ΕΚΡΗΞΗ INFOCUS 4805!

Παναγιωτη σε αυτα τα χρηματα βρισκεις benq 5000 που ειναι δοκιμασμενο μηχανακι (το εχουν ολοι οι διαχειριστες των προβολεων:flipout:)και λογικα πρεπει να παιζει κατω απο 1000.

Μάλλον υπερβάλλεις Πάνο, είναι πολύ καλός ο 5000 για τόσο μικρή τιμή!
Εγώ τουλάχιστον δεν θα τον έδινα, ειδικά τώρα που του αγοράζεις λάμπα απ´την αντιπροσωπεία με ~200 .

Απάντηση: Re: ΕΚΡΗΞΗ INFOCUS 4805!

Μάλλον υπερβάλλεις Πάνο, είναι πολύ καλός ο 5000 για τόσο μικρή τιμή!
Εγώ τουλάχιστον δεν θα τον έδινα, ειδικά τώρα που του αγοράζεις λάμπα απ´την αντιπροσωπεία με ~200 .

Ο Δημητρακούδης τί λέει επ' αυτού; :smile:

Γουστάρω να πλακωθούν οι διαχειριστές... άντε να ζωντανέψει η κατηγορία λέμε... :D

Με καινούργια λάμπα, 1500 ακατέβατα.. μη χαλάσουμε και την πιάτσα.. :D

Αν σκεφτείς οτι κι ο επόμενος (6000) είναι data προβολέας, έ; :flipout:

PanMan, φάουλ.. Αναμένω διοργάνωση παρουσίασης για τιμωρία.. :D :flipout:

Έλα, μην τον μαλώνεις ακόμα δεν ξεκίνησε... Που θα πάει, θα "συντονιστεί" κι αυτός, αν και λίγο τζώρας.:flipout:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές συνάδελφοι, έχω διαβάσει πολλά για τον 5000 και φαινεται πολύ καλός, απ' την άλλη δε μπορώ να ξεχάσω ένα Star Wars που είχα δει παλαιότερα σε ένα Sony 60 ή 10, (δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά είχα εντυπωσιαστεί πολύ από το μαύρο του και την αναλογικότητα της εικόνας του, απ την άλλη ήταν και κουκλα-μηχανάρα αλλά δε γνωρίζω πολλά και προφανως θαναι ξεπερασμένος, αλλά είχα πάθει πλακα!

Εχω διαβάσει τουλάχιστον άλλες δυο η τρεις φορες για παρόμοιο περιστατικό σε προβολέα της infocus..
Άλλο πραγμα να καεί μια λάμπα και άλλο να διαλυθεί…

Κι άλλες μάρκες... κι άλλες... κάποιες που έσκαγαν εκεί γύρω στις 100 ώρες...
Αλλά δεν μιλάω γιατί κάποιος απ´τους 3 διχειριστές θα με μπανάρει. :D

Έχω χρησιμοποιήσει εκατοντάδες λυχνίες σε απειρα πειράματα και μηχανάκια και ποτέ αλλά ποτε καμία τους δεν έσκασε! Χαχαχαχα είναι προνόμιο των σύγχρωνων λαμποπροτζεκτόρων φάινεται! Τέλος πάντων, αρχιζω να ψάχνω για κανα μεταχείρο μεταξύ 500 και 1000 ευρώ και βλέπουμε... ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλους! Αν κάποιος έχει κανα προβόλι για σκότωμα pm me...

Πάνο εγω θα έλεγα να κοιτάξεις σε καινούργιο μηχάνημα π.χ. W1000
Εντυπώσεις και σχόλια εδώ.

Re: Απάντηση: ΕΚΡΗΞΗ INFOCUS 4805!

Κι άλλες μάρκες... κι άλλες... κάποιες που έσκαγαν εκεί γύρω στις 100 ώρες...
Αλλά δεν μιλάω γιατί κάποιος απ´τους 3 διχειριστές θα με μπανάρει. :D
Εγω και οι αλλοι δυο διαχειριστες δε θα σε μπαναρουμε. Αυτοι οι διχειριστες ομως ακουγονται τρομακτικοι. Να προσεχεις :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΡΗΞΗ INFOCUS 4805!

Εγω και οι αλλοι δυο διαχειριστες δε θα σε μπαναρουμε. Αυτοι οι διχειριστες ομως ακουγονται τρομακτικοι. Να προσεχεις :flipout::flipout:

Δεν φτάνει που γράφουμε και κινείται η κατηγορία τώρα που ανέλαβες για να μην είσαι "διαχειριστής άνευ χαρτοφυλακίου" μας τη λές κι από πάνω. :jester:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, πραγματικά δεν περίμενα τόση συμμετοχή, Μανώλη σε ευχαριστώ για την πρόταση, θα το κοιτάξω με προσοχή αν και θα προτιμούσα κάτι σε μεταχείρο μπας και γλυτώσουμε κάτι, γιατί οι εποχές είναι κομμάτι δύσκολες...

Πάντως πριν κανα εξάμηνο δοκίμασα σπίτι μου έναν epson W1000 ή 700 (δε θυμάμαι ακριβως ποιος αλλά είχε 30 ώρες) και απογοητεύτηκα από το κόκκινο, απλά τραγικό! Σα να είχε βάψει κάποιος το πανί με κόκκινο σπρέϋ, φυσικά ήταν αρύθμιστος, δηλάδη στο εργοστασιακό σετάρισμα.

Ελπίζω να μη παρεξηγηθώ για την "κριτική" αλλά γράφω ότι είδα και φυσικά δηλώνω άσχετος από προβολείς, απλά θέλω η εικόνα που βλέπω να είναι κάπως αληθοφανής και να μη βγάζει ματι και ας μή φαίνεται ο ανοικτός πόρος στη μύτη του ηθοποιού:flipout:.

Ευχαριστώ και πάλι