700αρια-900αρια σε εκκαθαριστικους σε διαμερισματα.
Στο σπιτι η μεση καταναλωση ειναι 800 κιλοβατωρες το τετραμηνο. Πανω κατω ο λογαριασμος με τελη και συναφη ερχεται στα 135 . Φετος με 1200 κιλοβατωρες , δηλαδη 33% αυξηση καταναλωσης λογω λεβητα, ο λογαριασμος ηρθε για την ιδια περιοδο 210 . Δηλαδη αυξηση 65% στον λογαριασμο.http://www.lifo.gr/lifoland/epistoles/139090
απαντηση μιας εργαζομενης στη δεη στο αρθρο του lifo. Χοντρικα λεει αυτα που εγραψα και εγω. ΔΕΝ δουλευω στη ΔΕΗ και στα @@ μου αν την πουλησουν, αν την κρατησουν αν κοψουν μισθους και συνταξεις των ΔΕΗτζηδων. Απλα, με ενοχλει η αφελεια/αγνοια του κοσμου (δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο νημα). Μιλησα με απειρους στο χωρο εργασιας μου, οπου μου γκρινιαζαν για τους λογαριασμους της ΔΕΗ και οτι πληρωσαν "παρα πολλα". Ηξερα (επειδη μου το ειχαν πει) οτι ο καθενας τους ειχε 2-3 ηλεκτρικες σομπες. Τους ελεγα τοτε, οταν τις αγορασαν, "προσεξτε! καινε πολυ αυτα". Απο το ενα αυτι τους μπηκε και απο το αλλο βγηκε....
Κρυφες δεν υπαρχουν. Εξτρα υπαρχουν και μπαινουν νεες συνεχεια και δνε μπορεις να κανεις διαφορετικα. Το κακο ειναι οτι καποιες χρεωσεις ειναι συναρτηση με τις κιλοβατωρες και οχι απλα ενα παγιο, πχ βαση τετραγωνικων. Μαλιστα ξ χρεωση τους οπως βλεπω τον τελευταιο χρονο δεν ειναι αναλογικη αλλα εχει κλιμακες, οπως βλεπω σε εμενα οτι μια αυξηση 50% στο ρευμα θα μου επιφερει 100%+ αυξηση στις χρεωσεις.Aν υπήρχαν έξτρα χρεώσεις, κρυφές χρεώσεις κλπ, υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες άτομα που τα κυνηγάνε αυτά κάθε δίμηνο με το μικροσκόπιο και έτοιμοι να στήσουν μεγάλους καυγάδες. Υπάρχει και η εκάστοτε αντιπολίτευση που αυτά θα τα χρησιμοποιούσε αναλόγως. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ δεν είναι ταχυδρομικό τέλος να παίζει κανείς.
...Μαλιστα ξ χρεωση τους οπως βλεπω τον τελευταιο χρονο δεν ειναι αναλογικη αλλα εχει κλιμακες, οπως βλεπω σε εμενα οτι μια αυξηση 50% στο ρευμα θα μου επιφερει 100%+ αυξηση στις χρεωσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.